Pan Marchewka

Opinie łącznie (930) Opinie (478) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wyjątkowo szybką realizację zamówień i dostawy. Wielu klientów docenia staranne i bezpieczne zapakowanie produktów. Podkreślana jest uprzejmość, kompetencje i profesjonalizm obsługi. Klienci bardzo chwalą łatwość i skuteczność kontaktu oraz komunikacji ze sprzedawcą. Wielu kupujących jest bardzo zadowolonych z jakości i świeżości oferowanych produktów. Doceniane jest także indywidualne podejście do rozwiązywania problemów oraz sprawne załatwianie trudnych sytuacji.

OpiniePan Marchewka

Bardzo miła obsługa. Towar, który zamawiałam był niedostępny. Dostawca sam kontaktował się ze mną w celu wyjaśnienia sytuacji. Wszystko zostało bardzo pozytywnie załatwione.
Jedynie zastrzeżenie, to brak informacji kiedy zamówienie będzie wysłane. To wyjątkowo było ważne, po telefonie, otrzymałam informację że brakuje produktów i to powinno być zaznaczone przy zakupie. Mimo to, otrzymałam po telefonie w następnym dniu. Dziękuję, pozdrawiam serdecznie
Ze względu na braki w hurtowni realizacja zamówienia trwała dość długo. Sprzedawca kontaktował się z nami i uprzedził o zaistniałej sytuacji. Śmiało mogę polecić tego sprzedawcę.
Witam serdecznie, podoba mi się bardzo szybka dostawa i profesjonalizm. Pozdrawiam i skorzystam jeszcze nie raz 😉

Szybka wysyłka

Bardzo dobrze zapakowane produkty, szybka wysyłka, jeżeli chodzi o suplementy to narazie testuję. Zobaczymy czy przyniosą efekt.
Super obsługa, mimo problematycznego zamówienia jestem bardzo zadowolona z kontaktu i obsługi
Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszystko się zgadza. Jestem zadowolona

Super firma

Zamówiłam i odebrałam bez żadnego problemu , bardzo szybka wysyłka ☺️
Profesjonalne zapakowanie produktów, szybko i bez problemów. Dziękuję.
Bardzo szybko dostałam zamówiony produkt. Dziękuję

Fantastyczny sklep i obsługa.

Najlepsza obsługa klienta z jaką się spotkałam. Wspaniali, pomocni ludzie i doskonałe produkty.
Bardzo szybka distawa, towar dobrze zabezpieczony i zapakowany.
Dostawa szybka , a słoiki b. dobrze zabezpieczone . Dziękuję
Towar bardzo dobrze zabezpieczony
Szybka wysylka, dobrej jakosci produkty.
Wszystko zgodnie z opisem. Polecam
Wszystko ok - jestem bardzo zadowolona
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie Towar dostępny,dobra cena. Bardzo sprawna szybka transakcja. Był to mój pierwszy zakup ale nie ostatni ...😊
Wszystko zgodnie z zamówieniem
Wszystko w najlepszym porządku, kontakt idealny, bardzo miła obsługa, towar świetnie zapakowany. Polecam!