Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną i sprawną realizację zamówień oraz szybką dostawę. Jakość produktów oceniana jest zazwyczaj bardzo wysoko. Większość osób uważa, że produkty odpowiadają opisowi i zdjęciom. Estetyka i wygląd produktów budzą zachwyt wśród klientów, którzy doceniają piękny design i zgodność z oczekiwaniami. Kontakt z obsługą klienta jest oceniany bardzo dobrze, szczególnie za miłą i profesjonalną komunikację. Często pojawiają się także pochwały za atrakcyjne ceny i promocje oraz dobre zabezpieczenie produktów na czas transportu. Obsługa reklamacji i zwrotów działa sprawnie. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące wykonania produktów. Zdarzają się przypadki rozbieżności kolorów lub wymiarów w stosunku do opisów. Niektórzy klienci zauważają niedociągnięcia w zabezpieczeniu przesyłek. W pojedynczych sytuacjach obsługa reklamacji i zwrotów spotyka się z niezadowoleniem i poczuciem niewłaściwego traktowania.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieSklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl
Zakup super
Udany zakup
Polecam, bardzo ładne i efektowne.Ładnie się prezentują w salonie Boho.
Kupować, kupować, kupować....
Odpowiedź ze sklepu Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl
Odpowiedź ze sklepu Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl
Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl
Odwiedź stronę internetowąO nas
Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl
Sprzedażą internetową zajmujemy się od 2011 roku. W ciągu tych 12 lat pracy uzyskaliśmy ugruntowaną pozycję na rynku. Nasz sklep z firanami i zasłonami codziennie poszerza swoją ofertę. Niezależnie o...