Bigordi - Marka tworzona w Polsce !

Opinie łącznie (503) Opinie (213) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci niezwykle często podkreślają wysoką jakość wyrobów, trwałość oraz staranne wykonanie torebek. Bardzo doceniają także precyzję, dbałość o detale i estetykę wykończenia produktów. Wygląd i estetyka torebek, ich kolory oraz styl są bardzo wysoko oceniane przez klientów. Wielu klientów chwali bardzo szybką realizację zamówień i dostawę. Obsługa klienta oceniana jest jako pomocna, uprzejma i szybko reagująca na zapytania. Estetyczne, solidne i ekskluzywne pakowanie produktów jest często doceniane przez klientów.

OpinieBigordi - Marka tworzona w Polsce !

Duża brązowa torebka, oraz beż mała

Mam jedną dużą brązową torebkę ponad rok, jest wszystko ok oprócz rączek zaczynają pękać, teraz zamówiłam małą, troszkę kolor mi nie odpowiada, spodziewałam się bardziej beż, ale ok, wykonanie wszystko jest pięknie, może bym chciała kieszonkę jeszcze jedna w niej, ogólnie jestem zadowolona, podoba mi się logo minimalistyczne,
Piękna torebka! Obawiałam się czy nie będzie zbyt sztywna, ale jest cudownie miękka, a jednocześnie trzyma kształt. Do tego porządnie wykonana, dość pojemna, z minimalistycznym logo. Odcień czerwieni jest w punkt, nie jest pomidorowy, ani różowy 👌

Torebka Bigordi

Kupiłam niewielką klasyczną torebkę. Jestem bardzo zadowolona. Wysoka jakość i staranne wykonanie. Szkoda tylko, że nie było żadnych wariantów wykonanych ze "skór z roślinnych", a jedynie z tworzywa syntetycznego (jeśli chodzi o wegańskie), ale i tak jestem zadowolona i w przyszłości chętnie będę wracać do marki Bigordi. :)
Wspaniała jakość i trwałość. To trzecia torebka kupiona u Państwa. Wszystkie są piękne i eleganckie. Dopracowany każdy szczegół. Materiały najwyższej jakości. Czuję, że to nie był ostatni zakup :)
To mój pierwszy zakup torebka jest obłędna, bardzo starannie uszyta, funkcjonalna i uniwersalna do wszystkiego praktycznie pasuje jestem bardzo zadowolona z zakupu 🥰
piękna torebka! bardzo podobały mi się informacje o moim zamówieniu - na jakim etapie jest realizacja. To była dla mnie ważna informacja. Dziękuję ;)
Torebka przepiękna, dokładnie jak na zdjęciach. Bardzo dobra jakość i wysyłka szybsza niż się spodziewałam. Jestem bardzo zadowolona z zakupu!
Jestem bardzo zadowolona ze wszystkich torebek od Państwa. Nowa fluffy jest wspaniala. Szkoda tylko, że jako stala klientka (mam obecnie 9 torebek Bigordi) nie otrzymuje jakichkolwiek benefitow np. rabatu na maila, urodziny 😊 jakis maly gest bylby milym dodatkiem. W nowym zamowieniu z torebka fluffy i porfelikuem nie bylo dodanej karteczki od firmy, ktora jest zawsze dodatkiem, ktory uprzyjemnia otwieranie paczki. Mimo wszystko bardzo polecam 😉

Nie znoszę dawać opinii, ale zrobię wyjątek i poświęcę czas. Nie chodzi tylko o to z jaką starannością są zaprojektowane i uszyte te torebki. Myślę, że o tym już wiele osób sporo informowało. Chciałam podziękować, że ta torebka była zapakowana w podwójny karton przy wysyłce. Dziękuję też za szybką odpowiedź, kiedy napisałam, ze przeoczyłam rabat na pierwsze zakupy i po napisaniu maila jeszcze w tym samym dniu otrzymałam odp. Uwzględniono również moją prośbę o szybką wysyłkę, bo wyjeżdżam i obawiałam się że nie będę w stanie odebrać torebki. Niby proste sprawy, ale wiem że po drugiej stronie wymagają zaangażowania i czasu, co bardzo chciałam docenić. a torebka jest właśnie taka jakiej mi brakowało, gabarytowo odpowiednia, elegancka ale też nowoczesna, więc dość uniwersalna. to co bardzo doceniam, a czego często mi brakuje (nawet u innych marek torebek, nie porównuję do sieciowek) to wzmocnione uszy. A ta klapka magnetyczna, nie tylko bajer (mógłby odrobinę mocniej łapać, ale jest ok) to bardzo estetyczne wykończenie i zamknięcie torebki, bo ja bardzo nie zanoszę jak torebki są robione tak, że wszystko otwarte, prześwity, dziury od góry. Jeszcze raz bardzo gratuluję! Pozdrawiam, Marta J // insta: martuffka.ska.
To mój pierwszy zakup, ale już wiem, że nie ostatni!!! ❤️ Torebka jest przepiękna, wykonana idealnie, z dbałością o wszelkie detale. Jestem zachwycona 😊
Mega polecam torebki od Bigordi ! Jakość pierwsza klasa, mam jedną torebkę, którą używam od 3 lat i jest w stanie idealnym. Zero zadrapań i uszkodzeń! Każdej osobie, która się zastawia szczerze polecam !
Uwielbiam torebki bigordi. Szukając wspaniałej jakości zawsze tu wracam. Ponadczasowe kroje i idealnie dobrane detale.

Brać!;)

Świetna jakość wykonania, torebka jest piękna, jestem bardzo zadowolona

Zachwycona klientka

To moja druga torebka Bigordi i jestem zachwycona jak one są wykończone, ta dbałość o detale…z daleka widać, że są to torebki premium ❤️

Piękna torebka i doskonała jakość

Torebka piękna! Jakość pierwsza klasa, solidne wykonanie, doskonałe materiały, niesamowicie szybka wysyłka, świetny kontakt ze sprzedającym. Polecam i naoewno jeszcze wrócę po następną:)

To mój drugi zakup i nie ostatni

To mój drugi zakup, jestem zachwycona jakością produktu, starannością wykonywania, zaskoczona szybką realizacją. Napewno nie będzie to mój ostatni zakup, liczę że w przyszłości pojawi się nowy model torebki nieco większej.
Świetnej jakości torebki, nienaganne wykonanie, ponadczasowe modele !