rzezbyzbrazu.pl- Logo - Opinie

Znak jakości

z Ochroną Kupującego

ważny od: 18 sty 2021
data aktualizacji: 9 cze 2023
Sklep rzezbyzbrazu.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie rzezbyzbrazu.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

ważny od: 18 sty 2021

Zabezpieczenie ochroną kupującego

Opinie nt. sklepu rzezbyzbrazu.pl

Opinie zweryfikowana (136) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (299)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia

9 wrz 2022
Towar wykonany profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt z firmą, bardzo szybka przesyłka i zabezpieczenie towaru. POLECAM.

najbardziej krytyczna opinia

15 mar 2023
Paczka przyszła bez uchwytów do półki na szable. Uchwyty dosłane ale podczas montażu jeden się rozleciał. Kiepska jakość uchwytów mająca trzymać ciężka szable.

Opinie nt. sklepu rzezbyzbrazu.pl

Resetuj
15 mar 2023
Odpowiedź ze sklepu rzezbyzbrazu.pl
16 mar 2023
Szanowny Kliencie, bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Do tej pory nie mieliśmy zgłoszeń dotyczących wadliwego wykonania mocowań. Cenimy sobie Pana opinię i w ramach przeprosin chętnie wyślemy Panu nowy komplet uchwytów. Pozdrawiamy Zespół rzezbyzbrazu.pl
9 lut 2023
Odpowiedź ze sklepu rzezbyzbrazu.pl
8 mar 2023
Drogi kliencie, bardzo dziękujemy, że oceniłeś zakup w naszym sklepie. Podczas kontaktu okazało się, że twoja opinia to pomyłka i że jesteś bardzo zadowolony z zamówienia, co nas bardzo cieszy. Ucieszymy się również, jeżeli wkrótce ponownie zajrzysz do naszego sklepu. Zespół rzezbyzbrazu.pl.
12 sty 2023
11 sty 2023