Benet

Opinie łącznie (1220) Opinie (212) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają profesjonalizm, uprzejmość oraz otwartość obsługi na potrzeby klienta na każdym etapie zamówienia. Jakość wykonania mebli, materiałów i detali jest bardzo wysoko oceniana. Wielu klientów chwali wygodę użytkowania łóżek i sof, zarówno do siedzenia, jak i do spania. Dostawa zazwyczaj przebiega szybko i terminowo. Większość klientów uważa montaż mebli za łatwy i szybki. Klienci doceniają możliwość zamawiania próbek tkanin i szeroki wybór materiałów, co ułatwia podjęcie decyzji. Sporadycznie pojawiają się drobne uwagi co do niektórych elementów mebli. Niektórzy klienci zgłaszają zastrzeżenia dotyczące firm transportowych. W kilku przypadkach pojawiają się uwagi o instrukcji montażu lub brakujących otworach.

OpinieBenet

Wspaniałe łóżko

Łóżko wybraliśmy w salonie na miejscu we Wrocławiu. Doradztwo na najwyższym poziomie. Pani w salonie była bardzo uprzejma. Termin realizacji zlecenia zgodny z zamówieniem. Firma transportowa która wybraliśmy przy zamówieniu wniosła paczki do wskazanego pomieszczenia (bez uszczerbku na ścianach 😊). Panowie bardzo mili i uprzejmi, przed przyjazdem skontaktowali o której planują przyjechać z dostawą. Instrukcja montażu łóżka przejrzysta. Czas jaki poświeciliśmy na kompletne złożenie to 1,5 h. Łóżko solidne bardzo dobrze wykonane. Korzystamy i polecamy

Odpowiedź ze sklepu Benet

Dziękujemy za podzielenie się wrażeniami z zakupów! Życzymy samych dobrych chwil w sTYlu Benet!
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupów w Benetsleep. Zarówno nasz duży zakup jak i mały obsłużone zostały szybko i profesjonalnie. Pracownicy zawsze byli chętni do pomocy i odpowiedzi na pytania. Sofa oraz dodatki prezentują się świetnie. Polecę każdemu, kto zapyta mnie o dobrą firmę meblarską.

Odpowiedź ze sklepu Benet

Dziękujemy za podzielenie się wrażeniami z zakupów!

Super zakup i usługa. Polecam

o sklepie we Wrocławiu: doradca wyczerpująco wytłumaczył nam wady i zalety oferowanych produktów, mogliśmy do woli wypróbować wystawiony towar, wytlumaczył nam dokładnie jakiego materaca szukamy (to dla nas najważniejsze bo nie mamy doświadczenia), porownał stosowane technologie nawet do typów spoza oferty oraz sprawdził przybliżony termin dostawy co było dla nas kluczowe przy zakupie przedświątecznej. Wystawiony towar był czysty, idealnie przygotowany do obejrzenia i wypróbowania. Płatność i umowa przygotowana sprawnie i bezproblemowo. Dodam, że poszliśmy nawet do Jyska celem porównania i wróciliśmy do Benet bo lepiej - o zakupionym towarze: dużym wrażeniem był sposób pakowania gdzie wielki materac mieścił się w niewielkiej proporcjonalnie paczce. Po wypakowaniu ze świetnego zabezpieczenia materaca sam się napompował i przyjął docelowe gabaryty. Jak doradził sprzedawca, materac jest mega wygodny, łatwy w użytkowaniu/czyszczeniu i idealnie pasuje do stelaża łóżka.

Odpowiedź ze sklepu Benet

Dziękujemy za piękną opinię! Pozdrawiamy!

Profesjonalizm i świetny kontakt z klientem :)

Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu. Kontakt z działem obsługi klienta na najwyższym poziomie - zarówno telefoniczny, jak i mailowy: rzeczowy, szybki i bardzo przyjemny. Zespół wykazał się dużą otwartością na potrzeby klienta oraz profesjonalnym podejściem na każdym etapie zamówienia. Na szczególne wyróżnienie zasługuje również marketing oraz możliwość wielokrotnego zamawiania próbników z różnymi tkaninami. Przesyłki były realizowane błyskawicznie, co bardzo ułatwiło podjęcie decyzji zakupowej i dało poczucie realnego wsparcia w wyborze produktu. Trudno wskazać elementy do poprawy - gdyby wszędzie była taka obsługa klienta, świat byłby idealny 😊

Odpowiedź ze sklepu Benet

Cieszymy się, że nasza obsługa sprostała oczekiwaniom. Cieszymy się, że sTYl Benet to jest Państwa styl! Pozdrawiamy!

Sofa DL, Casino Olive Yellow

Po ponad miesiącu użytkowania mogę stwierdzić, że rozkładana Sofa DL była doskonałym wyborem. Sofa jest pięknym meblem. Tkanina obiciowa Casino Olive Yellow idealnie wkomponowuje się w tradycyjne wnętrze, w którym dominują dekoracje, lampy, kinkiety i zasłony w kolorze starego złota. Sofa służy też do spania na co dzień. Rozłożenie jej nie wymaga dużego wysiłku - mechanizm działa bardzo sprawnie. Jest bardzo wygodna nie tylko jako mebel do siedzenia, ale też do spania, co było bardzo istotne przy jej wyborze. Sklep internetowy benetsleep.pl umożliwia skonfigurowanie wybranej sofy i wysyłkę próbek wybranych tkanin obiciowych, co jest bardzo pomocne. Ale nic nie zastąpi pracowników tej firmy, którzy służą radą na każdym etapie realizacji zamówienia. Ogromnym plusem była terminowa dostawa i kontakt telefoniczny z kurierem. Montaż sofy był bardzo prosty i szybki. Podsumowując - jakość mebla i pomoc na każdym etapie realizacji zamówienia rewelacyjne!

Odpowiedź ze sklepu Benet

Dziękujemy za zakupy! Cieszymy się, że odnaleźli Państwo siebie w sTYlu Benet!

Polecam zakupy w Benet!

Łóżko jest przepiękne, solidne i bardzo estetycznie wykonane. Pikowanie łóżka jest śliczne i bardzo estetyczne. W środku ma piękną białą płytę, dzięki czemu łatwo utrzymać czystość. Całość wykonania daje poczucie wysokiej jakości mebla. Mechanizm działa bardzo gładko. Tapicerka jest pięknie wykonana. Do tego fantastyczna obsługa oraz szybka realizacja — łóżko było na zamówienie, a przyszło w ekspresowym tempie. Polecam benetsleep.pl!

Odpowiedź ze sklepu Benet

Dziękujemy za wybór naszego łóżka i podzielnie się opinią! Życzymy samych dobrych chwil w sTYlu Benet!
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą Benet. Obsługa bardzo profesjonalna, bezproblemowy i szybki kontakt w trakcie realizacji zamówienia, a również możliwość wielu modyfikacji, co pozwoliło zrealizować wszelkie potrzeby. Jednym słowem, polecam:)

Odpowiedź ze sklepu Benet

Dziękujemy za wybór sTylu Benet!

Świetny zakup - polecam !

Marka Benet już od pierwszego kontaktu buduje świetne wrażenie i tak pozostaje do momentu finalizacji dostawy. Producent stawia nie tylko na estetykę, ale dba też o jakość materiałów i wykończenie. Na każdym etapie realizacji mogliśmy liczyć na pełne wsparcie biura obsługi Klienta. Polecamy !

Odpowiedź ze sklepu Benet

Cieszymy się, że sTYl działania marki Benet wpisuje się w Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy i życzymy samych dobrych chwil!

Łóżko jest spore ale bardzo twarde

Łóżko jest spore . W porównaniu do zdjęć ze strony to Materiał w pokoju okazał się bardziej ciemny niż to sobie wyobrażaliśmy , no ale taki wybraliśmy . Dla dzieci łóżko jest w porządku do spania, chociaż ciężko się otwiera nawet dla dorosłego - może się wyrobi ?. Natomiast jest bardzo twarde do spania. Osoby z problemami kręgosłupa mają potem rano problem z bólem pleców . Dla dzieci taka twardość jest odpowiednia ale dla niektórych dorosłych może być za twarde .
Sofa pięknie się prezentuje, dobrze wykonana, bardzo wygodna, szybka w samodzielnym montażu. Dla mnie rewelacja i polecam. Jedynie nad czym bym się dobrze zastanowiła to współpraca nad firmą transportową , która za dodatkowa opłata oferuje usługi , z których się nie wywiązuje...

Odpowiedź ze sklepu Benet

Dziękujemy za wybór sTylu Benet!

Świetny zakup - polecam !

Odpowiedź ze sklepu Benet

Cieszymy się, że sTyl Benet tak świetnie wpisał się w Państwa oczekiwania. Życzymy samych dobrych chwil!
Kanapa zostala dobrze zapakowana,wszystko działa bez zarzutu,wygodna.Kupowałam on line ,w polnocnejPolsce brak jednak możliwości zobaczenia mebli ,showroom jest tylko we Wroclawiu.Ogolnie polecam firmę.

Odpowiedź ze sklepu Benet

Dziękujemy za podzielenie się opinią!

Top sprzedawca

Jestem zachwycona Panią Justyną – dla niej nie ma rzeczy niemożliwych! 💪 Do tego Pan Serwisant. Człowiek na właściwym miejscu – mimo zepsutego auta, trudnego dojazdu i późnej godziny wykonał usługę z uśmiechem i humorem 😄. Mega profesjonalizm i super podejście – polecam z całego serca

Odpowiedź ze sklepu Benet

Dziękujemy za moc wspaniałych słów. Pozdrawiamy i życzymy samych wspaniałości!

estetyczna, raczej do okazjonalnego rozkładania

jest estetyczna , ładnie wygląda. bardzo lekka - co dla wnoszenia jest atutem. ale w czasie rozkładania części mogą zostać w rękach. Nie zw względu na złe wykonanie, ale ze względu na lekkie łączenia, "na sztyft" , nie na śruby. Według mnie jest to raczej sofa do okazjonalnego rozkładania, gościnna, nie do codziennego rozkładania. Warto wiedzieć o tym. Może nie doczytałam.

Odpowiedź ze sklepu Benet

Dziękujemy za podzielenie się wrażeniami z zakupów!

Super sklep. Godny polecenia!!!!

Bardzo sprawna obsługa. Sofa przepiękna. Plusem dużym jest to, że można zamówić do domu próbki materiałów i na spokojnie przemyśleć. Dostawa na czas.

Odpowiedź ze sklepu Benet

Dziękujemy za podzielenie się dobrą energią!
Łóżko bardzo fajne spełnia moje oczekiwania montaż można samemu ogarnąć bez problemu .Odejmuje gwiazdkę z powodu transportu informacja rano że będziemy słabo. W poniedziałek i zrywasz się z roboty do godziny będę no i po 1,5 h dzwonisz no jeszcze jeden klient i będziemy. Mało profesjonalne .

Odpowiedź ze sklepu Benet

Dziękujemy za podzielenie się opinią!
Obsługa sklepu była bardzo profesjonalna i kompetentna – pracownicy potrafili trafnie doradzić oraz odpowiedzieć na wszystkie pytania. Realizacja zamówienia przebiegła sprawnie i bezproblemowo, a cały proces był szybki i dobrze zorganizowany.

Odpowiedź ze sklepu Benet

Cieszymy się, że jakość obsługi Klienta oraz cały proces zakupowy były źródłem samych dobrych wrażeń. Pozdrawiamy!

Benet

Bardzo wygodne materace godne polecenia. Kontakt z firmą bez zarzutów, wszystko jasne i dopieszczone. Materac profesjonalnie spakowany, przesyłka dotarła nienaruszona. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą benet. Polecam

Odpowiedź ze sklepu Benet

Dziękujemy za opinię i cudowne zdjęcie! Życzymy dobrych nocy dla wszystkich domowników!

Bardzo miła i cierpliwa obsługa w showroomie we Wroclawiu. Wysylka zgodnie z planem. Produkt spełnił oczekiwania, po 3 miesiącach użytkowania wszystko super :)

Odpowiedź ze sklepu Benet

Cieszymy się, że sTyl Benet tak doskonale wpisał się w Państwa przestrzeń. Pozdrawiamy!
Wszystko jest rewelacyjne i obsługa i sofa która pięknie się prezentuje w moim salonie. Uwielbiam na niej siedzieć i się relaksować.

Odpowiedź ze sklepu Benet

Cieszymy się, że relaks w sTYlu Benet przynosi wiele pozytywnych emocji! Jesteśmy też pod wrażeniem imponującej kolekcji książek. Pozdrawiamy!