rzezbyzbrazu.pl

Opinie łącznie (1583) Opinie (773) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość wykonania zamówionych produktów, zwracając uwagę na detale i staranność. Szybkość realizacji zamówień oraz terminowe dostawy są mocno doceniane. Obsługa klienta wyróżnia się uprzejmością, profesjonalizmem i zaangażowaniem, co spotyka się z pozytywnym odbiorem. Dużym atutem jest także możliwość personalizacji poprzez grawerowanie, którą klienci chwalą zarówno za jakość, jak i elastyczność w dostosowywaniu projektu. Bezpieczeństwo i staranność pakowania przesyłek są często chwalone. Pojedyncze uwagi dotyczą sporadycznych uszkodzeń przesyłek.

Opinierzezbyzbrazu.pl

Jedna z przesyłek zawierała uszkodzony towar. Prawdopodobnie niewłaściwie był opakowany. Szklany kaczor znajdował się w luźnym kartonie, nie zamocowany wcale. Tylko owinięty folią bąbelkową. Na szczęście, sklep natychmiast zareagował na reklamację i przysłał nową figurkę, która dotarła w stanie idealnym. Była też bardzo solidnie zamocowana w kartonie i zabezpieczona fachowo do transportu delikatnych przedmiotów. Szczerze polecam sklep.

Husaż z brazu

W moim przypadku wszystko na plus tj. : * świetny kontakt telefoniczny i e-mail_owy ; * profesjonalne opracowanie szaty graficznej na tabliczce ; * sama figurka (husaż) bardzo solidnie wykonana i pomalowana ; * przesyłka starannie zapakowana i błyskawicznie wysłana . Reasumując - widać, że firma prowadzona jest profesjonalnie bo w najmniejszych detalach dominuje jakość. Biorąc pod uwagę powyższe, cena również jest bardzo atrakcyjna. Za pewne , nie raz jeszcze skorzystam z jej usług. Polecam .
To moje kolejne zamówienie (i na pewno nie ostatnie), jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości zamawianych rzeźb, jak i z kontaktu z pracownikiem firmy (telefoniczny i mailowy) oraz błyskawicznej realizacji przesyłki. Wszystkie szczegóły ustala się sprawnie, brawo dla Państwa. Na pewno będę polecać.

Czas wysyłki oraz dogranie graweru były dobre. Rzeźba i nóż to zwykły plastik

Czas wysyłki oraz dogranie graweru było w porządku. Niestety jakość produktu nie spełnia moich oczekiwań. Rączka kordzika jest plastikowa. Kordzik z głową orła umieszczony w statuetce orła na zdjęciach wygląda przepięknie, ale w rzeczywistości jest to bardzo lekkie tworzywo sztuczne. Zwykły plastikowy odlew. Kosztuje sporo, bo 300 zł w przecenie, plus grawer ok 80 zł na małej tabliczce. Miał być fajny to prezent, ale plastikowe elementy psują wszystko... Z tej strony zamawiałam już inne rzeczy i byłam zadowolona. Miałam nadzieję, że ten barwny opis kordzika z orłem i tak dumnie brzmiącą rzeźbą orła będzie porządny, bo w żadnym zdaniu nie jest napisane nic o tworzywie sztucznym. Na zdjęciu wygląda jak ciężki posąg, jakiś odlew, a rączka noża jak tłoczona czy coś. Niestety to po prostu plastik. Bardzo się zawiodłam z uwagi na cenę, brak informacji o tworzywie i na jakości, która nie powinna mieć miejsca w takim prezencie, który bez obniżki kosztuje około 500 zł, jeśli się nie mylę. Dotychczas polecałam tę stronę i chętnie szukałam na niej prezentów, ale teraz bardzo mocno się sparzyłam... Uważam, że ten zestaw nie nadaje się na prezent, bo na żywo wygląda tanio i tandetnie. Sama statuetka orła jeszcze jest w miarę, chociaż jest miejscami niedomalowana, ale rękojeść noża to jest dramat i nie boję się tego słowa użyć. Bardzo się zawiodłam... Naprawdę 500 zł za plastik to przesada.

Odpowiedź ze sklepu rzezbyzbrazu.pl

Dziękujemy za opinię oraz docenienie naszego czasu wysyłki i komunikacji. Przykro nam, że sam produkt nie spełnił Pani oczekiwań, dlatego chcielibyśmy wyjaśnić dwie poruszone kwestie. Przede wszystkim figurka i elementy kordzika nie są wykonane z plastiku, lecz z konglomeratu. Jest to specjalistyczny materiał rzeźbiarski (kompozyt kruszywa i żywic), który pozwala na precyzyjne oddanie detali, choć rzeczywiście jest lżejszy od metalu. Przyjmujemy Pani uwagę z pokorą – brak tej informacji w opisie to nasz błąd, który już naprawiamy, aby w przyszłości uniknąć nieporozumień. Jeśli chodzi o koszty graweru: cena ta obejmuje nie tylko fizyczną tabliczkę, ale przede wszystkim przygotowanie indywidualnego projektu graficznego i czas poświęcony na jego dopracowanie. Ogromnie zależy nam na zadowoleniu stałych klientów, dlatego liczymy, że będziemy mogli pomyślnie rozwiązać tę sprawę w bezpośrednim kontakcie. Serdecznie zapraszamy do wiadomości lub telefonu do naszego Biura Obsługi Klienta. Z wyrazami szacunku, Zespół rzezbyzbrazu.pl
Transakcja przebiegła sprawnie , towar dotarł szybko , okazało się , że jedna część zamówionego produktu przyszła uszkodzona , reklamacja i dostawa nowego artykułu , została zrealizowana sprawnie . Polecam zakupy u tego dostawcy .
Jestem bardzo zadowolony z zakupu! Rzeźba z brązu prezentuje się przepięknie – widać ogromną dbałość o detale i wysoką jakość wykonania. Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie, przesyłka dobrze zabezpieczona, wszystko dotarło w idealnym stanie. Kontakt ze sprzedawcą bezproblemowy i bardzo uprzejmy. Zdecydowanie polecam – pełen profesjonalizm od początku do końca!
Szybki czas realizacji, jakość wykonania i wygląd szabli (husarska wz.1750), zabezpieczenie paczki przed ewentualnymi uszkodzeniami oraz duży plus za kontakt z Waszej strony sprawie graweru. Klasa!
W każdej chwili wiadome było w jakim stadium jest zamówienie. Niestety kurier nie jest najszczęśliwszym rozwiązaniem, zwłaszcza dla osób pracujących , z uwagi na konieczność bycia w domu. Przykładowo 20 przesyłek rocznie, to 20 dni urlopowych, bo nie zawsze ktoś z rodziny nas zastąpi. Co innego paczkomaty ! Czynne całą dobę, rozmieszczone w pobliżu miejsca zamieszkania. teoretycznie istnieje możliwość przekierowania do paczkomatu ale rzadko sprzedawca podaje rozmiar paczki.

Najlepszy z najlepszych

Często od wielu lat kupuje w sklepikach internetowych, nigdy jeszcze nie miałem do czynienia z tak miła i profesjonalną obsługą. Nie ma żadnych problemów z nawiązaniem kontakt. Czułem się doskonale, na bieżąco informowany o kolejnych krokach przy zakupie lampy z tym sprzedawcą. Sprzedawca proponował nawet o wile droższy produkt ( bez obowiązku dopłaty) w przypadku gdyby dostawa była zagrożona w ustalonym terminie. Otrzymałem zamówiony towor w ustalonym, terminie . POLECAM GORĄCO WSZYSTKIM
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, świetne doradztwo i jakość produktu. Przesyłka spakowana, zabezpieczona przed wszelkimi uszkodzeniami. Szybka wysyłka. Bardzo polecam.

Bardzo dobra prezentacja produktów.

Bardzo dobra prezentacja produktów na stronie. Ułatwia wybór. Natychmiastowa komunikacja po zakupie w różnych kwestiach. Ja miałam grawer - bardzo dobry kontakt. W szczególności niemal natychmiastowa wysyłka po zakupie. Bardzo dobrze zorganizowana firma, bardzo dobre jakościowo rzeźby z brązu. Ja zdecydowanie polecam.
Cudowna rzeźba! Fenomenalny prezent w postaci autobusu. Po prostu piękny!!! A obsługa... na NAJWYŻSZYM POZIOMIE. Proszę nic nie zmieniać. Pozdrawiam
Całość dobrze, wykonana, wygląda ładnie. Dobrze dopasowane do złożenia (skrzydła i kopia husarza. Dostarczone na czas zgodnie z informacją przy zakupie.
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Zakupiony przeze mnie kolekcjonerski kordzik MW jest wykonany profesjonalnie. Nadruk oraz logo na tabliczce wykonane z najwyższą starannością. Grawer na klindze wykonany super czcionką. Polecam
Polecam ta Firmę zarówno pod kątem kontaktu jak i wykonania dyplomu jaki zamówiliśmy. To już kolejna realizacja dla naszego Przedsiębiorstwa i jak zwykle się nie zwiedliśmy!
Wszystko jest okay. Figurka jest zgodna z zamówieniem, wygląda pięknie. Przyszła nieuszkodzona i w czasie deklarowanym przez sprzedającego.

Polecam - wzorowe wykonanie

Polecam. Zamówiony dyplom w etui został wykonany wzorowo. Znakomita współpraca i kontakt z przedsiębiorcą.

Lokomotywa

Prezent był bardzo trafiony, nie umniejsza to faktu że realizacja była bardzo szybka, kontakt przy realizacji graweru bardzo pomocny.

Rzeźba husarz na koniu

Zamówienie zrealizowane zgodnie z oczekiwaniami. Rzeźba jest solidnie wykonana, grawer z dedykacją wykonany profesjonalnie. Błyskawiczny czas dostawy. Firma o wysokich standardach zachodnioeuropejskich. Serdecznie polecam.
Super. Zamówiona rzeźba spełnia moje oczekiwania. Kontakt z firmą super. Bardzo pomocni. Polecam.