Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień oraz dostawy. Wielu klientów podkreśla wysoką jakość produktów oferowanych przez sklep. Bezpieczne i staranne pakowanie produktów jest często chwalone przez klientów. Obsługa klienta jest oceniana jako uprzejma, profesjonalna i pomocna. Produkty odpowiadają opisowi i spełniają oczekiwania klientów. Klienci cenią szeroki wybór produktów i możliwość komponowania własnych kosmetyków.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemanufakturakosmetyczna.pl
Bardzo przejrzysta strona internetowa. Szybka realizacja zamówienia i dobra jakość produktów
Odpowiedź ze sklepu manufakturakosmetyczna.pl
Dziękujemy! Cieszymy się że docenia Pani jakość naszych produktów i realizację. Zapraszamy ponownie😊
Bardzo dobre produkty, warte swojej ceny.
Zrobiłam w Manufakturze kolejny raz zakupy( i na pewno nie ostatni :) ),jestem bardzo zadowolona ogólnie, dobra cena zakupu, dostawa punktualna !!!
Bardzo polecam....
Odpowiedź ze sklepu manufakturakosmetyczna.pl
Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Ogromnie się cieszymy, że wraca Pani do Manufaktury i że wszystko się zgadza: jakość, cena i punktualna dostawa 😊 Dziękujemy za polecenie i oczywiście zapraszamy po kolejne zakupy!