Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień, wysyłkę i dostawę. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo pomocna, profesjonalna i uprzejma. Kontakt ze sprzedającym jest oceniany jako szybki, sprawny i bardzo pozytywny. Atrakcyjne i konkurencyjne ceny są podkreślane jako jeden z plusów zakupów. Produkty są zgodne z opisem, dobrej jakości i spełniają oczekiwania klientów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieOskar - Świat Dziecięcych Marzeń
Wszystko w najlepszym porządku a cena niższa niż w innych sklepach. A odnosząc się do zarzutów innych - pani po poproszeniu o pomoc podejdzie i zaopiekuje się klientem. Wystarczy poprosić.
Lionelo mika 2 w 1
Wózek prezentuje się bardzo ładnie, jest intuicyjny w montażu i użytkowaniu. Myślę, że do miasta sprawdzi się idealnie.
Duży plus za to, że jest lekki i łatwy w składaniu. Wszystkie elementy są do siebie dopasowane nic się nie buja itp. Na ten moment czeka jeszcze na właścicielkę ale jestem bardzo zadowolona.
profesjonalna obsługa, szybka wysyłka , wszystko zgodne z opisem. serdecznie polecam
polecam serdecznie
szybka realizacja zamówienia oraz bardzo dobry kontakt ze sprzedającym
Bardzo szybka wysyłka, dobry zakup, polecam.
Wozek dobrze zapakowany, przyszedl w stanie idealnym, szybka wysylka, dziekuje
RECARO wózek spacerowy
Super obsługa, zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Polecam
Szybka dostawa
Pro
Szybka dostawa, dobry kontakt, najwyższy poziom obsługi.
Pro
Szybka dostawa, dobry kontakt, najwyższy poziom obsługi.