Klienci są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości tapet i materiałów, podkreślając ich trwałość oraz estetykę wykonania. Obsługa klienta jest oceniana bardzo wysoko, szczególnie za indywidualne podejście, zaangażowanie i pomoc na każdym etapie zamówienia. Wielu klientów docenia szybki czas realizacji i dostawy zamówienia, a także zgodność towaru z opisem. Zdecydowana większość chwali łatwość i szybkość kontaktu z obsługą, doceniając zarówno uprzejmość, jak i profesjonalizm. Klienci często podkreślają piękny wygląd i atrakcyjne wzory tapet, które nadają wnętrzom wyjątkowy charakter. Możliwość dostosowania tapety do indywidualnych wymagań i uzyskania projektu przed produkcją jest również wysoko oceniana przez klientów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniedekorillo.pl
Wszystko na 10+!
Sprzedający godny polecenia
Super ❤️
Odwiedź stronę internetowąO nas
Witamy w Dekorillo – sklepie internetowym, w którym wyobraźnia kreuje rzeczywistość. Naszym flagowym produktem są tapety dla dzieci, ale znajdziecie u nas również naklejki ścienne oraz plakaty, które ...