Super kontakt - podczas składania zamówienia poprosiłam o polecenie kleju do tapet, a dodatkowo doradzono mi jeszcze pare innych rzeczy, w tym zmianę na szerszy bryt co było strzałem w 10 :)
Jakościowo tapeta spełnia wszystkie moje oczekiwania - polecam!
Plakaty zdecydowanie lepiej prezentują się na stronie internetowej niż w realu (magia obróbki graficznej). Cena zdecydowanie za wysoka jak za taką jakoś.otwarcie tuby nie było niczym zabezpieczone, każdy mógł ją otworzyć.
Na pewno lepsza jakość tapety. Niestety nie zadowoliła mnie próbka tapety jeśli chodzi o materiał. Na paczkę tez czekałam dość długo
Tapeta piękna. Profesjonalna firma polecam ❤️
21 maj 2023
13 maj 2023
19 kwi 2023
Naklejki fajnie trzymają się nawet ściany na której jest tynk cementowo wapienny który charakteryzuje się chropowatą strukturą o co się obawiałam szczerze mówiąc, ale naklejka kilka razy odklejana ponownie trzymała się jak nowa.
14 kwi 2023
Tapeta wspaniałej jakości, dopasowana idealnie na życzenie klienta. U mnie zawitała w łazience. Kontakt w sprawie realizacji zamówienia szybki i przyjemny.
Polecam sklep z całego ♥️👍🏻🌸
24 kwi 2023
14 kwi 2023
5 kwi 2023
Bardzo dobry kontakt, czas realizacji zamówienia też bez zastrzeżeń,super jakość :)
Sklep zdecydowanie godny polecenia.
16 mar 2023
Szybka i profesjonalna obsługa. Świetna jakość.
4 kwi 2023
Fachowa obsługa i szyba realizacja. Tapeta najwyższej jakości, piękny wzór!
18 mar 2023
28 mar 2023
19 mar 2023
8 mar 2023
Świetny kontakt z klientem i doradztwo. Uprzejmość i wysoka kultura osobista. Wzory tapet prześliczne, dziecko zadowolone ☺️