Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówienia oraz błyskawiczną dostawę. Produkty oceniane są jako bardzo dobrej lub wysokiej jakości, często przewyższające oczekiwania. Wielu klientów docenia solidne, bezpieczne i staranne zapakowanie przesyłek, co chroni produkty przed uszkodzeniem. Klienci często podkreślają estetykę i piękne wykonanie zamówionych produktów. Obsługa sklepu jest odbierana jako miła, profesjonalna i pomocna, a kontakt szybki i sprawny. Klienci są zadowoleni z tego, że otrzymują produkty zgodne z opisem i swoimi oczekiwaniami.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieswietymarek.com
Obrazek prześliczny, szybka dostawa. Duży plus za przygotowanie obrazka do wysyłki, zapakowany tytanowo:)
Zakupy zawsze udane.
Produkty bardzo dobrej jakości.
Realizacja bardzo szybka.
Dziękuję.
Bardzo ładne różańce! Miły i szybki kontakt ze sklepem. Polecam ☺️
Bardzo ładna bransoletka męska z św. Michałem Arch...Przesyłka na czasie.Polecam sklepik, nieraz już w nim zamawiałam różności. Dziękuje Barabara
Odpowiedź ze sklepu swietymarek.com
Doceniamy Twoją opinię! Twoje zadowolenie motywuje nas do działania. Wracaj do SwietyMarek.com, mamy więcej wartościowych produktów!
Dziękuję!
Dzień dobry!
Jesteście Super Zespołem!
Bardzo Wam za wszystko dziękuję!
Radosnych i Błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia!
Olaf Olszowski.
Polecam zakupy
Szybka dostawa, na której mi zależało. Zakupione produkty zgodne z opisem na stronie. Polecam.
Bardzo szybka przesyłka, towar doskonale zabezpieczony, zgodny z opisem.
Super ,dziękuję bardzo za tak sprawne i szybkie dostarczenie zamówienia
Jestem bardzo zadowolona z zakupu i szybkiej dostawy.
Super produkt super szybką dostawą wszystko piekne
krzyżyk wolałabym wiekszy i paciorki też troszkę większe ale ten różaniec też jest dobry. Piękna jest Matka Boża w łączniku. Kolor paciorkowca też mi się podoba. dziekuje, już jest różaniec poświęcony i używany.
Odpowiedź ze sklepu swietymarek.com
Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że nasze produkty spełniają Twoje oczekiwania. Zapraszamy ponownie do SwietyMarek.com!
Dziękuję za szybką wysyłkę kurierem impost i za szybką realizację zamówienia super polecam
Piękna bransoletka solidna i ładne kamyczki
Szybko przesyłka dotarła w nienaruszonym stanie. Polecam. Chętnie jeszcze coś zamówię.
Bardzo szybka dostawa, porządnie zapakowane, wszystko zgodne z opisem
Polecam tego dostawcę
Moje zamówienie zostało szybko zrealizowane. przesyłka dobrze zabezpieczona, także nic nie zostało uszkodzone.
Odpowiedź ze sklepu swietymarek.com
Dzięki Twojej opinii wiemy, że robimy dobrze pracujemy. Twoje wsparcie motywuje nas do dalszego doskonalenia. SwietyMarek.com zapraszamy ponownie!
Pełne zadowolenie. Zdecydowanie polecam.
Szybka wysyłka, duży asortyment. Polecam
Dobre zabezpieczenie, szybka dostawa. Super
Kolejny raz jestem bardzo zadowolony Wykonanie, wysyłka, opakowanie na najlepszym poziomie.
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.