Opinie łącznie (4010) Opinie (1177) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 11 mar 2021

bajkowypokoik.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Produkty są chwalone za wysoką jakość wykonania, trwałość i zgodność z opisem. Klienci bardzo doceniają miłe gratisy lub drobne upominki dołączane do paczek, często dla dzieci. Obsługa sklepu jest opisywana jako bardzo miła, profesjonalna i pomocna, a komunikacja szybka i sprawna. Klienci są zachwyceni możliwością personalizacji produktów, zwłaszcza haftem z imieniem oraz indywidualnym podejściem. Estetyczne i staranne pakowanie produktów oraz dołączone liściki wywołują pozytywne emocje u klientów.

Opiniebajkowypokoik.pl

Udane zakupy

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie Bajkowy pokoik.pl, wszystko przyszło zgodnie z zamówieniem, bardzo dobrze zapakowane, a zamówienie zrealizowano super szybko! Dobry kontakt ze sklepem, konkurencyjne ceny i duży wybór produktów. Dziękujemy za bardzo miłą niespodziankę dla syna - ucieszył się :) Sklep super, jeśli będę robić jeszcze zakupy takiego asortymentu to na pewno tutaj wrócę. Polecam sklep Bajkowy pokoik.pl.

To już kolejna kołdra dla drugiej córy i jestem mega zadowolona. Nie tylko dlatego, że sam produkt jest super - kołderka nie za cienka nie za gruba, w sam raz na cały rok, ale również za sprawną wysyłkę, odpowiednie zapakowanie produktu oraz mały prezencik dla córeczki razem z odręcznie napisanym liścikiem 😀 mały drobiazg, ale odrazu jakoś tak przyjemniej.
Przede wszystkim dziękuję za ekspresową realizację. Zadzwoniłam do obsługi sklepu i poprosiłam o szybką wysyłkę. Córka zamówiła za swoje pieniądze personalizowany ręcznik dla swojego Taty na urodziny. Po godzinie od zamówienia przesyłka wyruszyła już w drogę. Brawo za ten gest! Sama prowadzę e-sklep i to naprawdę ważne. Dziękuję! ❤️

Kołdra całoroczna bawełna 100%

Kołdra jest bardzo miła, pachnie kakaem jak dla mnie, ale tak przyjemnie. Wszystko jest ok. Jedyne co mnie zastanawia to nie ma w metki na kołdrze, a na dołączonej kartce z informacjami również nie ma napisane nic o certyfikacie gots, choć w opisie sprzedażowym jest napisane, że część zewnętrzna kołdry go posiada.
Jestem absolutnie zachwycona tą kołdrą bambusową! 💚 To był jeden z najlepszych zakupów do sypialni, jakie zrobiłam. Już od pierwszej nocy czuć ogromną różnicę – kołdra jest lekka, przyjemnie otulająca, a jednocześnie świetnie oddycha. Nie przegrzewa, ale też daje komfortowe ciepło – idealny balans! Materiał jest niezwykle miękki i delikatny dla skóry, co szczególnie docenią osoby wrażliwe lub alergicy. Do tego mam wrażenie, że śpi się pod nią „świeżej” – bambus naprawdę robi świetną robotę, jeśli chodzi o higienę i odprowadzanie wilgoci. Wygląd i jakość wykonania również na najwyższym poziomie – nic się nie zbija, kołdra trzyma formę i wygląda bardzo estetycznie. Śpię spokojniej, wygodniej i po prostu lepiej się wysypiam. Na ogromny plus zasługuje też sposób zapakowania – wszystko było porządnie zabezpieczone i dopracowane w każdym detalu. Do zamówienia dołączony był uroczy gratis dla dzieci, a całość dopełnił przemiły, odręcznie napisany list – naprawdę rzadko spotykany, bardzo osobisty akcent Z czystym sumieniem polecam każdemu – komfort snu wchodzi na zupełnie inny poziom!
Wszystko zgodnie z zamówieniem i co więcej zapomniałam zamówić poszewkę do podusi ale pani sprzedająca się zorientowała i zanim wysłała napisała sms także super podejście 🙂 a córeczka otrzymała liścik wraz z gratisem 😍
Jestem bardzo zadowolona z pościeli oraz poszewek. Pięknie naszyte imię mojego maluszka sprawia że ta poszewka na pościel jest wyjątkowa. A gdy bombel wyrośnie z kołderki to będzie piękna pamiątka :)

Już trzecie zamówienie z tego sklepu

Kupuje już trzeci raz w tym sklepie, komplet pościeli (kołdrą+poduszka) i na to pościel/poszewki, produkty są świetnej jakości, materiały bardzo przyjazne dla skóry, piękne wzory do wyboru, a dodatkowo na koniec w paczce można dostać dla naszego milusińskiego jakiś drobiazg, który jest prze uroczym prezencikiem 😊 Dziękuję za naszywki dla dzieci oraz za kredki i saszetki! 😊
Bardzo Polecam zakupy na stronie Bajkowy Pokoik. Jakość produktów, które otrzymałam w pełni mnie satysfakcjonuja, uważam,ze zostały wykonane z dokładną starannoscią. Dodatkowym miłym gestem okazały się małe gratisy do zamówienia. Dziękuję:) i Serdecznie Pozdrawiam
I E
Iwona E.
Bardzo ładne kolory ręczników i staranne wykonanie haftu. Szkoda tylko, że ręczniczek jest taki cienki. Może jednak w niektórych sytuacjach wyjść to na plus.
Wszystko w jak najlepszym porządku, szybko wysłana kołdra dla pociechy, towar zgodny z opisem :) to kolejny udany zakup w tym sklepie, na pewno jeszcze wrócę!

Super sklep, błyskawiczny kontakt z obsługą, towar dobrze zapakowany. Do zamówienia dołączony mały upominek dla dziecka i odręcznie napisany list, który w dzisiejszych czasach typowej masówki pokazuje, że są sprzedawcy, którzy z pomysłem i sercem wychodzą nam naprzeciw nie jak do klienta, ale jak do przyjaciela. Gorąco polecam!
Już po raz kolejny zamawiam w bajkowypokoik.pl. Wspaniałe jakościowo poduszki, kołderki, pościele. Obsługa miła i szybka dostawa. Polecam
Kołderka super...Mila w dotyku i cieplutka, prawie na taki chłodny wieczorami i w nocy, lipiec jak teraz...A pozatem jestem od zawsze zwolenniczką naturalnych włókien...Bawelna króluje w moim domu...Dziekuje!
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem i dodatkowy prezencik wraz z miłym słowem napisanym odręcznie dziś mało spotykane, dziekujemy
Firma bardzo solidna. Szybko wysłane zamówienie.Jakość bardzo dobra co mnie najbardziej cieszy. Jeszcze mały upominek dla dziecka to jest to 👌

Szybka realizacja zamówienia

Ręczniki z mięciutkiego materiału, dzieci zadowolone z super grafiki do tego bardzo szybką realizacja. To kolejne zamówienie z bajkowego pokoiku!
Bajkowy pokoik to firma, w której od lat kupuję prześcieradła i ręczniki. Jakość pierwsza klasa. Do tego nietypowe rozmiary. I njważniejsze jest to, że paczki przychodzą błyskawicznie. Zawsze do zamówienia jest albo jakiś miły drobiazg a to zniżka a to termoaktywna naprasowywanka.
Szybko zrealizowane zamówienie, pościel bardzo ładna, schludnie zapakowana. Bardzo dobry kontakt z panią sprzedającą. Jestem zadowolona. Polecam sklep i produkty.
Super termin realizacji, praktycznie od ręki 😊 termonaszywka jest bardzo miłym akcentem. Dziękuję za super realizację.

bajkowypokoik.pl

Zdrowy i spokojny sen – tego pragniemy dla naszych dzieci. Antyalergiczna kołdra i poduszka to rozwiązanie, które na pewno w tym pomoże. Nasze produkty są dedykowane nie tylko dzieciom, ale też nastol...