Dlakociarzy.pl - sklep dla kociarzy i kotów. Akcesoria i dobrej jakości karma

Opinie łącznie (8458) Opinie (5169) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo doceniają dołączane do zamówień prezenty i niespodzianki dla kotów, uznając je za miły, personalizowany gest wyróżniający sklep. Błyskawiczna realizacja zamówień i szybka dostawa są jednymi z najczęściej chwalonych cech obsługi. Większość klientów podkreśla wysoką jakość karmy, przekąsek i akcesoriów, które chętnie są zjadane i używane przez koty. Klienci doceniają miłą, kompetentną i pomocną obsługę, a także sprawny kontakt i szybkie rozwiązywanie problemów. Zamówienia są starannie i estetycznie pakowane, co klienci bardzo chwalą, doceniając dbałość o bezpieczeństwo produktów. Szeroki, różnorodny wybór produktów – zwłaszcza karm specjalistycznych i przysmaków – jest często wymieniany jako duży atut sklepu. Opinie dotyczące smakowitości produktów są w większości pozytywne, choć pojawiają się też pojedyncze głosy kotów wybrednych lub nieakceptujących niektórych smaków.

OpinieDlakociarzy.pl - sklep dla kociarzy i kotów. Akcesoria i dobrej jakości karma

Produkty świetnej jakości - u nas żwirek sprawdza się bardzo dobrze! przysmakami kocur się zajada i otrzymał prezent 🐱. Dostawa bardzo sprawna a właściciele dbają o kontakt z klientem.

Kotek pozdrawie.

Dzień dobry, Pozdrawi nasz kotek. Dziękujemy za szybką wysyłkę i świetny asortyment. Proszę zwrócić uwagę na zimnę dni teraz. W ostatniej przesyłce jedna z butelek z zupą wybuchła. Pewnie przez to, że z powodu niesprawności paczkomatu została w nim na zimną noc. Daliśmy radę, ale proszę Państwo zwrócić na ten fakt uwagę i zabezpieczyć sobie formalnie przez jakąś uwage do sposobu dostawy przy zamówieniu albo coś tam... Miłego dnia.
Podoba mi się termin otrzymania przesyłki wspaniałe zamówienie dobrze opakowane i wspaniały kurier bardzo bardzo dziękuję di następnego zamówienia serdecznie pozdrawiam Maria
Spory wybór smakołyków dla kotów. Ja kupuję tu tylko smaczki Churu, Churu Hairball oraz Dashi soup. Przetestowałam rybki liofilizowane i kefir, ale moje koty tego nie chciały jeść.
Paczka szybko dotarła, a Niteczka i Szpileczka z zabawek bardzo zadowolone i nawet wiedziały ,że to dla nich myszka i piłeczka .Dziękuję w imieniu moich kociaków.Pozdrawiam
Pierwszy raz kupowałam w Pastwa sklepie Taurine dla moich dwóch kotów - Joszi i Dżodża, Zaczęłam stosować i mam wielka nadzieję, że będą chciały jeść karmę z tauriną. Jeśli tak będzie wrócę do Państwa.Wygodą dla mnie jest płacenie gotówką u kuriera. Kurier tez był bardzo miły i uprzejmy.

Super!

Zamówienie się zgadzało, wszystko ładnie wykonane. Do tego kociaki dostały mały prezent w postaci kulki z dzwoneczkiem w środku. Przyda się bo ostatnio Yuumi swoją kuleczkę gdzieś zapodziała :D Jedyne co to na etykiecie do prezentu jedno z imion było zapisane źle Yuumi, zamiast Y jest J, ale to błahostka. Całość super i na pewno jeszcze nie raz skorzystam z tej strony!

Wszystko super

Szybka dostawa. Smaczki zaakceptowane, a przy wybredności mojego kota to prawdziwy cud, dlatego to już nie pierwsze moje zamówienie. Dodatkowo zabaweczka dla pupila jako miły dodatek:) Polecam serdecznie.

Celująca realizacja zamówienia

Szybkość realizacji zamówienia, przejrzystość informacji na stronie internetowej, bezproblemowe złożenie zamówienia, świetnie zapakowana przesyłka, niespodzianka dla pupila (jakie to miłe). Dziękujemy!
Witam, przysmaki dla kotki dotarły całe i bardzo jej smakują, mój kot nie chciał jeść domowego mięsa dopóki nie spróbował przygotowanego od was. Dziękuje za pobudzenie w niej nowych smaków oraz zabaweczkę którą otrzymała. Ragdollek zadowolony Pozdrawiamy :)
Duży wybór karm i smaczków dla alergików a to rzadkość. Szybka wysyłka i wszystko zgodnie z zamówieniem. Trochę drogo,ale wiem wiem,za jakość się płaci.
Bardzo szybka przesylka, starannie zapakowana.Mily prezencik dla Mruczkow.Roznorodne karmy dobre jakosciowo, mozna dobrac co naszym kotkom najbardziej smakuje.
Polecam całym seduchem! Przemiła i bardzo pomocna obsługa. Bardzo duży wybór, każdy znajdzie coś dla swojego pupila, nawet wybrednego...jak również dla siebie.
Witam serdecznie. Moja Tosia jest bardzo wybredna, na część odwróciła się tyłkiem, a część bardzo jej smakuje. Też suchy indyk nie chciŁa jeść. Ele widzę że jedzenie to pierwsza jakość. Na pewno będę zamwiała nie które karmy. Pozdrawiam serdecznie.

Trawa dla kotów

Trawa dobrze spakowana, estetyczny karton o szybka wysyłka. Koty nie wypowiedziały się na temat smaku, ale jadły z radością. Do zamówienia dołączone były upominki

Naprawdę jesteście świetni

Wszystko mi się u Was podoba. A że nie było mojej (tj. moich kotów) ulubionej wieprzowiny? To pewnie dlatego, że innym kotom też smakuje! :-)
Polecam ten sklep serdecznie, wszystko działa szybko i sprawnie, a kotki najbardziej cieszą się z prezencików! Są bardziej zainteresowane sprężynką patyczkami i myszkami z kocimiętką :) Dziękujemy i pozdrawiamy!
Fajne produkty, kot zainteresowany myszą zobaczymy jak później będzie bo zapach intensywny w pierwszym dniu a po kilku dni już nie.
Polecam! Produkt przyszedł w dobrym stanie, w ładnie oklejonym pudełku, z dodatkiem w środku, który pokochały nasze kotki 😻 Myślę, że jeszcze nie raz zamówię u nich coś ☺️☺️
Moja kotka Bułeczka jest alergiczką i musiałem dobrać jej karmę. Pani, z którą rozmawiałem przez telefon doradziła w sprawie zakupu. Ja, jak i moje dwa kociaki są zadowolone