Sprawdzony profil firmy
Jest to oficjalny profil firmy. rzezbyzbrazu.pl może zatem odpowiadać na Twoje recenzje.Szczegóły na temat sklepu rzezbyzbrazu.pl
rzezbyzbrazu.pl - Opis
W sklepie rzezbyzbrazu.pl znajdziecie Państwo nie tylko rzeźby, ale także wiele interesujących przedmiotów do dekoracji domu, ogrodu, biura oraz przestrzeni użyteczności publicznej, jak hotele, restauracje i inne. Wszystkie przedmioty utrzymane są w stylu klasycznym i vintage, co nie znaczy, że pasują tylko do tego typu wnętrz. Świetnie sprawdzą się do dekoracji wnętrz różnego typu, zarówno utrzymanych w nowoczesnym, jak i klasycznym stylu. Mogą stać się również oryginalnym pomysłem na prezent na różne okazje: urodziny, rocznicę, ślub czy parapetówkę.
Wszystkie przedmioty z oferty sklepu są starannie wyselekcjonowane, dobrane z dbałością o najdrobniejsze detale. Kupując w sklepie rzezbyzbrazu.pl macie Państwo gwarancję najwyższej jakości.
Zawsze dbamy o naszych klientów i jesteśmy do dyspozycji, gotowi odpowiadać na wszelkie pytania. Z naszą pomocą będą Państwo mogli nadać swojemu otoczeniu nowy wygląd i niepowtarzalny charakter.
WOJCIECH SOCHARCZENKO PIXART
ul. Zygmunta Miłkowskiego 3/602
30-349 Krakow
Polska
Nr w rejestrze handlowym
CEIDG NIP: 6762218137, REGON: 356723487
Osoba uprawniona do reprezentowania firmy
Wojciech Socharczenko