Klienci podkreślają profesjonalizm, miłe podejście i wysoką jakość obsługi klienta. Wielu klientów chwali bardzo szybką realizację zamówień oraz natychmiastowe dostawy. Klienci doceniają łatwy, szybki i przyjazny kontakt zarówno mailowy, jak i telefoniczny. Klienci są zadowoleni z fachowego wsparcia, porad i indywidualnego podejścia podczas zakupów. Proces zwrotów i wymiany jest oceniany jako szybki i bezproblemowy. Oferta sklepu oceniana jest jako szeroka, z dużym wyborem produktów oraz konkurencyjnymi cenami. Dostawy są zazwyczaj terminowe, dobrze zabezpieczone, choć sporadycznie pojawiają się uwagi do czasu realizacji.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniedefender.net.pl
Jestem pod wrażeniem jakości obsługi. Dokonywałem zakupu na ostatnią chwilę. Od terminu dotarcia przesyłki zależał mój wyjazd. Nie było to problemem dla sprzedającego, który dołożył starań by sakwy SW-Motech wyjechały błyskawicznie od dystrybutora w Niemczech i równie szybko zostały wysłane do mnie. Dzięki zaangażowaniu i chęci pomocy panów z Defendera wszystko przebiegło błyskawicznie i bez komplikacji. Taka obsługa klienta to duma dla sklepu i potwierdzenie najwyższych standardów. Dziękuję serdecznie, będę polecał i zapewne skorzystam w przyszłości z oferty sklepu.
UWAGA - brakuje informacji o zawartości zestawu
UWAGA - brakuje informacji, że pierścień mocujący do kufrów nie jest częścią tego zestawu. Tydzień wcześniej kupowałem podobne mocowanie do Kawasaki Z900 i tam był... choć mocowanie jest trochę inne i konstrukcyjnie stanowi jeden element. Na szczęście miałem jedno dodatkowe w domu. Na zdjęciu ten element jest. Poza tym dostawa OK.
Skrzynka bardzo dobrej jakości. Warto jednak zaznaczyć, że większe klucze np do odkręcania koła na długość się tam nie zmieszczą. Warto najpierw sprawdzić jakiej długości ma się potrzebne klucze a następnie porównać je z wymiarami skrzynki.
Doskonała obsługa bardzo jestem zadowolony z zakupu w Sklepie Defender Kasku Shoei Notek 3 wspaniałe doradztwo pełny profesjonalizm dziękuję jestem bardzo zadowolony pozdrawiam i jako klient napewno do Państwa wrócę !!!!
Fajny sklep, fajni ludzie, duży wybór ciuchów i akcesoriów motocyklowych. Zamawiam w Defenderze od czasu do czasu różne rzeczy, a to kask, a to szybę do motocykla, a to wsporniki do kufrów itp. Ceny mają dobre, nigdy nie było problemów z zamówieniem czy dostawą. Serdecznie polecam.
Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie , a dodatkowo wymiana rozmiaru obuwia nastąpiła jeszcze sprawniej . Zakup , obsługa , kontakt oceniamy bardzo pozytywnie .
Dostawa natychmiastowa. Super. Dobrze by było jednak zmienić wyświetlany cza dostawy woucherow elektronicznych z najbliższego dnia roboczego na natychmiastowy. To wprowadza w błąd. Ja, kupując w piątek miałem wyświetlony cza dostawy najbliższy poniedziałek. Reszta super.
Polecam zakupy .
Szybka wysyłka towar wysokiej jakości no i cena atrakcyjna. Tak przy okazji rozmawiałem z kumplem to jest jeden z lepszych sklepów, który posiada wysokiej jakości asortyment.
Pozdrawiam
Sklep bardzo dobrze wyposażony w asortyment motocyklowy, napewno każdy znajdzie wszystko co potrzebuje. Jedyne czego mogę się przyczepić to przy zakupie kasku marki Shoei brak informacji od sprzedającego, że istnieje możliwość wykonania PFS w cenie przy zakupie właśnie kasku tej marki.
Polecam z zadowolenia.
Witam, Jak zawsze jesteśmy zadowoleni z produktów które są najwyższej jakości. Sklep a to co robi ten sklep to obsługa jest na najwyższym poziomie. Pracownicy tacy to skarb, zawsze pomogą, doradzą, zainteresują się klientem. Z całego serca polecamy z żoną Was.
Polecam sklep, kontakt bardzo dobry, obsługa bardzo pomocna, szybka dostawa jak również zwrot. Towar zabezpieczony, szybka dostawa - polecam wszystkim !!!
zamówienie zostało szybko zrealizowane towar doszedł bez uszkodzeń zgodny z zamówieniem buty są świetne, wygodne, lekkie i bezpieczne, mam poprzedni model ale bez goretex dlatego zdecydowałam się zakupić druga parę z membraną goretex, polecam
Super! Polecam!
Szybko, sprawnie i przede wszystkim miło i profesjonalnie przy odbiorze. Wszystkim serdecznie polecam! Duży, dobrze wyposażony sklep i bardzo fajna obsługa znająca się na rzeczy!
WSZYSTKO , TO BYŁA REKLAMACJA SPRAWNIE , SZYBKO PROFESJONALNIE
PAN KAMIL MACIEJOWSKI ODZNACZYŁ SIĘ PROFESJONALNYM PODEJŚCIEM DO KLIENTA , UPRZEJMOŚCIĄ I ZAINTERESOWANIE I SZYBKOŚCIĄ W INFORMOWANIU O PRZEBIEGU REKLAMACJI
PIOTR .R
KRAKÓW
Jedyny sklep z pełną rozmiarówką. Możliwość zakupu na korzystne raty. Obsługa strony super. Wysyłka natychmiastowa. Brawo Polecam.
Bardzo szybka transakcja. Przesyłka dobrze zapakowana i co najważniejsze a nie takie oczywiste w dzisiejszych czasach to to że fabrycznie nowe produkty. Jestem bardzo zadowolony i na pewno będę kupować dalej.
Działają sprawnie
Kontakt telefoniczny z obsługą sklepu super. Temat @ załatwiany szybko wraz z odpowiedzią. Zakupiony towar był na drugi dzień u mnie w domu :) Polecam!!!
Wszystko zgodnie z tym co jest na stronie
Wszystko zgodnie z tym co na stronie. Sprawna realizacja. A zakupiony towar to ponowny zakup wiec jak widać byłem z niego zadowolony
Mechanizm wizjera scorpion exo gt SP
Zakupiłam mocowanie wizjera do kasku scorpion. Dostawa ok. Mocowanie też ok, tylko nie przewidzieli dostawy śrubek do mocowania. Także jeśli wam zginęły, to niestety - w zestawie brak.
Profesjonalne doradztwo przy konfiguracji zamówienia. Sprawdzenie u dystrybutora/producenta zgodności konfiguracji kufrów i stelaży. Pełna oferta, szybka przesyłka. Zestaw został zamontowany, efekt zgodny z oczekiwaniami