Sklep Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodniez kryteriami jakości Trusted Shops
Sprawdzona tożsamość
Ochrona danych osobowych
Zrozumiały proces składania zamówienia
Zabezpieczenie ochroną kupującego
W sklepie Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej
ważny od:6 gru 2021
data aktualizacji:9 cze 2023
Sprawdzona tożsamość
Ochrona danych osobowych
Zrozumiały proces składania zamówienia
Zabezpieczenie ochroną kupującego
Opinie nt. sklepu Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl
Szczególnie podobała mi się faktura firan, ale muszę przyznać że są nierówne co do długości (fot. 1 i 2). Mimo to wyglądają naprawdę ładnie.(fot.3) i zastanawiam się nad kolejnym zakupem.
Nie miła obsługa .Pan z infolinii. z łaską udzielał odpowiedzi na pytania dotyczące produktu.
Firanki przyszły szybko ,jednak wzór ciastka przypinany do firanki przyszyty został na tasiemce do góry nogami
Wszystko musiałam odpruć przyszyc na nowo .Najbardziej odepchnela mnie jednak rozmowa telefoniczna z pracownikiem infolinii
Raczej nie wrócę już do tego sklepu mimo kuszących niskich cen niektórych produktów.