najbardziej pozytywna opinia
25 lut 2023
Firma franczesko to dla mnie nr 1 ! Najlepszy polski producent wyrobów skórzanych. Sami wszystko wykonują. Skóra jest suepr jakości nic się nie dzieje. Można śmiało kupować ! Posiadam teczki biznesowe,portfele i eleganckie piórniki tej firmy. 100 % polecam kupowałem stacjonarnie jak i internetowo u państwa ! Życzę dalszych sukcesów i nowych ciekawych wzorów !
Rewelacyjne wykonanie , po prostu produkt na wysokim poziomie. Elegancka torba na laptopa , do tego bardzo pojemna (mieszczą się dwa co dla mnie jest bardzo ważne)
13 lis 2023
Bardzo miła i profesjonalna realizacja mojego zamówienia.Łatwość kontaktu telefonicznego, wyczerpujące wyjaśnienia. Otrzymana torba rewelacja. Polecam.
16 lis 2023
Super kontakt ze sprzedawcą i elastyczność co do potrzeb klienta:). Bardzo dobra jakość skór i wykonawstwo. Szybka realizacja zamówienia :)
14 lis 2023
Produkt świetny, błyskawicznie wysłany. Pracownicy komunikatywni jeśli chodzi o zamówienie.
Torebka crosco s
Trochę zawiodła mnie jakość, torebka mocno śmierdzi i magnes nie dopina się.
13 lis 2023
Bardzo miła Pani która obsługuje potrafi wytłumaczyć wszystko
13 lis 2023
Bardzo dobry kontakt z właścicielką. Profesjonalna obsługa