Klienci bardzo często podkreślają, że realizacja zamówień i odpowiedzi były wyjątkowo szybkie. Zdecydowana większość klientów chwali możliwość łatwego i sprawnego kontaktu ze sprzedawcą. Klienci wielokrotnie podkreślają profesjonalizm i wysoką jakość obsługi. Opinie o produktach są bardzo pozytywne, klienci są zadowoleni z ich jakości i zgodności z opisem. Wielu klientów wyraża chęć polecenia sklepu innym, podkreślając zadowolenie z obsługi.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniegemsetmecz.com.pl
Szczerze polecam, Świetne doradztwo i obsługa, Rewelacja !!! - mozliwość testowania rakiet za nim się je zakupi. A w sklepie dużo propomocji - Kazdy znajdzie coś dla Siebie. Osoba prowadząca jest aktywnym graczem więc wie co i jak doradzić na bazie własnego doświadczenia gry na kortach. Szczerze polecam.
Bardzo dobra cena za rakietę Yonex Percept. Do tego personalizowany naciąg w cenie.
Wszystko w najlepszym porządku. Szybko i zgodnie z opisem. Następnie wezmę szpule.
Szybko i bezproblemowo. Super kontakt
Świetny kontakt ze sprzedawcą. Konstruktywna rozmowa. Towar otrzymany zgodny z oczekiwaniami i ceną. Z czystym sumieniem polecam sprzedawcę.
Pro
Szybko, zgodnie z opisem. Po prostu pro
Bardzo szybka wysylka polecam