lugers.pl

Opinie łącznie (5154) Opinie (2588) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Większość z nich chwali solidne i bezpieczne opakowanie produktów. Jakość oferowanych produktów, zwłaszcza karmy, jest wysoko oceniana, szczególnie za walory smakowe oraz pozytywny wpływ na zdrowie zwierząt. Ceny produktów uznawane są za atrakcyjne i konkurencyjne, co motywuje do kolejnych zakupów. Kontakt z obsługą sklepu jest chwalony za profesjonalizm, szybkie reakcje i wyrozumiałość. Dodatkowo, pozytywnie odbierane są gratisy i prezenty do zamówień, które uznawane są za miły gest. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące zabezpieczenia przesyłek oraz braku odpowiedzi ze strony obsługi sklepu. Zdarzały się również nieliczne przypadki pomyłek lub braków w zamówieniach.

Opinielugers.pl

Pierwszy raz zamawiałam ta karmę i jestem zadowolona bardzo ☺️ mój pies jest wybredny a ta karmę wcina aż mu się uszy trzęsą , już drugi raz zamówiłam i czekam na dostawę 🙂 żadnych minusów nie ma same plusy ☺️
Paczka dotarła w stanie idealnym jakość towaru na wysokim poziomie jako stały klient mam nadzieję że współpraca nadal na dotychczasowym poziomie 5 gwiazdek
W ofercie karmy mokrej Dolina Noteci 12x100g był mix czterech smaków karmy, niestety zamowiłam dwa zestawy i w obu były tylko dwa smaki. Powinnam odebrać jedna gwiazdkę za niezgodność towaru z opisem. Obsługa ok
Bardzo mocno dziękuję Państwu i jestem zadowolona z zakupu karmy dla mojego pieska.Pozdrawiam serdecznie życząc miłego wieczoru. Bogusława Guzy 🌹❤️🌞👌
Zamawiałam karmę już parokrotnie i jestem bardzo zadowolona. Psu smakuje, żadnych problemów jelitowych, sierść blyszczy. Oby promocyjne ceny (5,80) były jak najdłużej.
Bardzo duży wybór produktów. Ceny atrakcyjne. Zamówienie świetnie spakowane i zabezpieczone. Malutki minus za czas dostawy
Szybko było i bez problemów. Może trochę mniej tej ciężkiej makulatury w paczce, przysmaków nic by się nie stało a ta tektura podwaja wagę paczki.
Cały etap od zamówienia do dostarczenia bez zastrzeżeń. Wszystko sprawnie i szybko jak zawsze 💪
Mój pies Yorkshire od trzech lat je suszoną karmę Dolina Noteci. Nie ma problemów trawiennych, a weterynarz podziwia stan jego uzębienia mimo, że nie czyszczę mu zębów. Dostawa jest szybka i zawsze zgodna z zamówieniem. Polecam.
Zamówienie dostarczone na czas,bez pomyłek, super serwis, polecam, na pewno będę korzystał z usług firmy w przyszłości.Pozdrawiam.
Nie otrzymałem jednej saszetki z mokrą karmą. Pomimo wysłanego maila, moje pytanie odnośnie tego niedopatrzenia, Pozostało bez odpowiedzi. Reszta zamówienia bez zarzutu.
Szybka dostawa. Kupiłam w niedzielę, dostawa miała być na środę, abyła we wtorek rano. Polecam
Rewelacyjny sklep! Dostawy szybkie, zamówienia zapakowane bardzo dobrze, kontakt ze sklepem na Wysokim poziomie.

Karma puszki Kraina Noteci

Dziękuję bardzo za smaczną karmę dla mojego czarka zajada ją ze smakiem, sprzedawca przy zamówieniu za nieco więcej ponad sto złotych otrzymałam prezent dodatkowo większą puszkę u nas była 800g karmy z łososiem którą nie myślałam że czarkowi będzie tak smakować. Dziękuję bardzo za szybką przesyłkę. Pozdrawiam serdecznie.

Mokra karma Dolina Noteci to ulubiona ka…

Wspaniały sklep, szybka reakcja na zamówienie, szybka wysyłka towaru, bardzo dobra jakość karmy dla psów i zawsze dołączony do zamówienia prezent. Dziękuję LUGER'S ❤️❤️
Porządnie i schludnie zapakowana przesyłka, a karmę psiuńcio pochłania jak odkurzacz.
Karma pies zjada ze smakiem .Kontakt ze sklepem bardzo dobry .Przy zamówieniu pomyliłam dostawę po kontakcie ze sklepem przesyłka została doręczona do domu .Polecam
Dziekuje za szybką dostawę.Ale najważniejsze ze piesek zadowolony.Polecam
Produkt dobry ,cena przystępna w porównaniu do innych oczywiście dodatkowo prezent gratis
Szybka i bez problemowa dostawa! Obsługa również rewelacyjna i wyrozumiała!