jogapiekna.com

Opinie łącznie (560) Opinie (417) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość produktów, ich staranne wykonanie i zgodność z opisem. Szybka, sprawna i bezproblemowa dostawa jest wyjątkowo często chwalona przez klientów. Poduszki, szczególnie antyzmarszczkowe i z jedwabną poszewką, są bardzo wysoko oceniane za komfort i pozytywne efekty. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, miła i pomocna, co buduje pozytywne wrażenia zakupowe. Estetyczne, bezpieczne i staranne opakowanie produktów jest często doceniane i stanowi wartość dodaną. Wielu klientów zwraca uwagę na pozytywne efekty używania produktów, szczególnie w zakresie poprawy wyglądu skóry i komfortu snu. Część klientów wyraża oczekiwania co do promocji, rabatów lub wyraża niezadowolenie z braku informacji o obniżkach.

Opiniejogapiekna.com

Wrażliwa na kliena Pani , która sowodowała, bardzo szybką dostawę suplementu. Suplementy bardzo wysokiej jakiści i świetna strona i obsługa.Dziękuję Annaya
Szybko, sprawnie rozwiązany problem, miła i profesjonalna obsługa, polecam
Dopiero zaczęłam używać plastrów na zmarszczki, na ten moment mogę powiedzieć, że są łatwe w użyciu, dobrze się trzymają skóry (nie za mocno, nie za słabo - w punkt). Za wcześnie, żeby ocenić efekty przeciwzmarszczkowe
Przesyłka dotarła bardzo szybko. Produkt bardzo dobry. To mój kolejny zakup tego żelu
Lubię Wasze produkty, zamawiam często jako prezenty. Fajnie byłoby zbierać jakieś punkty albo chociaż dostać czasami mini rabat przy takiej ilości.

wszystko na tak

Produkt zgodny z opisem, informacja do klienta na każdym etapie realizacji zamówienia i szybka wysyłka.

Sama przyjemność

Produkty, wysyłka, opakowanie na najwyższym poziomie. Przyjemne użytkowanie. Czekam na poranki żeby obudzić swoją twarz ☺️

Kinesiotaping twarzy

Bardzo polecam taśmy do twarzy. To coś, co może pozwolić nam, poczuć się ze sobą lepiej, a efekty są spektakularne.
dobra jakość produktu oraz przesyłka w odpowiednim czasie
Kupiłam już trzecią mini poduszkę z wypełnieniem klasycznym, w poszewce jedwabnej. Jest rewelacyjna, dobrze układa się do twarzy i pod szyją. Polecam :)
Plastry bardzo dobrze sie trzymają, spełniają swoją funkcję i nie podrażniają, łatwo je odkleić. Polecam!!
Cudo, już jestem w niej zakochana , spało mi się świetnie już pierwszą noc 😌💕✨ bardzo się cieszę że w końcu sobie ją kupiłam 👼🏼 jeżeli się zastanawiacie , to nie zastanawiajcie się tak długo jak ja 😂💝
Wszystko na 5+. Szybka wysyłka i przepiękny kamień do masażu Gua sha. Bardzo starannie wykonany. Polecam
Poduszka jest piękna i po dwóch nocach jestem w niej zakochana. Polecam 😘
Piękny materiał, staranne wykończenie,polecam
Pięknie i bezpiecznie zapakowana przesyłka. Sam masażer bardzo starannie wykonany. Myślę że byłby dobrym prezentem.
zakupiłam elektryczny masażer do głowy - 84 kolce. Jest piękny, estetyczny , świetne uczucie podczas masażu głowy i karku. jestem bardzo zadowolona.

bardzo dobre artykuły

Zamówiłam książkę, olejek, żel i masażer Glow Lift i produkty spełniły moje oczekiwania. Sprawna wysyłka, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą
Bardzo szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem i moimi oczekiwaniami ☺️

Poszewka

Uwielbiam te poduszki i poszewki