Klienci bardzo często chwalą profesjonalizm, uprzejmość i zaangażowanie obsługi, wskazując, że czują się dobrze zaopiekowani. Wielu klientów podkreśla wysoki poziom profesjonalizmu zarówno obsługi, jak i całego procesu realizacji zamówień. Bardzo wielu klientów docenia ekspresową wysyłkę oraz sprawną realizację zamówień. Klienci często zwracają uwagę na staranne, eleganckie i bezpieczne pakowanie przesyłek. Doceniana jest także kompetencja i pomoc ekspertów w doborze produktów oraz dzielenie się wiedzą. Większość klientów uznaje cygara za wysokiej jakości, dobrze przechowywane i zapakowane. Pojawił się pojedynczy negatywny przypadek dotyczący jakości cygar.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniecigarkoneser.pl
Naprawdę mocno polecam zakupy w tym sklepie
Nieczęsto wystawiam opinie zakupowe, ale to już któryś z kolei zakup w tym sklepie i poprostu nie potrafię się powstrzymać aby nie podzielić się opinią.
Według mnie to najlepszy sklep z cygarami, a zamawiałem już z kilku. Przemiła obsługa, a do tego bardzo szybka realizacja zamówień, ale co najbardziej mnie urzekło... to jak przykładają uwagę nawet do tych najmniejszych zamówień, każde starannie zapakowane a do tego czuć że cygara są przechowywane w odpowiednich warunkach, wszystkie zakupione jak do tej pory paliły się książkowo, dobra wilgotność i brak najmniejszych uszkodzeń.Polecam w 100%. Naprawdę wiedzą jak zadbać o klienta👌👏
Jestem pod wielkim wrażeniem!!! Zamówilam trzy cygara i jakże byłam zaskoczona kiedy już na drugi dzień otrzymałam paczkę pięknie zapakowaną, a cygara w eleganckim drewnianym pudełku. Kontakt bez zarzutu. Nie wiedziałam, że są jeszcze firmy, które tak dbają o klienta.
To była szybką transakcja, z bardzo miłym i sprawnym kontaktem ze sprzedającym. Produkt oczywiście zgodny z oczekiwaniami, wysokiej jakości. Gorąco polecam
Rzetelność, znakomita jakość towaru, świetny kontakt. Na wielkie uznanie zasługuje portfolio sprzedawanych cygar - kazdy znajdzie coś dla siebie! Gorąco polecam !
Przyjemna, dla mnie nowa niespodzianka
Dla mnie odkrycie. Dobre cygara w dobrej cenie. Świetna, miła obsługa. To napewno nie ostatni mój zakup. Serdecznie polecam i pozdrawiam Dariusz S.
Najlepsze w Polsce miejsce aby kupić wspaniałe cygara. Obsługa klienta , dbanie o każdym szczegół i słuchanie potrzeb ! Zawsze mogę liczyć na cigarkoneser
Pełen Profesjonalizm
Kolejne zamowienie i kolejny raz pełen profesjonalizm od początku do końca. Wracam do tego sklepu bardzo chętnie.
Dbałość o klienta, bardzo dobra komunikacja.
Artykuły w przesyłce bardzo dobrze, starannie zapakowane i zabezpieczone przed przypadkowym uszkodzeniem.
Zawsze bardzo przyjemne zakupy w tym sklepie, jeszcze ani razu się nie zawiodłem.
Kontakt, zgodności i szybkość realizacji zamówienia.
Eiroa The First 20 Years Short Corona
Zakupione pudełko cygar Eiroa The First 20 Years Short Corona. Dolny rząd cygar w pudełku z pleśnią na główkach cygar, na stopie i pod papierem ozdobnym brak pleśni. Było to trzecie zakupione pudełko cygar marki Eiroa, w dwóch poprzednich pudełkach również pleśń lecz w mniejszym stopniu i pod ozdobnymi papierkami oraz okazyjnie na stopach. Wytarcie pleśni, przewietrzenie, odcięcie zainfekowanej stopy oraz odseparowanie wystarczyło aby opleść więcej się nie rozwijała .
Szybka wysyłka, super zapakowana, kontakt bez zbędnych słów. Romeo y Julietta i Bougainville- wspaniały trójkąt ;)
Cygara wysokiej jakości.
Wszystko zapakowane w eleganckie pudełko . Bardzo dziękuję. Na pewno wrócę przy następnych zamówieniach🙂
Super obsluga oraz doskonałe cygara. Liczę na Waszą obecność na tegorocznym Festiwalu Whisky w Sopocie.
Jakość produktów, super opakowanie, szybka wysyłka!
Wspaniałe miejsce z super obsługą. Pełny profesjonalizm. Polecam!
Szybka realizacja, fachowe porady. Super!
POLECAM
Jak zwykle, szybko i profesjonalnie.
polecam sprzedawcę.
Polecam. Super kontakt, bardzo szybka wysyłka. Pełen profesjonalizm.
Jak zawsze super!