Opinie łącznie (3335) Opinie (2005) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie (2005) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 5 sie 2021

empis.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówień oraz błyskawiczną wysyłkę. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, pomocna i bardzo życzliwa, z indywidualnym podejściem do zamówień. Kontakt z obsługą sklepu jest bardzo dobry, szybki i sprawny na każdym etapie realizacji zamówienia. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, solidnie wykonane i zgodne z opisem. Klienci doceniają także staranne i bezpieczne pakowanie produktów. Sporadycznie pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące opakowania, a także nieliczne rozczarowania związane z niezgodnością produktów z opisem lub oczekiwaniami.

Opinieempis.pl

(1920)
Jestem bardzo zadowolenia zarówno z jakości otrzymanego sprzętu, jak i z całego przebiegu współpracy. Sprzęt jest profesjonalny, solidnie wykonany i w pełni spełnił nasze oczekiwania. Na szczególne wyróżnienie zasługuje Pani Sandra Sobolewska, która od początku do końca bardzo profesjonalnie opiekowała się naszym zamówieniem. Pani Sandra zadbała o terminowość realizacji, była niezwykle życzliwa, konkretna i zaangażowana, a przy tym zawsze dbała o zadowolenie klienta i sprawny przebieg całego procesu. Takiej obsługi klienta zdecydowanie życzylibyśmy sobie wszędzie! 😊 Z ogromną przyjemnością polecam zarówno firmę EMPIS, jak i współpracę z Panią Sandrą Sobolewską. Dziękuję

Najsprawniej wykonany zakup

Robiłam zamówienie dla "budżetówki" (faktura terminowa, inny nabywca i odbiorca) i był to najszybszy zakup jaki zrobiłam, bo składa się zamówienie bardzo szybko. Ponadto zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie! Wysyłka w tym samym dniu.

Odpowiedź ze sklepu empis.pl

Dziękujemy! :) Pilnie pracujemy, żeby na każdym poziomie, zarówno technologicznym (formularz), towarowym jak i ludzkim wychodzić naprzeciw potrzebom naszych klientów i spełniać najwyższe standardy jakości :)

Przedmioty zupełnie nie są takie jak w opisie na stronie

otrzymałam cztery zamówione przedmioty, gdzie dwie z nich kompletnie nie sa takie jak w opisie na stronie: 1- lampka projektor, która rzekomo wolno się obraca i jest dla dzieci dla rehabilitacji wzroku - nie jest projektorem i nie obraca się szybko nie wolno, ja patrząc na ta lampkę męczy mi sie szybko wzrok a co dopiero dziecku, które ma problem ze wzrokiem i nie prawda jest, że działa uspakajająco 2 - piłeczka świecąca w nocy - wcale nie świeci w nocy, mimo, że wystawiam ją w dzień na słońce
Doskonały produkt, bardzo dobra jakość wykonania. Tkanina doskonale otulą ciało dziecka. Moje dzieci hamakiem są zachwycone spędzają na nim mnóstwo czasu i codziennie z takim samym entuzjazmem na niego siadają. Bardzo szybka wysyłka. Chociaż przy zamówieniu było napisane 7-60dni roboczych co mnie trochę przeraziło kiedy zamawiałam produkt, ale wysyłka została wykonana odrazu kolejnego dnia po dokonaniu przeze mnie zamówienia więc super. Zdecydowanie polecam!
Wszystko super, ale mam taki jeden maluteńki minusik. Brakuje mi pokrowców na tablice czuciowe i do kładki równoważnej. W Stowarzyszeniu tak było pakowane i to naprawdę zdaje egzamin, bo wszystko jest uporządkowane.
Zakup słuchawek Forbrain w firmie Empis oceniam bardzo pozytywnie. Zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie, a cały proces zakupu był prosty i bezproblemowy. Dużym plusem jest profesjonalne podejście do klienta oraz dobry kontakt ze sklepem. Same słuchawki Forbrain spełniły moje oczekiwania – są solidnie wykonane i wygodne w użytkowaniu.
Chciałabym serdecznie polecić sklep Empis. Zakupy przebiegły bardzo sprawnie, a obsługa była niezwykle pomocna i profesjonalna. Zamówienie zostało zrealizowane szybko, a produkty były starannie zapakowane i w pełni zgodne z opisem. Widać, że firma dba o klienta i jakość swoich usług. Zdecydowanie wrócę tu na kolejne zakupy!
Jestem bardzo zadowolona zarówno z słuchawek jak o obsługi. Słuchawki służą niepełnosprawnemu dziecku, z opóźnieniem mowy, to niesamowite jak dziecko skupia uwagę i stara się poprawnie powtarzać słowa. Jeśli chodzi o obsługowe sklepu to wysyłka było ekspresowa, Polecam
Szybka dostawa i jak zawsze sprzęt dobrej jakości. Jesli mogę to proszę o dosłanie ceryfikatu dla gabinetu , jak poprzednio, że sprzęt w Gabinecie jest przez Państwa certyfikowany. Bezie on wykorzytany w innej sali, stad taka potrzeba.Dziękuje. Pozdrawiam serdecznie.
Opinia Pozytywna Bardzo dobry kontakt wyznaczonego opiekuna Szybka realizacja Bardzo dobra wizualizacja, co daje bardzo dobre wyobrażenie Godne polecenia
Z pełnym przekonaniem polecam sklep EMPIS. To partner, na którym można polegać – obsługa wykazuje się najwyższym profesjonalizmem i głęboką wiedzą merytoryczną. Kluczowa dla nas była elastyczność w podejściu do zamówienia oraz doskonały kontakt na każdym etapie. Terminowość dostaw bez zarzutu, co w dzisiejszych czasach jest ogromnym atutem. Na pewno wrócimy przy kolejnych realizacjach
Jakość towaru bardzo dobra. Kontakt z opiekunem zamówienia rewelacyjny.Wrocimy jeszcze nie raz 😉
Wszystko ok, towar zgodny z opisem słuchawki FORBRAIN ,bardzo pomocna opcja opiekuna sprzedaży, szczególnie że było dofinansowanie z PEFRON i wszystkie moje prośby dotyczące zakupu zostały spełnione

Zamówienie

Szybka dostawa, świetny kontakt z panią Agatą, zamówienie spakowane tak, że w czasie transportu nic nie ma prawa się uszkodzić
Super kontakt ze sklepem i wszystkie zamówione produkty spełniające oczekiwania w 100 %

gut

Kołderka działa dobrze na uspokojenie nawet lepiej od drozszych modeli ,a bycmoze zalezy od osoby poprostu kazdemu inna koldra lepiej lub gorzej zadziala. Z wad to co dziwne troche smierdzi co mi sie nigdy nie zdazylo kupujac koldre czy tekstylia

Pierwsza klasa!

Jestem bardzo zadowolona z miłej i profesjonalnej obsługi. Przydzielenie od początku konkretnej osoby opiekującej się zamówieniem to duże udogodnienie i komfort dla klienta (podziękowania dla Pani Agaty i reszty zespołu;)). Produkty bardo dobrej jakości, zgodne z opisem. Syn od razu przetestował. Zadowolony ;) Polecam EMPIS!
Wszystko zabezpieczone tylko książeczka zbyt mocno ściśnięta folią i brudny worek.
Super obsługa, szybka wysyłka, świetny kontakt z opiekunem klienta. Zostałam bardzo miło zaskoczona, ponieważ podczas zakupu okazało się ze na jedną rzecz będę czekać bo jest na zamówienie, (zgodziłam się na czas oczekiwania), natomiast zostałam miło zaskoczona ponieważ czas skrócił się znacznie i wszystko przyszło w piorunującym tempie.

Odpowiedź ze sklepu empis.pl

Robimy co możemy, żeby maksymalnie przyspieszać realizację naszych produktów :) Bardzo nas cieszy, że udało nam się tym sprawić Pani Radość! Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!
bardzo miła obsługa, brak jakichkolwiek problemów ze złożonym zamówieniem

• +48226262050
  • empis.pl
  • info@sklepempis.pl
  • Warszawa, POL

empis.pl

EMPIS to europejski lider sprzedaży oraz produkcji sprzętu do integracji sensorycznej cenionego zarówno w Polsce jak i zagranicą, tworzonego z pasją od 2005r. we współpracy z najlepszymi specjalistami...