senly.pl

131 reviews since 20 maj 2026

Ważny od: 20 maj 2026
senly.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają wygodę i komfort użytkowania materaca zarówno w krótkim, jak i dłuższym okresie. Wielu klientów chwali szybki czas dostawy i sprawność realizacji zamówienia. Klienci doceniają profesjonalną, miłą i pomocną obsługę na każdym etapie zakupu. Jakość materacy jest oceniana bardzo wysoko, często przewyższa oczekiwania klientów. Klienci doceniają pomoc w doborze materaca oraz możliwość dopasowania twardości i rodzaju produktu do własnych potrzeb. Użytkownicy podkreślają, że materace spełniają lub nawet przekraczają ich oczekiwania dotyczące snu i zdrowia. W recenzjach klienci bardzo często deklarują, że polecają produkt innym.

Opiniesenly.pl

Materac użytkujemy od paru dni. Jeśli chodzi o dostawę i czas realizacji to bardzo szybko. Jeśli chodzi o sam materac ciężko określić. Ze względu na krótki okres użytkowania. Narazie faktycznie śpimy swobodnie, materac nie ugniata się przy drugiej osobie wiec każdy ma swoją przestrzeń i nie spada na partnera obok. Jak narazie żadnych wad.

Odpowiedź ze sklepu senly.pl

Pani Natalio, bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię i 5 gwiazdek! ⭐ Cieszymy się, że dostawa przebiegła sprawnie, a pierwsze noce na materacu są komfortowe 😊 Szczególnie miło nam słyszeć, że materac dobrze sprawdza się przy spaniu we dwoje. Życzymy Państwu wielu spokojnych i wygodnych nocy!
Polecam z paru powodów , duży wybór więc każdy znajdzie coś dla siebie , szybka wysyłka i panowie którzy przywieźli materac szybciej uprzedzili o której będą , wnieśli nawet na piętro . Dziękuję bardzo . Materac bardzo wygodny, po mimo że jeszcze nie jest na łóżku to śpi się bardzo wygodnie .

Odpowiedź ze sklepu senly.pl

Pani Weroniko, bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i tak świetną opinię! ⭐😊 Cieszymy się, że doceniła Pani zarówno materac, szybką dostawę, jak i wniesienie. A skoro pies już zajął swoje miejsce, to chyba najlepsza rekomendacja! 🐶❤️ Życzymy Wam wielu wygodnych i spokojnych nocy!

Szczęście w pełni

Sprawna i szybka realizacja zamówienia. Ale to materac Senly Fresh jest głównym bohaterem. Komfortowy, wygodny, w pełni spełniający moje wymagania. Sprawia, że chce się wieczorem uciec do łóżka a rano nie chce się z niego wychodzić.

Odpowiedź ze sklepu senly.pl

Pani Ewo, ogromnie dziękujemy za tak piękną opinię! ❤️ Cieszymy się, że materac Fresh został głównym bohaterem sypialni i w pełni spełnił Pani oczekiwania. To, że wieczorem chce się szybciej wskoczyć do łóżka, a rano zdecydowanie trudniej z niego wyjść, jest dla nas najlepszym komplementem! 😊 Życzymy wielu komfortowych nocy i samych dobrych poranków. Pozdrawiamy serdecznie, zespół SENLY.
Dobra, konkretna rozmowa telefoniczna ze sprzedawcą i szybka bezproblemowa procedura zakupu. Z mojej strony - czysta przyjemność, zero wysiłku.

Odpowiedź ze sklepu senly.pl

Pani Grażyno, bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i tak miłe słowa! ⭐😊 Cieszymy się, że doceniła Pani konkretną rozmowę, sprawną obsługę i bezproblemowy proces zakupu. Takie opinie są dla nas najlepszym potwierdzeniem, że warto stawiać na dobry kontakt z klientem. ❤️
Materac fresh 140x200 mi się bardzo sprawdził, komfort spania o wiele lepszy niż na moim poprzednim materacu. Pan telefonicznie mi go doradził i jestem mu bardzo wdzięczna.

Odpowiedź ze sklepu senly.pl

Pani Kasiu, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię i 5 gwiazdek! ⭐⭐⭐⭐⭐ Ogromnie nas cieszy, że materac Fresh 140x200 okazał się trafnym wyborem i poprawił komfort Pani snu. 😊 Cieszymy się również, że nasza telefoniczna pomoc w doborze materaca była przydatna. Życzymy wielu komfortowych i spokojnie przespanych nocy! 🌙
Profesjonalna obsługa! Materac zakupiony jakiś czas temu…. Nie ma się do czego doczepić… Czuć niesamowity komfort! W końcu trafiłem na firmę, gdzie to co piszą to nie marketing ale czysta prawda !!!

Odpowiedź ze sklepu senly.pl

Dziękujemy, Pani Krystyno, za tak wspaniałą opinię i 5 gwiazdek! ⭐⭐⭐⭐⭐ Ogromnie cieszy nas, że doceniła Pani profesjonalną obsługę oraz komfort naszego materaca. Szczególnie miło nam czytać, że nasze opisy i zapewnienia znalazły potwierdzenie w rzeczywistości. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wielu spokojnych, komfortowych nocy. Zapraszamy ponownie do Senly.pl! 😊💙
Wzięłam Fresha 140x200 do sypialni gościnnej. Szybko przyszedł więc obietnica na stronie nie były pustymi obietnicami. Wart swojej ceny mi się podoba👍👍

Odpowiedź ze sklepu senly.pl

Pani Iwono, bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek! ⭐⭐⭐⭐⭐ Cieszymy się, że materac Fresh 140x200 szybko dotarł i spełnił Pani oczekiwania. 😊 Staramy się, aby deklarowane terminy dostawy faktycznie były dotrzymywane, dlatego tym bardziej cieszą nas Pani słowa. Mamy nadzieję, że goście również docenią komfort materaca! 😄 Dziękujemy za zaufanie i polecenie. 👍
Polecam materac flex, komfort spania rewelacja. Dawno tak się nie wysypiałam.. A co lepsze to mogę regulować twardość matami kokosowymi. U mnie się sprawdził

Odpowiedź ze sklepu senly.pl

Pani Barbaro, bardzo dziękujemy za polecenie materaca Flex i 5 gwiazdek! ⭐⭐⭐⭐⭐ Cieszymy się, że komfort snu tak wyraźnie się poprawił. 😊 Możliwość regulowania twardości za pomocą mat kokosowych pozwala dopasować materac do własnych preferencji, dlatego tym bardziej cieszy nas, że to rozwiązanie sprawdziło się również u Pani. Życzymy wielu kolejnych rewelacyjnie przespanych nocy! 🌙

Dostarczony materac zgodny z opisem

Jak narazie po kilku dniach od dostawy materac spełnia moje oczekiwania -jest dość wygodny. Zostałam poinformowana że jeżeli i za jakiś czas będzie za miękki mogę dokupić mate kokosowa

Odpowiedź ze sklepu senly.pl

Dziękujemy, Pani Agnieszko, za 5-gwiazdkową opinię i podzielenie się swoimi wrażeniami! ⭐⭐⭐⭐⭐ Cieszymy się, że materac spełnia Pani oczekiwania i zapewnia wygodny sen. Dziękujemy również za cenną uwagę dotyczącą maty kokosowej – mamy nadzieję, że po jej zastosowaniu komfort będzie jeszcze większy. Życzymy wielu spokojnych i komfortowych nocy! 😊💙
Kupiłem materac fresh na wymianę starego, sprężynowego materaca. 10 lat gwarancji daje mi dużo spokoju. Bardzo wygodny , sprostał moim oczekiwaniom.

Odpowiedź ze sklepu senly.pl

Panie Adamie, bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i podzielenie się opinią! ⭐⭐⭐⭐⭐ Cieszymy się, że materac Fresh spełnił Pana oczekiwania i zapewnia wygodny sen. 😊 Tym bardziej miło nam, że 10-letnia gwarancja daje Panu dodatkowe poczucie bezpieczeństwa. Życzymy wielu lat komfortowego użytkowania i spokojnych nocy!
Flex śpię już trzeci miesiąc. Twardość w sam raz — nie zapadam się, ale to też nie deska. Mogę regulować twardość matą kokosową. Sprawdził mi się

Odpowiedź ze sklepu senly.pl

Panie Kamilu, bardzo dziękujemy za kolejną opinię i 5 gwiazdek! ⭐⭐⭐⭐⭐ Cieszymy się, że po trzech miesiącach użytkowania materac Flex nadal dobrze się sprawdza. Możliwość regulacji twardości matą kokosową to właśnie jedno z rozwiązań, które pozwala lepiej dopasować materac do własnych preferencji. 😊 Życzymy dalszego komfortowego snu i wielu dobrze przespanych nocy!
Szybka i profesjonalna obsługa. Materac spełnia oczekiwania. Polecam każdemu kto pragnie wyspać się wygodnie i zdrowo.

Odpowiedź ze sklepu senly.pl

Pani Anno, bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek, polecenie i tak miłe słowa! ⭐ Cieszymy się, że zarówno materac, jak i nasza obsługa spełniły Pani oczekiwania 😊 Życzymy wielu komfortowych i spokojnie przespanych nocy!
Opłacało się zaryzykować i kupić przez internet. Jako, że to pierwszy zakup materaca przez internet jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości materaca. Po prostu wow

Odpowiedź ze sklepu senly.pl

Dziękujemy, Pani Iwono, za tak wspaniałą opinię i 5 gwiazdek! ⭐⭐⭐⭐⭐ Bardzo się cieszymy, że pierwszy zakup materaca przez internet okazał się trafioną decyzją i że jakość produktu spełniła Państwa oczekiwania. Takie słowa są dla nas ogromną motywacją. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do Senly.pl! 😊💙

Szybka dostawa. Doskonały kontakt. Materac użytkowany krótko ale spełnia wszystkie oczekiwania. Polecam

Odpowiedź ze sklepu senly.pl

Pani Agnieszko, bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i polecenie!⭐😊 Cieszymy się, że doceniła Pani szybką dostawę, kontakt z nami, a przede wszystkim, że materac spełnia wszystkie oczekiwania. Życzymy wielu komfortowych i spokojnie przespanych nocy! ❤️
Super kontakt, szybka dostawa. Materac działa już po pierwszej nocy. Bardzo dobry wybór. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu senly.pl

Pani Anno, bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i polecenie! ⭐😊 Cieszymy się, że doceniła Pani szybką dostawę i kontakt z nami, a przede wszystkim, że materac sprawdził się już od pierwszej nocy! Życzymy samych komfortowych nocy! ❤️

Flex mogę polecić

Na Flexie mniej czuję, kiedy druga osoba zmienia pozycję w nocy. Jest dostosowany do mojego kręgosłupa więc mi podpasował

Odpowiedź ze sklepu senly.pl

Pani Mileno, bardzo dziękujemy za polecenie materaca Flex i 5 gwiazdek! ⭐⭐⭐⭐⭐ Cieszymy się, że materac dobrze dopasował się do Pani potrzeb, a ruchy drugiej osoby w nocy są mniej odczuwalne. 😊 To właśnie komfort i spokojny, niezakłócony sen są dla nas najważniejsze. Życzymy wielu kolejnych wygodnie przespanych nocy! 🌙
Dziękuję za szybką dostawę, materac spełnił moje oczekiwania. Towar świetnie spakowany, co ułatwiło montaż. Polecam Państwa usługi. Daję maksymalną ocenę.

Odpowiedź ze sklepu senly.pl

Dziękujemy, Pani Krystyno, za wspaniałą opinię i najwyższą ocenę! 😊 Cieszymy się, że szczegółowy opis produktu spełnił Pani oczekiwania, a staranne zapakowanie ułatwiło montaż. Dziękujemy za zaufanie i polecenie Senly.pl. Zapraszamy ponownie! 💙
Fresh kupiłem na wymianę starego, sprężynowego materaca. Rano wstaję bez tego bólu w plecach, na który się skarżyłem.

Odpowiedź ze sklepu senly.pl

Panie Halinie, bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i podzielenie się swoją opinią! ⭐⭐⭐⭐⭐ Cieszymy się, że materac Fresh okazał się dobrą zmianą, a komfort snu wyraźnie się poprawił. Najważniejsze, że poranki są teraz przyjemniejsze. 😊 Życzymy wielu spokojnych, komfortowych nocy i samych dobrych pobudek!
Fresh spełnia moje oczekiwania. Jest bardzo wygodny, spię już od paru miesięcy i pozytywnie je oceniam

Odpowiedź ze sklepu senly.pl

Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek! ⭐ Tym bardziej cieszy nas opinia wystawiona po kilku miesiącach użytkowania 😊 Świetnie, że FRESH spełnia oczekiwania i zapewnia wygodny sen. Życzymy kolejnych komfortowych nocy!
Materac super jestem z niego bardzo zadowolona i przystępna cena

Odpowiedź ze sklepu senly.pl

Pani Moniko, bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i tak miłą opinię! ⭐😊 Ogromnie cieszy nas, że jest Pani bardzo zadowolona z materaca i doceniła Pani również jego atrakcyjną cenę. Dziękujemy za wybór SENLY i życzymy wielu komfortowych, spokojnie przespanych nocy! ❤️

• senly.pl
  • kontakt@senly.pl