Klienci bardzo często doceniają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Wielu klientów wyraża zadowolenie z wysokiej jakości oferowanych produktów. Większość opinii podkreśla, że otrzymany towar jest zgodny z opisem i oczekiwaniami. Klienci doceniają dobry, konkretny i profesjonalny kontakt ze sklepem oraz obsługą. Opinie podkreślają profesjonalizm, rzetelność oraz fachowe doradztwo pracowników.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesklep.agas.pl
Zakup szyldów ...
Byłem zainteresowany zakupem szyldów na wkładki zamka, jednak w sklepie ich nie było. Pan obiecał sprowadzenie w ciągu 2 tygodni. I słowa dotrzymał. Po upływie wskazanego czasu szyldy ukazały się na witrynie sklepowej. Kolorystyka idealna. Wszystko zgodne z opisem. Po zamówieniu wysyłka nastąpiła błyskawicznie.
Jestem pełen uznania i podziwu, że dla dwóch kompletów szyldów personel podjął trud realizacji, nie mając pewności, że po rozmowie telefonicznej dokonam zakupu. Bardzo dziękuję.
Bardzo pomocny interfejs do zamawania części, z detaliczną specyfikacją techniczną (rysunki).
Szybka wysyłka.
W przypadku braku części w magazynie, pomocna byłaby informacja o możliwym terminie uzupełnienia braku.
Kompetencja i cierpliwość
Bardzo dziękuję p. Michałowi Łuciukowi za cierpliwość i kompetentne doradztwo. Zakup zawiasów okazał się trafiony w 100 %. Uprzejmy Pan Michał poświęcił mi sporo czasu, mimo niewielkiego zakupu detalicznego.
Polecam sklep agas. Profesjonalne podejście do klienta, szybka wysyłka i towar zgodny z zamówieniem. .
Błyskawiczna wysyłka towar zgodny z zamówieniem dobrze spakowany, polecam
wszystko w jak najlepszym porządku
Dobry konkretny kontakt. Szybka realizacja tematu.
Zaskakująco pasuje i trzyma sie, można regulować do max 50cm.
Towar zgodny z opisem. Przesyłka dostarczona zgodnie z planem.
Błyskawiczna obługa,wysyłka oraz zgodność towaru z zamówieniem, 10/10.
Dziękuję produkt dotarł super wygląd jestem bardzo zadowolony
Szybka przesyłka. Produkt zgodny z opisem. Polecam. :)
Szybka realizacja zamówienia.
Szybko i sprawnie
Bardzo dobry kontakt ze sklepem i szybka dostawa. Polecam!
Szybkość wysyłki, fachowa obsługa
Szybka dostawa,towar zgodny z opisem!
szybka dostawa i elastyczność. Otwartość na zamówienia indywidualne klienta z importem z UK. Dziękuję.