najbardziej pozytywna opinia
22 lis 2022
Sklep posiada bardzo szeroką ofertę produktów z kuchni azjatyckiej ze znacznie lepszą dostępnością od innych sklepów, gdzie mimo, że coś co chcemy jest "zawieszone" na stronie, to w rzeczywistości jest niedostępne. Podobał mi się również bardzo szybki czas wysyłki (mimo dość dużego zamówienia przesyłkę odbierałem już na następny dzień).
Zamówiłam produkty z dostawą za pobraniem z dostawą do paczkomatu. Forma dostawy była dla mnie KLUCZOWA (oczekiwanie na kuriera było niemożliwe, paczkę z paczkomatu mogłam odebrać samodzielnie o takiej godzinie, która mi pasowała).
Na etapie pakowania zamówienia prze magazyn zostałam poinformowana, że paczka mieszcząca zamówione przeze mnie produkty, jest zbyt duża, aby mogła zostać nadana do paczkomatu.
Zaproponowano mi wysyłkę zamówienia jedną paczką kurierem (co było dla mnie niemożliwe do zaakceptowania z powodu wskazanego wyżej) lub dwiema paczkami, ale tylko pod warunkiem, że zapłacę z góry.
Dlaczego wysyłka za pobraniem do paczkomatu dwiema paczkami (czyli opcja najbardziej zbliżona do wybranej przeze mnie na etapie składnia zamówienia) była wykluczona - nie mam pojęcia.
Zamówienie anulowałam. Zamiast niego złożyłam dwa mniejsze. Za pobraniem. Z wysyłką do paczkomatu.
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, zamawialiśmy produkty wieczorem a już na drugi dzień wszystko było dostarczone do domu. Duży wybór produktów w sklepie niezłe ceny
15 godzin temu
Paczka dotarła expresowo, produkty starannie zapakowane i zabezpieczone przed uszkodzeniem. Jestem bardzo zadowolona i polecam serdecznie
Klient sklep.nasushi.pl
Cudowny sklep, bardzo polecam wszystkim, dostawa natychmiastowa, milion produktów najwyższej jakości do wyboru🙂
14 wrz 2023
Spory asortyment towarów. Szybka wysyłka. Bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka.
Klient sklep.nasushi.pl
Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie. Bardzo szybka wysyłka. Polecam
4 wrz 2023
Super sklep .👍👍👍
Duży wybór produktów ,mega szybko zrealizowane zamówienie.Bardzo polecam.😀😀😀
3 wrz 2023
Duży wybór, dobre ceny, szybka wysyłka, nic więcej nie trzeba, polecam