Sklep Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodniez kryteriami jakości Trusted Shops
Sprawdzona tożsamość
Ochrona danych osobowych
Zrozumiały proces składania zamówienia
Zabezpieczenie ochroną kupującego
W sklepie Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej
ważny od:6 gru 2021
data aktualizacji:6 cze 2023
Sprawdzona tożsamość
Ochrona danych osobowych
Zrozumiały proces składania zamówienia
Zabezpieczenie ochroną kupującego
Opinie nt. sklepu Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl
Szczególnie podobała mi się faktura firan, ale muszę przyznać że są nierówne co do długości (fot. 1 i 2). Mimo to wyglądają naprawdę ładnie.(fot.3) i zastanawiam się nad kolejnym zakupem.
Nie miła obsługa .Pan z infolinii. z łaską udzielał odpowiedzi na pytania dotyczące produktu.
Firanki przyszły szybko ,jednak wzór ciastka przypinany do firanki przyszyty został na tasiemce do góry nogami
Wszystko musiałam odpruć przyszyc na nowo .Najbardziej odepchnela mnie jednak rozmowa telefoniczna z pracownikiem infolinii
Raczej nie wrócę już do tego sklepu mimo kuszących niskich cen niektórych produktów.
Wysyłka bez zastrzeżeń, ale firanka już nie. Miała rdzawe plamy, więc ją wyprałam, ale nie całkiem zniknęły. Po zawieszeniu na oknie zauważyłam, że dwie części z których jest złożona są nierówne, ponieważ mają wszytą inną koronkę. Niestety ten mankament jest dość widoczny.To było moje drugie zamówienie, poprzednie było bez niemiłej niespodzianki.
15 maj 2023
Dziękujemy za wybór naszej oferty. W systemie nie mamy odnotowanego zgłoszenia reklamacyjnego. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację i zapraszamy do kontaktu z Biurem Obsługi Klienta w celu rozwiązania problemu.
12 maj 2023
Firanki i zasłony bardzo fajnie i dobrej jakości w przystępnej cenie. Jestem zadowolona z zakupów i polecam każdemu. Pokazałam stronę moim koleżankom, które również chwalą sobie kupione produkty. Planujemy dalsze zakupy 😊 ja mam zamiar wypróbować teraz ręczniki i pościel.
15 maj 2023
Jest nam niezmiernie miło czytać opinie od zadowolonego Klienta :) Dziękujemy <3
10 maj 2023
Zamówiłam zasłony w kolorze miętowym. Na zdjęciu kolor był bardzo ładny ale w rzeczywistości wygląda extra. Pokój nabrał świetny klimat. Zasłony bardzo dobrej jakości. Polecam każdemu. I dziękuję. Napewno jeszcze zawitam do Waszego sklepu. Pozdrawiam. Ania.
11 maj 2023
Jest nam niezmiernie miło czytać opinie od zadowolonego Klienta :) Dziękujemy :)
11 maj 2023
Uważam że ceny produktów--zamawiałam firanki, zasłony, klamry do zasłon i ręcznik, są atrakcyjne biorąc pod uwagę stosunek ceny do jakości produktu, szybka dostawa, jestem bardzo zadowolona. Agata.
10 maj 2023
Towar zawsze zgodny z opisem. Firany, zasłony, narzuty bardzo dobra jakość. Co można poprawić to szybsza wysyłka bo człowiek nie może doczekać się aż powieści :)
11 maj 2023
Dziękujemy :) staramy się realizować zamówienie najszybciej jak to tylko możliwe.
10 maj 2023
Towar zgodny z opisem, narzuta wygląda ładnie i z powodzeniem można prać ją w pralce łatwo się dopiera nawet z ciężko usuwalnych plam takich jak np.wino.Polecam.
11 maj 2023
Dziękujemy za wybór oferty naszego sklepu. Cieszymy się, że wszystko przebiegło jak należy i zapraszamy ponownie :)
22 maj 2023
Świetny sklep, zasłony i firank8 pięknie się prezentują i ceny nie załamują :-)
Dziękuję za szybką realuzacje zamówienia. Na pewno jeszcze skorzystam. Polecam
23 maj 2023
Jest nam niezmiernie miło czytać opinie od zadowolonego Klienta :) Dziękujemy, dołożymy wszelkich starań by utrzymać jakość usługi i towaru :)
11 maj 2023
Bardzo polecam, świetna jakość, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Napewno wrócę tutaj nie raz i już polecam sklep wszystkim 😁
15 maj 2023
Pięknie dziękujemy i obiecujemy, że zrobimy wszystko, co w naszej mocy by zawsze tak było <3
22 maj 2023
Szybka realizacja zamówienia. Zaslony zgodne z zamówieniem. Kolor nie różni się od tego ze zdjecia jest szary. Polecam sklep.
23 maj 2023
Bardzo się cieszymy z Pani zadowolenia i dziękujemy :)
19 maj 2023
Bardzo dobra obsługa . Towar otrzymałem jaki zamówiłem . Nie mam nic do zarzucenia. Każdemu mogę polecić nie tylko Firanki.
10 maj 2023
wykonanie produktu , szybkość dostawy zamówienia , kolorystyka i materiał odpowiadająca opisowi i zdjęciu , polecam zakup
11 maj 2023
Bardzo się cieszymy, że produkt spełnił Pani oczekiwania :)