Ważny od: 10 kwi 2024
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci doceniają szybką i sprawną dostawę, solidne pakowanie przesyłek oraz wysoką jakość produktów, które są zgodne z opisem. Wyróżniają także szeroki wybór asortymentu, przydatność filtrów na stronie oraz atrakcyjne ceny. Obsługa klienta i komunikacja są oceniane bardzo pozytywnie, a kontakt jest szybki i miły. Pojawiają się sporadyczne uwagi dotyczące opóźnień w dostawie oraz drobnych nieścisłości w opisach produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieBagaze.pl
Towar jest oryginalny, oryginalnie zapakowany, w korzystnej cenie, żadnych problemów. Przesyłka zabezpieczona. Jedyny kłopot, to czas transportu. Nie sprawdziłam dokładnie, była informacja 3-4 dni, ale też, że wysyłka w ciągu 24h i info o dostawach w sobotę. I wszystko się prawie zgadza-jest to przesyłka międzynarodowa, wysłana była błyskawicznie. Ale dotarła o kilka godzin za późno, nie było opcji odbioru w sobotę. Następnym razem uwzględnię to planując zakup.
Super produkt
Walizka jest dokładnie taka, jak w opisie i w pełni spełniła moje oczekiwania. Wykonana solidnie, wygląda bardzo elegancko i jest bardzo funkcjonalna. Dużym atutem jest osobna przegroda na laptopa – to świetne rozwiązanie, które ułatwia podróżowanie i zapewnia szybki dostęp do komputera. Zdecydowanie polecam zakup!
Walizka godna polecenia, solidne wykonanie, praktyczny system powiększania pojemności9 i to znacznie). Obsługa sklepu na wysokim poziomie, termin dostawy zgodny z deklaracją.
Zamawiaj dużo wcześniej przed wyjazdem
Zamówiłem walizkę w poniedziałek 24 sierpnia o godz.11:23, byłem przekonany że do piątku otrzymam, walizka dotarła 1,2 dni później, a wyjazd miałem w sobotę 29 sierpnia o godz.7:00. Walizka bardzo dobra.
Przesyłka przyszła bardzo szybko.
Mały minusik za nie do końca poprawne dane na temat walizki. W opisie jest szer. 40cm. a w rzeczywistości to 38cm. Poza tym wszystko OK.
Wszystko bardzo szybko poszło od zamówienia do dostarczenia do domu .Dobrze zapakowane
Plecak zgodny z opisem , dopracowany w najmniejszych szczegółach włącznie z perfekcyjnym opakowaniem, to mój pierwszy zakup w tej firmie i na pewno nie ostatni
Duży wybór, filtry umożliwiajace wyszukiwanie, konkurencyjne ceny, bezpieczna dostawa
Świetna torba podróżna na kółkach, z zabezpieczeniami, materiał zktórego jest zrobiona bardzo solidny. Jest jeszcze lepsza niż myślałam. Przesyłka przyszła szybko. Gorąco polecam tę firmę!
Bardzo szybka dostawa, produkt zgodny z opiosem ze strony. Wspaniała walizka :)
Walizki bardzo ładne i potządnr. Dobrze zapakowany towar. Informacja na każdym etapie zamówienia.
Super szybka wysylka. Wszystko ok. Dziekuje. Polecam!
Wszystko w najlepszym porządku, torba lux, klasa.
Zamówienie dotarło na czas w idealnym stanie, nie mam zastrzeżeń.
Wszystko ok. Towar jak i czas wysyłki. Polecam
Dobra cena, wysokiej jakości produkty
Bardzo nieczytelne informacje nt zwrotów, nie mogłam znaleźć adresu, na który mam odesłać towar. Dopiero mailem go dostałam. Strona robi wrażenie polskiej. Potem okazuje się, że towar trzeba wysłać do Niemiec płacąc spore pieniądze.
Ale i tak tego nie poprawicie, skoro czytając opinię o firmie, widziałam, że problem był już sygnalizowany parę lat temu.
Polecam śliczny miękki męski portfel mieszczący się w kieszeni pięknie solidnie odszyty .
Super torebka, jestem zadowolona
Szybka przesyłka. Walizko torba bardzo fajna, pakowna
Bagaze.pl
- +497191327226