29 lut 2024
Jakbym mogła to dałabym 100 gwiazdek niestety mogę dać tylko 5. Dziękuję za ekspresową wysyłkę, produkt który kupiłam wykonanie perfekcyjne. Oraz dziękuję za przepiękną naszywkę z imieniem mojego synka którą dostałam w gratisie i do tego odręcznie napisany list :) Zakup za kwotę poniżej 20 zł nie spodziewałam się gratisu. Będę polecać sklep nie tyle, że za gratis, ale za niespotykane podejście do klienta i produkty. Pozdrawiam serdecznie :)
Bardzo ładny haft. Ręczniczek niestety jak ścierka za kilka złotych z "Biedronki". Może to moja wina bo nie doczytałam, ale nie zakładałam nawet że materiał nie będzie tkaniną bawełnianą skoro ma być to ręcznik dla dziecka. Poliestrowe scierki sprawdzają się może do wycierania kurzu ( choc według mnie nawet do tego nie ) ,a co dopiero jako ręczniczek. Niestety zakup nie jest absolutnie wart ceny.
Polecam sklep. To już kolejna kołdra kupiona w tym sklepie. Jak zawsze ekspresowa wysyłka, wszystko zgodnie z opisem. Kołdra bardzo dobrej jakości, leciutka, starannie uszyta.
17 sie 2024
Polecam!!!
Od samego początku składania zamówienia aż do dostawy masz wrażenie że współpracujesz z profesjonalistami. Towar doskonałej jakości, ekspresowa wysyłka. Czego chcieć więcej?
Cała transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo, towar zgodny z opisem, ręczniczki miękkie, ładne kolory. Mega plus za miły liścik do dziecka i drobny upominek👍
Piękna posciel 100% wykonania oraz satysfakcji, podusią jak i kolderka bardzo miękka i wygodna napewno jeszcze skorzystam z państwa usług polecam
22 sie 2024
Bajkowa obsługa.!!!!
Kupiłam prześcieradła, białe i błękitne. Ładnie uszyte, kolor błękitny jest bardzo przyjemny. W imieniu swoim i Kacperka dziękujemy za prezent.
25 sie 2024
Bardzo dobra i profesjonalna obsługa, Śliczne, bawełniane poszewki na poduszkę z ładnie wyhaftowanym imieniem. Bardzo polecam
Świetnie wykonany produkt, spełniający oczekiwania, upominki dla dzieci które dały im wiele radości i uśmiechu. Dziękujemy
14 sie 2024
Towar zgodny z opisem na stronie. Grawer również. Wysyłka towaru błyskawiczna, jeszcze tego samego dnia co zakup. Polecam
24 sie 2024
Ręczniki są przepiękne. Bardzo szybka realizacja . Kupiłam na prezenty dla moich gości i są również zachwyceni.
Mojej zamówienie dotarło szybko i sprawnie. Wszystko zgodnie z opisem. Polecam serdecznie.