Całkiem przejrzysta strona, bardzo dobre opisy herbat, szybka dostawa dobrze zapakowanych produktów. Chętnie dałabym 4,5 gwiazdki, ale się nie da :) . Wolałabym nieco inny sposób wyszukiwania herbat, bo wasze działy mają nazwy poetyckie, niewiele mówiące pierwszorazowej klientce jak ja. Dodatkowo w przypadku wielu herbat są dostępne tylko drogie wersje w puszkach, a brakuje tańszych uzupełnień do nich. Szkoda. Ode mnie 4,5 gwiazdki.
Firma sprzedala herbate o krotkim tylko kilkutygodniowym okresie waznosci. Oczekuje ze klient nie zorientuje sie jak krotkie daty firma stosuje.
Normalne sklepy o krotkiej GWARANCJI towary sa przeceniane, ale w tej firmie nie ma o tym mowy, upychaja bo może sie uda. Zawiodziony z zakupow klient, zdecydowanie NIGDY NIE DOKONAM ZAKUPU Z TAJ FIRMY BO CZUJE SIE OSZUKANY
Od kilku lat kupuję w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona, wyprzedaże to ceny jakich nie znajdę w stacjonarnym sklepie a piękne metalowe opakowania nadają się na prezenty jak mało co.