motovit.com.pl

Opinie łącznie (91) Opinie (91) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę. Wielu klientów jest zadowolonych z konkurencyjnych i atrakcyjnych cen oferowanych przez sklep. Klienci doceniają pomocną, kompetentną i indywidualną obsługę oraz sprawną komunikację. Klienci wyrażają zadowolenie z rzetelnych opisów produktów i zgodności otrzymanego towaru z opisem. Klienci cenią sobie bezproblemowy przebieg transakcji i brak trudności podczas zakupów.

Opiniemotovit.com.pl

Bezproblemowo i profesjonalnie

Pomimo , iż nastąpiła pomyłka po stronie sprzedającego ( wysłano inny produkt niż zakupiony ) - bez żadnego problemu czy zwłoki - nastąpił zwrot błędnego produktu i wysyłka poprawnego. Dodatkowo miłym zaskoczeniem był mały gift już w poprawnej wysyłce. Nie myli się ten - co nic nie robi - więc nie można odjąć żadnej gwiazdki za zwykłą ludzką pomyłkę . Także - polecam firmę- uważam ją za profesjonalną !

Odpowiedź ze sklepu motovit.com.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i najwyższą ocenę! ⭐ Cieszymy się, że mimo początkowej pomyłki mogliśmy szybko wszystko naprawić i że doceniła Pani nasze podejście do obsługi. Takie opinie są dla nas ogromną motywacją do dalszego działania i podnoszenia standardów. Jeszcze raz dziękujemy za wyrozumiałość i zaufanie — zapraszamy ponownie! 😊
Zdecydowanie polecam ten sklep motocyklowy! Bardzo szeroki asortyment, konkurencyjne ceny i pełen profesjonalizm. Obsługa niezwykle pomocna i kompetentna, zawsze można liczyć na fachowe doradztwo i indywidualne podejście do klienta. Zakupy w Motovit to czysta przyjemność i pewność trafnego wyboru.

Dziękujemy :)
Świetny sklep. To moje nie pierwsze zakupy tutaj i też nie ostatnie. Robiłem tu drogie zakupy i po pierwszym zakupie już nie miałem obaw. Zawsze 100% idealnie. Dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu motovit.com.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Ogromnie nas cieszy zaufanie i fakt powrotów na kolejne zakupy. To dla nas najlepsza motywacja do dalszego działania. Dziękujemy i zapraszamy ponownie! 😊
Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Polecam.
Dostawa szybka i zabezpieczona więcej niż profesjonalnie. Chociaż ten karton mógłby być mniejszy :). Towaru nie trzeba reklamować Quad Lock jest klasą samą w sobie. Używam już od jakiegoś czasu na różnych telefonach, samochodzie, motocyklu i rowerze.

Odpowiedź ze sklepu motovit.com.pl

Dziękujemy serdecznie za 5 gwiazdek i tak szczegółową opinię! ⭐ Cieszymy się, że docenił Pan szybkość dostawy oraz solidne zabezpieczenie przesyłki — bezpieczeństwo towaru jest dla nas priorytetem (choć faktycznie, czasem karton bywa „na zapas” 😉). Miło nam również słyszeć, że Quad Lock sprawdza się u Pana w tylu zastosowaniach — to rzeczywiście system, który broni się jakością sam w sobie. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! 🚀
Szybka realizacja zamówienia. No problemo 😁👍

Odpowiedź ze sklepu motovit.com.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że realizacja zamówienia przebiegła szybko i bez problemów 😁👍 Zapraszamy ponownie!

Jestem zadowolony z zakupu👍

Jestem zadowolony z zakupu. Wszystko zgodne z opisem .

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wszystko spełniło oczekiwania 🙂
Towar w dobrej cenie, szybka wysyłka

Odpowiedź ze sklepu motovit.com.pl

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszy nas, że zakup spełnił oczekiwania, a wysyłka przebiegła sprawnie. Zapraszamy ponownie i życzymy udanego użytkowania produktu! 😊
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Rękawice - super- rozmiar właściwy zgodny z opisem.

Odpowiedź ze sklepu motovit.com.pl

Dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że realizacja była szybka, a rękawice spełniły oczekiwania i dobrze pasują. Zapraszamy ponownie!

Wszystko można załatwić bardzo sprawnie.

Dziękujemy! Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie 👍

Odpowiedź ze sklepu motovit.com.pl

Serdecznie dziękujemy za opinię! Każda wysoka ocena jest dla nas ogromną motywacją do dalszego działania. Zapraszamy ponownie! 😊

Bardzo dziękujemy za opinię! Zapraszamy ponownie! 😊

Odpowiedź ze sklepu motovit.com.pl

Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną ocenę! To dla nas cenna informacja i motywacja do dalszej pracy. Zapraszamy ponownie! 😊
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Produkt dobrze opisany na stronie.

Odpowiedź ze sklepu motovit.com.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że realizacja była szybka, a opis produktu okazał się pomocny. Zapraszamy ponownie!
Profesjonalna firma

Sprzedawca godny polecenia

Super szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, polecam.

Odpowiedź ze sklepu motovit.com.pl

Dziękujemy za miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że wszystko spełniło oczekiwania i dotarło tak szybko. Zapraszamy ponownie!

polecam

dobra cena, szybka realizacja