Ważny od: 31 lip 2024
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybką realizację zamówień oraz sprawną dostawę. Obsługa sklepu, jakość produktów oraz sposób zapakowania i zabezpieczenia przesyłek są często chwalone. Dodatkowym atutem jest jasna i przejrzysta komunikacja oraz informowanie o statusie zamówienia. Większość klientów potwierdza także zgodność otrzymanych produktów z opisem i zamówieniem. Pojawiają się jednak uwagi dotyczące opóźnień w dostawie. Część klientów zgłasza trudności w kontakcie telefonicznym lub opóźnienia w reakcji na reklamacje. Niekiedy pojawiają się pojedyncze przypadki wad produktów lub niezadowolenia z ich działania, a także sporadyczne pomyłki w realizacji zamówienia oraz zastrzeżenia do lakonicznej komunikacji.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieplantica.pl
Odporna na psie pazury
Dobrze zaopatrzony i dobre ceny
Brak jakichkolwiek problemów
- plantica.pl
- biuro@plantica.pl
- Wrocław, POL
plantica.pl
Bogaty asortyment z akwarystyki i oczka wodnego składający się z ponad 10000 produktów dostępny jest w jednych z najniższych cen na rynku. Dla nas najważniejszy jest Klient i to w zgodzie z Jego wymag...