najbardziej pozytywna opinia
30 maj 2023
Uwielbiam herbaty Basilur, a sklep oferuje ich najszerszy dostępny w Internecie wybór (a tak przynajmniej wydaje się z moich poszukiwań). Jest też szeroki wybór herbat sypanych, na których się nigdy nie zawiodłam - ilości do zamówienia są odpowiednie do spróbowania, a herbaty mają dokładne opisy. Kolejną miłą niespodzianką są próbki naparów dodawane do przesyłek - pozwalają spróbować czegoś nowego z oferty, a ostatnio dostałam całą herbatkę, nie tylko próbki. Połączenia bywają zaskakujące i sama raczej nie wpadłabym na to, aby ich spróbować, więc tym bardziej jestem wdzięczna za wydaje mi się przemyślaną dbałość w rozszerzaniu mojego pola smaków. Kiedyś dostawa była wydłużona do ok. 2 tygodni, ale ostatnio herbatki dotarły do mnie chyba dosłownie w dwa dni, więc również byłam mile zaskoczona. Pakowane są tak pieczołowicie, że opakowania docierają zawsze piękne, kształtne i bez najmniejszych wgnieceń. Ogólnie - naprawdę bardzo polecam!
Firma sprzedala herbate o krotkim tylko kilkutygodniowym okresie waznosci. Oczekuje ze klient nie zorientuje sie jak krotkie daty firma stosuje.
Normalne sklepy o krotkiej GWARANCJI towary sa przeceniane, ale w tej firmie nie ma o tym mowy, upychaja bo może sie uda. Zawiodziony z zakupow klient, zdecydowanie NIGDY NIE DOKONAM ZAKUPU Z TAJ FIRMY BO CZUJE SIE OSZUKANY
Najlepszy sklep z herbatami w jakim kiedykolwiek kupowałam . Szybka realizacja zamówienia ,cudowne promocje (związane z fazą księżyca) I zawsze jakaś miła niespodzianka w paczce. Serdecznie polecam .
8 godzin temu
Wszystko jest super, kontakt telefoniczny, szybka wysyłka, mnóstwo towaru do wyboru - a jest w czym wybierać, naprawdę. Polecam zakupy u tego sprzedającego.
Klient sklepzherbatami.pl
Śliczny kubek, szybka przesyłka, starannie opakowany towar, miła niespodzianka w postaci prezentu - pysznej herbaty
Klient sklepzherbatami.pl
ogromny wybór herbat i innych produktów, szybka wysyłka dobre ceny. towar świetnie zapakowany, polecam