bajkowypokoik.pl

Opinie łącznie (3903) Opinie (1253) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień i szybkie dostawy. Produkty oceniane są jako bardzo wysokiej jakości i wykonane z dbałością o szczegóły. Klienci chwalą dodawane prezenty i miłe niespodzianki, zwłaszcza dla dzieci. Obsługa klienta jest postrzegana jako bardzo miła, profesjonalna oraz pomocna. Zamówienia są starannie i estetycznie zapakowane, co budzi zadowolenie klientów. Klienci doceniają łatwy, szybki i rzeczowy kontakt ze sprzedawcą. Produkty są zgodne z opisem, a zamówienia realizowane zgodnie z oczekiwaniami klientów.

Opiniebajkowypokoik.pl

Kołdra całoroczna bawełna 100%

Kołdra jest bardzo miła, pachnie kakaem jak dla mnie, ale tak przyjemnie. Wszystko jest ok. Jedyne co mnie zastanawia to nie ma w metki na kołdrze, a na dołączonej kartce z informacjami również nie ma napisane nic o certyfikacie gots, choć w opisie sprzedażowym jest napisane, że część zewnętrzna kołdry go posiada.
Jestem absolutnie zachwycona tą kołdrą bambusową! 💚 To był jeden z najlepszych zakupów do sypialni, jakie zrobiłam. Już od pierwszej nocy czuć ogromną różnicę – kołdra jest lekka, przyjemnie otulająca, a jednocześnie świetnie oddycha. Nie przegrzewa, ale też daje komfortowe ciepło – idealny balans! Materiał jest niezwykle miękki i delikatny dla skóry, co szczególnie docenią osoby wrażliwe lub alergicy. Do tego mam wrażenie, że śpi się pod nią „świeżej” – bambus naprawdę robi świetną robotę, jeśli chodzi o higienę i odprowadzanie wilgoci. Wygląd i jakość wykonania również na najwyższym poziomie – nic się nie zbija, kołdra trzyma formę i wygląda bardzo estetycznie. Śpię spokojniej, wygodniej i po prostu lepiej się wysypiam. Na ogromny plus zasługuje też sposób zapakowania – wszystko było porządnie zabezpieczone i dopracowane w każdym detalu. Do zamówienia dołączony był uroczy gratis dla dzieci, a całość dopełnił przemiły, odręcznie napisany list – naprawdę rzadko spotykany, bardzo osobisty akcent Z czystym sumieniem polecam każdemu – komfort snu wchodzi na zupełnie inny poziom!

Już trzecie zamówienie z tego sklepu

Kupuje już trzeci raz w tym sklepie, komplet pościeli (kołdrą+poduszka) i na to pościel/poszewki, produkty są świetnej jakości, materiały bardzo przyjazne dla skóry, piękne wzory do wyboru, a dodatkowo na koniec w paczce można dostać dla naszego milusińskiego jakiś drobiazg, który jest prze uroczym prezencikiem 😊 Dziękuję za naszywki dla dzieci oraz za kredki i saszetki! 😊
Bardzo Polecam zakupy na stronie Bajkowy Pokoik. Jakość produktów, które otrzymałam w pełni mnie satysfakcjonuja, uważam,ze zostały wykonane z dokładną starannoscią. Dodatkowym miłym gestem okazały się małe gratisy do zamówienia. Dziękuję:) i Serdecznie Pozdrawiam

Super sklep, błyskawiczny kontakt z obsługą, towar dobrze zapakowany. Do zamówienia dołączony mały upominek dla dziecka i odręcznie napisany list, który w dzisiejszych czasach typowej masówki pokazuje, że są sprzedawcy, którzy z pomysłem i sercem wychodzą nam naprzeciw nie jak do klienta, ale jak do przyjaciela. Gorąco polecam!
Kołderka super...Mila w dotyku i cieplutka, prawie na taki chłodny wieczorami i w nocy, lipiec jak teraz...A pozatem jestem od zawsze zwolenniczką naturalnych włókien...Bawelna króluje w moim domu...Dziekuje!
Bajkowy pokoik to firma, w której od lat kupuję prześcieradła i ręczniki. Jakość pierwsza klasa. Do tego nietypowe rozmiary. I njważniejsze jest to, że paczki przychodzą błyskawicznie. Zawsze do zamówienia jest albo jakiś miły drobiazg a to zniżka a to termoaktywna naprasowywanka.
Szybko zrealizowane zamówienie, pościel bardzo ładna, schludnie zapakowana. Bardzo dobry kontakt z panią sprzedającą. Jestem zadowolona. Polecam sklep i produkty.
Ręcznik super! Dostawa expresowa. Bardzo miły gest i drobiazg dla dzieci który otrzymałam do przesyłki dzieci zadowolone Ja bardzo miło zaskoczona polecam serdecznie :)
Ta firma jest rewelacyjna. Błyskawiczny, rzeczowy kontakt; naprawdę szukają sposobu, żeby klient był zadowolony, nawet kiedy trochę wymyśla. Jakość ręczników jest doskonała, a wysyłka ekspresowa. Już szukam okazji, żeby znowu coś u nich zamówić.
Już drugi raz zamawiam prześcieradła z tej firmy. Najwyższa jakość. Poprzednie służyły nam bardzo długo. Ze szczerego serca mogę polecić! :)
Bardzo szybkie zamówienie!!!! Recznik przyszedł następnego dnia po zamówieniu! Dziecko zadowolone z prezentu od Państwa. Bardzo dziękujemy. Gorąco polecam!

Bardzo szybka realizacja zamówienia!

Bardzo szybka realizacja zamówienia, piękne wykonanie, identyczne z fotografią na stronie. Super na prezent!

Ręczniki z haftem

Zamówiłam 26 różnych ręczników z haftem dla całej klasy, bardzo miła obsługa i ekspresowa realizacja. Ręczniki bardzo dobrej jakości. Szczerze polecam.

Dobre podejscie do klienta :)

Bardzo polecam :) profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Indywidualne podejście do klienta co bardzo sobie cenię.
Polecam . Szybka wysyłka dobrą jakość produktów i dołączony upominek dla dziecka jest super 🙂
Koldra jak najbardziej ok, piękna naszywka z imieniem z której dziecko cieszyło się najbardziej

Żywe kolory hafru

Błyskawiczna dostawa. Bardzo estetyczny. Żywe kolory haftu. Wizualnie super. Co do jakości wydaje się ok. Ręcznik nie był jeszcze testowany więc nie napisze nic więcej.

Super :-)

Świetny kontakt z przedstawicielem sklepu, bardzo szybka wysyłka, produkty dobrej jakości, miły upominek dla dziecka - wszystko super!

Profesjonalizm

Błyskawiczna, doskonale przygotowana przesyłka, do tego miły prezent. Bardzo dziękuję!