Firma franczesko to dla mnie nr 1 ! Najlepszy polski producent wyrobów skórzanych. Sami wszystko wykonują. Skóra jest suepr jakości nic się nie dzieje. Można śmiało kupować ! Posiadam teczki biznesowe,portfele i eleganckie piórniki tej firmy. 100 % polecam kupowałem stacjonarnie jak i internetowo u państwa ! Życzę dalszych sukcesów i nowych ciekawych wzorów !
25 lut 2023
Dziękujemy bardzo ! A my życzymy sobie więcej tak sympatycznych klientów ! ;)
25 lut 2023
Polecam firmę Franceski za jakość produktów i ręczne wykonanie ! Wszystko n najwyższym poziomie każdy detal jest dopracowany. Skóra mega wytrzymała . Posiadam kilka wspaniałych torebek i żadna się nie zniszczyła ! Solidna firma polecam z czystym sumieniem każdemu kto chce kupić produkt najwyższej jakości !!!!!! :)
25 lut 2023
Dziękujemy za tak dobre słowa, robimy wszystko co w naszej mocy ;)
24 lut 2023
Bardzo sprawna i obrotna obsługa. Dostosowali produkt do mojej potrzeby. Fantastyczny produkt w adekwatnej cenie!
24 lut 2023
Dziękujemy bardzo, robimy wszystko co w naszej mocy aby zadowalać naszych Klientów :)
27 lut 2023
Jakość pracy ze skórą w starym stylu oznacza ręczną pracę i odmienną od maszynowej produkcji jakość wykonania.
24 lut 2023
Produkt idealnie spełnia moje oczekiwania. Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta.
24 lut 2023
Życzymy sobie więcej tak sympatycznych klientek :)
28 lut 2023
Bardzo wysoka jakość użytych materiałów, starannie uszyte, jakość zdecydowanie na lata użytkowania.
24 lut 2023
Produkty wysokiej klasy. Jestem zachwycona jakością. Torebka posłuży wiele lat. Gorąco polecam.
25 lut 2023
Dziękujemy bardzo nasza stała klientko ;)
24 lut 2023
Bardzo uprzejma obsługa, szybka dostawa, produkt najwyższej jakości. Polecam.
Pozdrawiam Paweł
24 lut 2023
Dziękujemy bardzo, niezmiernie się cieszymy, że produkt spełnia oczekiwania :)
25 lut 2023
Kupiłam dwie torebki z franczeskooo i jest to totalny obłęd!😍🔥
Polecam z całego serducha!🙈
Serce nam urosło <3
26 lut 2023
Każdy produkt zrobiony z dbałością o najmniejszy szczegół. Właścicielka petarda!
26 lut 2023
Wysoka jakość i przystępna cena wyrobów, szybka realizacja zamówienia
25 lut 2023
Wykonanie pierwsza klasa😉 obsługa mega miła i profesjonalna 😉