Jestem bardzo zadowolona z obsługi i zamówienia. Paczka idealnie i estetycznie zapakowana, co skutkowało tym, że puszki są w całości, a nie są pozgniatane, jak u innych sklepów, ponadto ekspresowa przesyłka. Zamówienie było kompletne i dobrej jakości. Dziękuję i polecam!
Szybka realizacja zamówienia, bezbłędna (przyszły produkty, które rzeczywiście były zamówione - co w przypadku innych sklepów internetowych nie zawsze jest normą i oczywistością).
Bardzo fajne i trwałe zabawki! Polecam! Mam 2 Border collie i naprawdę ciężko o dobra i trwała zabawkę. Brakuje mi w paczce karteczka typu „ dla Jordana i Kobiego, miłej zabawy!”
10 wrz 2024
Expressowa dostawa !
przesyłka super zapakowana ,myślę,że zostanę stałym klientem ,bardzo polecam.Produkt zgodny z opisem .Moje pieski są bardzo zadowolone :)
15 wrz 2024
Bardzo szybko zamówiłam towar i natychmiast otrzymałam mejla o realizacji zamówienia. Paczuszkę dostarczono całą bez uszkodzeń. Doskonała Firma. Pozdrawiam.
11 wrz 2024
Bardzo dobrze zapakowane produkty, dotarły nie uszkodzone....szybka dostawa i uwzględnienie mojej prośby....dziękuję i polecam dostawce...