Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną, sprawną i bezproblemową dostawę zamówień. Jakość produktów oceniana jest bardzo wysoko – doceniana jest solidność, estetyka wykonania oraz przyjazność użytych materiałów. Obsługa klienta jest postrzegana jako profesjonalna, pomocna i uprzejma, a kontakt ze sklepem przebiega sprawnie. Klienci są mile zaskoczeni drobnymi gratisami, upominkami i osobistymi liścikami dołączonymi do zamówień. Wygląd, estetyka oraz możliwość personalizacji produktów, w tym haftów czy naszywek, budzą bardzo pozytywne reakcje klientów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniebajkowypokoik.pl
Jestem absolutnie zachwycona tą kołdrą bambusową! 💚 To był jeden z najlepszych zakupów do sypialni, jakie zrobiłam. Już od pierwszej nocy czuć ogromną różnicę – kołdra jest lekka, przyjemnie otulająca, a jednocześnie świetnie oddycha. Nie przegrzewa, ale też daje komfortowe ciepło – idealny balans!
Materiał jest niezwykle miękki i delikatny dla skóry, co szczególnie docenią osoby wrażliwe lub alergicy. Do tego mam wrażenie, że śpi się pod nią „świeżej” – bambus naprawdę robi świetną robotę, jeśli chodzi o higienę i odprowadzanie wilgoci.
Wygląd i jakość wykonania również na najwyższym poziomie – nic się nie zbija, kołdra trzyma formę i wygląda bardzo estetycznie. Śpię spokojniej, wygodniej i po prostu lepiej się wysypiam.
Na ogromny plus zasługuje też sposób zapakowania – wszystko było porządnie zabezpieczone i dopracowane w każdym detalu. Do zamówienia dołączony był uroczy gratis dla dzieci, a całość dopełnił przemiły, odręcznie napisany list – naprawdę rzadko spotykany, bardzo osobisty akcent
Z czystym sumieniem polecam każdemu – komfort snu wchodzi na zupełnie inny poziom!
Już trzecie zamówienie z tego sklepu
Kupuje już trzeci raz w tym sklepie, komplet pościeli (kołdrą+poduszka) i na to pościel/poszewki, produkty są świetnej jakości, materiały bardzo przyjazne dla skóry, piękne wzory do wyboru, a dodatkowo na koniec w paczce można dostać dla naszego milusińskiego jakiś drobiazg, który jest prze uroczym prezencikiem 😊 Dziękuję za naszywki dla dzieci oraz za kredki i saszetki! 😊
Super sklep, błyskawiczny kontakt z obsługą, towar dobrze zapakowany. Do zamówienia dołączony mały upominek dla dziecka i odręcznie napisany list, który w dzisiejszych czasach typowej masówki pokazuje, że są sprzedawcy, którzy z pomysłem i sercem wychodzą nam naprzeciw nie jak do klienta, ale jak do przyjaciela. Gorąco polecam!
Bajkowy pokoik to firma, w której od lat kupuję prześcieradła i ręczniki. Jakość pierwsza klasa. Do tego nietypowe rozmiary. I njważniejsze jest to, że paczki przychodzą błyskawicznie. Zawsze do zamówienia jest albo jakiś miły drobiazg a to zniżka a to termoaktywna naprasowywanka.
Ta firma jest rewelacyjna. Błyskawiczny, rzeczowy kontakt; naprawdę szukają sposobu, żeby klient był zadowolony, nawet kiedy trochę wymyśla. Jakość ręczników jest doskonała, a wysyłka ekspresowa. Już szukam okazji, żeby znowu coś u nich zamówić.
Żywe kolory hafru
Błyskawiczna dostawa.
Bardzo estetyczny. Żywe kolory haftu. Wizualnie super.
Co do jakości wydaje się ok. Ręcznik nie był jeszcze testowany więc nie napisze nic więcej.
Narazie wyglada dobrze, nie jest to naklejka która spierze się po pierwszych 3 pranych, dostawa suczka, zobaczymy jak się będzie się z niego korzystać
Odpowiedź ze sklepu bajkowypokoik.pl
dziękujemy za opinię
zamówienie zrealizowane bardzo szybko, dodatkowo w paczce liścik i 2 naszywki :)
Pościele bardzo ładne :)
Towar zgodny z zamówieniem, polecam :)
Produkt bardzo dobrej jakości. Wyszyte imię prezentuje się pięknie. Kolory tak wyraziste jak na prezentowanych zdjęciach. Tylko jeden minus pudełko mało atrakcyjne za tę cenę zważywszy, że to prezent dziecku 😉
Bardzo szybka i profesjonalna realizacja ręczników ze zdjęciem. Bardzo dobry kontakt celem ustalenia szczegółów projektu. Dziękuję
Ekspresowa wysyłka pościel bawełna przyjemna w dotyku,materiał solidny ,zamek błyskawiczny działa płynnie,wygląd i kolor zgodny z opisem kolory żywe po praniu nie wyblakły dzieci bardzo zadowolone gorąco polecam!
Solidny sklep
Bardzo szybka dostawa, fachowo zapakowane, wszystko zgodne z opisem, malutki miły prezencik ucieszył córkę.
Polecam,
stosunkowo niska cena i duży wybór
Kupiłem ręcznik na siłownię z wyszywanym grawerem i obrazkiem
Błyskawiczna realizacja zamówienia
Wszystko ok. Transparentna strona, łatwo znaleźć pożądany produkt. Całkiem duży wybór kolorów ręcznika. I przede wszystkim ekspresowe wykonanie. Po około godzinie od złożenia zamówienia w piątek wieczorem miałam informację, że przesyłka (z personalizowanym haftem!) trafia już w ręce kuriera. U mnie w poniedziałek o 9 rano.
Polecam, szybka realizacja, świetny kontakt i finalnie zamówienie bardzo się podobało.
Ekspresowa wysyłka
Zamówienie wysłane jeszcze tego samego dnia. Zamówienie kompletne, dobrze zabezpieczone do transportu.
W ramach niespodzianki otrzymałam naprasowanki na ubrania - dzieci były zachwycone.
Profesjonalna obsługa. Dobry kontakt ze sprzedającym i bardzo fajny produkt.
Pościel sarenki
Śliczna pościel i haft bardzo ładnie zrobiony. Jak w bajce 🥰 Szybka dostawa. Dziękuję . Super 💕
Bardzo dobrej jakości kołderka i poduszka. Ekspresowa wysyłka. Personalizowany prezent dołączony dla córeczki był bardzo miłą niespodzianką:)
Ręcznik posiada ładna naszywkę rękawicy. Miłym gestem jest recznie napisany ist od właściciela