costway.pl- Logo - Opinie

costway.pl

Opinie (951) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1458)

4 lis 2023
Stoliczek w częściach zapakowany w styropianach, więc bezpiecznie w transporcie, bardzo czytelna instrukcja montażu i do tego wszystko do siebie pasowało perfekcyjnie. Ponadto szybka dostawa pod drzwi, jednym słowem wszystko na 5.

3 paź 2023
Bieżnia bardzo ładna, delikatna, intuicyjna i prosta w użyciu, jednak co jakiś czas przesuwa się taśma więc trzeba mocno uważać jak się chodzi. Daje tylko 3 gwiazdki ponieważ nikt mnie nie poinformował, że kurier nie wniesie mi bieżni do domu. Powiedział że to nie jego obowiązek i zostawił karton pod klatką. Ponad 30kg wielki karton dla kobiety to jednak spory wysiłek żeby wnieść na 2pietro… Polecam bieżnię, nie polecam dostawy.

Opinie nt. sklepu costway.pl

2 wrz 2024

Rewelacja

Kupiłem tę wąską szafkę łazienkową i jestem bardzo zadowolony z zakupu. Produkt w pełni spełnił moje oczekiwania – jest solidnie wykonany, a jej kompaktowy rozmiar idealnie wpasował się w moją łazienkę. Montaż okazał się prosty, a wszystkie części były dokładnie oznaczone i dobrze dopasowane. Dodatkowo paczka była bardzo dobrze zapakowana, a wszystkie elementy starannie zabezpieczone, co zapobiegło ewentualnym uszkodzeniom podczas transportu. Gorąco polecam ten produkt każdemu, kto szuka funkcjonalnej i estetycznej szafki do łazienki!
Odpowiedź ze sklepu costway.pl
Super! Bardzo dziękujemy :)
29 sie 2024
Polecam serdecznie. Zamówiłam namiot domek dla dzieci. Jakość i wykonanie namiotu jest naprawdę zadowalające , wykonany z przyjaznego materiału. Szybka obsługa i wysyłka. Jak dla mnie wszystko na ogromny plus.
30 sie 2024
Super, bardzo nas to cieszy :)
19 sie 2024

Okej

Drapak śmierdzi a instrukcja składania totalnie nie jest zbyt jasna ale udało się złożyć. Mam nadzieję że zapach wywietrzeje bo stoi już prawie tydzień. Poza tym ładny produkt, koty zadowolone.
20 sie 2024
W razie jakichkolwiek pytań lub nieprawidłowości produktu, prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta poprzez adres e-mail sklep@costway.pl.
Jestem bardzo zadowolony i wręcz zdziwiony że tak sprawnie i szybko można złożyć i jest realizowane zamówienie. Zamówiłem u Państwa dwie wyspy kuchenne i zarówno jedno jak i drugie zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie.
Odpowiedź ze sklepu costway.pl
Dziękujemy za zakupy w naszym sklepie :)
29 sie 2024
Produkt wykonany dobrze. Łatwo było go złożyć wszystkie elementy wykonane dokładnie oznakowane a instrukcja precyzyjna . Dostawa również bardzo dobra. Jestem zadowolona. Dziękuję 😊
30 sie 2024
Również dziękujemy i cieszymy się z udanego zakupu :)
27 sie 2024
Szybką dostawą. Bardzo dobra jakość produktu. Jedynie nóżki mogłyby być przykręcane bo piesek sam sobie je wyciągnął i barierka się wywróciła.
Pozdrawiamy :)
Zabawki bardzo dobrej jakości, proste w montażu. Nie spodziewałam się aż takiego entuzjazmu ze strony mojego synka..
Bardzo nam miło :)
24 sie 2024

KULTURA,PROFESJONALIZM I ZAANGAZOWANIE…

KULTURA,PROFESJONALIZM I ZAANGAZOWANIE W OBSLUGA KLIENTA . DZIEKUJE ,DZIEKUJE ,PO STOKROC DZIEKI
30 sie 2024
Jest Nam niezmiernie miło :) Pozdrawiamy!
Bardzo porządnie wykonana trampolina . Wszystkie elementy zabezpieczone . Polecam towar warty swojej ceny.
Dziękujemy ;)
Zabawka zgodna z opisem, bardzo starannie zapakowana, szybka i z dobrym kontaktem kuriera dostawa. Polecam.
19 sie 2024
Meble są dobrej jakości, przesyłka świetnie zapakowana i ekspresowo wysłana. Solidna firma godna polecenia!
Bardzo Nam miło :)
20 sie 2024
Szybka mimo tzw długiego weekendu realizacja zamówienia. Informacje bieżące na temat wydyłki
Dziękujemy bardzo :)
3 wrz 2024
Przesyłka dostarczona , kontakt z kurierem jak i kurier bezproblemowy .Super polecam
Super! ;)
1 wrz 2024
Świetny, wygodny fotel. Przesyłka bardzo szybka i dobrze zabezpieczona. Polecam

Świetny sklep

Świetny kontakt, huśtawka śliczna, kompletna, blyskawiczna dostawa, polecam
4 godziny temu
22 sie 2024
Wysyłka bardzo szybko, szafka łazienkowa piękna Bardzo polecam sklep 🙂
23 sie 2024
Bardzo się cieszymy :)
Bardzo szybka i profesjonalna wysyłka. Towar w bardzo dobrej jakości 🙂
Bardzo nas to cieszy :)
Bardzo szybka i sprawna transakcja. Towar zgodny z opisem. Polecam
29 sie 2024
Piękne meble, bez śladów otarć. Jestem bardzo zadowolona, dziękuję
Dziękujemy :)
Bardzo porządne wykonanie, polka jak z dobrego sklepu meblowego.
Pozdrawiamy serdecznie :)