city-sport.pl- Logo - Opinie

znaku jakości

Obejmuje Ochronę Kupującego

Ważny od: 22 lut 2022
city-sport.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted ShopsUwzględnione

Firma ta oferuje Ochronę Kupującego Trusted Shops do 10 000 zł. Dowiedz się, w jaki sposób zapewnia to bezpieczeństwo transakcji.

Opinie nt. sklepu city-sport.pl

Opinie zweryfikowana (126) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (214)

najbardziej pozytywna opinia

28 mar 2023
Okulary Okej. Jedynie nie spodobało mi się to, że po wyjęciu z pudełka wydawały się brudne. Całe w pyłkach, jakby wcześniej były wyciągane z niego.

najbardziej krytyczna opinia

AT
Ania T.
Witnica
12 kwi 2023
Potrafię zrozumieć, że z winy pracownika nie otrzymałam zakupionego towaru tylko pusty kartonik ale zupełnie nie rozumiem całego procesu "naprawy" pomyłki. Po pierwszym kontakcie telefonicznym kazano mi napisać email, następnego dnia nikt nawet nie raczył na niego odpowiedzieć. Minął kolejny dzień i dopiero po kolejnej rozmowie już z innym panem obiecano się zająć sprawą. Oczywiście nie mogło to nastąpić tego samego dnia gdyż punkt w Dębicy odbiera telefon a punkt w Rzeszowie, który przesyła klientom puste kartoniki pracuje krócej. Tym samym dzięki "sprawnej obsłudze" city-sport zostałam bez prezentu na Wielkanoc

Opinie nt. sklepu city-sport.pl

Witnica
12 kwi 2023

Porażka. Nie polecam

3 gru 2022
Pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie. Proszę prawidłowo opisywać produkty, a zwałszcza te za kilka tysięcy. Możecie jeszcze zacząć szanować czas i pieniądz klienta.
5 gru 2022
Cena na portalu Olx jest niższa niż bezpośrednio w sklepie? Towar zgodny z opisem.
18 mar 2023
Towar z ekspozycji bez uprzedniej informacji. Nie polecam
13 maj 2023
Towaru brak