Opinie łącznie (17 202) Opinie (4920) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną, sprawną i bezproblemową dostawę zamówionych produktów. Obsługa klienta oceniana jest jako szybka, pomocna i profesjonalna, co zachęca do ponownych zakupów. Jakość produktów jest bardzo wysoko oceniana, a ich atrakcyjny i estetyczny wygląd spotyka się z dużym uznaniem. Większość klientów pozytywnie ocenia zgodność produktów z opisem i zdjęciami. Dodatkowo doceniane są atrakcyjne, przystępne ceny w stosunku do jakości oraz solidne pakowanie przesyłek. W kilku przypadkach wskazano na drobne niedociągnięcia lub niezgodności w jakości produktów. Sporadycznie pojawiają się problemy z rozmiarem lub kolorem zamówionych produktów, a także pojedyncze uwagi dotyczące sposobu pakowania.

OpinieSklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl

Wymarzone firanki

Zakupiłam kilka kompletów firanek,paneli ażurowych. Mam chrapkę na kolejne wzory wyeksponowane na stronie.Jestem maniaczką wystroju okien a strona ,,Nie tylko firanki"stworzona jest chyba z myslą,o takich osobach jak ja,spełniających marzenia ,🙂🌞🌺 Pozdrawiam ❤️

Reklamacja

Zgłoszona reklamacja wadliwej lampy została rozpatrzona w ciągu tego samego dnia i wysłany towar bez wady w ten sam dzień.l, bez ponoszenia jakichkolwiek kosztów wysyłki. Wysłana lampa działa bez zarzutów. Firma na medal

Zasłonki spełniają oczekiwania 🙂

Zasłonki zgodne z zamówionym rozmiarem. Materiał dobrze się prasuje, dobrze zaciemnia pomieszczenie. Kolor może ciut ciemniejszy niż na zdjęciu ale bardzo ładny. Zamówiłam dodatkowo koc w podobnym kolorze. Koc cienki, ale pasuje do zasłonek. Polecam sklep!
Witam. Firanek z opakowań jeszcze nie wyjęłam. Czekam na remont pokoi. Widziałam tylko że dwa rodzaje firanek są o szerokości 540, zamawiałam 400, mnie to nie przeszkadza, bo i tak chciałam większe lecz nie było ich w ofercie. Nie wiem czy wzór się zgadza, ale to dowiem się w czerwcu - lipcu, jak rozwinę. Reszta wszystko ok, może opakowanie mogło by być lepsze (karton, ale wiem że to łączy się z większymi kosztami}, a ja nie jestem bardzo wymagająca. Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia.

Odpowiedź ze sklepu Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl

Bardzo dziękujemy za wystawienie opinii oraz życzenia zdrowia, które z sercem odwzajemniamy! Cieszymy się, że ogólne wrażenia z zakupów są pozytywne. Chcielibyśmy jednak wyjaśnić kwestię szerokości firan. Wspomniała Pani o wymiarze 540 cm – standardowo w naszej ofercie nie posiadamy firan o takiej szerokości, dlatego prosimy o zweryfikowanie wymiaru po rozpakowaniu produktów w trakcie remontu. Być może sposób złożenia lub oznaczenia na opakowaniu zasugerował inny wymiar niż zamawiane 400 cm. Mamy nadzieję, że wzór okaże się strzałem w dziesiątkę i firany będą pięknie prezentować się w odświeżonych pokojach! Gdyby jednak po rozpakowaniu cokolwiek budziło Pani wątpliwości lub produkt nie był zgodny z zamówieniem, serdecznie zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta.
Serdecznie polecam. Szybka dostawa, super ceny i fantastyczne firanki. Szeroki asortyment i fajne promocje. Wrócę tu znowu na zakupy.
To nie są moje pierwsze zakupy i napewno nie ostatnie ...bardzo dobra jakość, zdjęcia identyczne z otrzymanym zamówieniem.
Lubię robić zakupy u Państwa. Chociaz tym razem realizacja zamówienia była wydłużona w czasie, ale zawsze można liczyć na szybką i miłą odpowiedź. Asortyment jest ciekawy, przede wszystkim atrakcyjny cenowo. Nie miałam dotychczas żadnych problemów z zamawianymi artykułami. Nie musiałam nic reklamować. Towar dobry gatunkowo, jestem bardzo zadowolona. Rzetelna firma godna polcenia.

Odpowiedź ze sklepu Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa :)
Firanki i zasłony wyglądają fantastycznie. Wszystko bardzo starannie obszyte. Spełniają moje oczekiwania. Produkt zgodny z opisem i ze zdjęciem. Szybka dostawa. Dobrze zapakowane. Zdecydowanie polecam 👍👍👍
Firanki prześliczne w bardzo dobrej cenie. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Wysyłka na czas, wszystko w porządku, na pewno skorzystam ponownie. Polecam :)
Zasłonki wykorzystałam w drzwiach. Fajnie wyglądały i spełniały swoją rolę. Niestety sznurki na dole i w połowie zaczynają sie plątać. To już nie leciutkie niteczki, ale skręcone sznurki,które np. dla dzieci są niebezpieczne

Firanki przyszły tak jak w opisie szybka dostawa dobra jakość i w dobrej cenie polecam Państwu...

Firanki przyszły takie jak w opisie śliczne tak mi sie spodobały że złożyłam drugie zamówienie. Są w dobrej cenie i jakościowo bardzo dobre..

Piekne firanki

Polecam całym sercem piekny towar macie w bardzo fajnych cenach ze każdego stać kupić jednym słowem tylko kupować
Firanki zgodne z opisem. Delikatne, tiulowe, wykończone piękną gipiurą. Dostarczone w terminie. Polecam!
Bardzo mi się podobały firanki, które zamówiłam. Jestem bardzo zadowolona z szybkiej dostawy i wykonania tych zasłon.
Szybka dostawa, firanki dobre w stosunku do ceny. Fajna promocja. I planuje kupować więcej.
Witam! Jestem bardzo zadowolona z procesu realizacji zamówienia!!! Na każdym etapie byłam informowana co się dzieje z moim zamówieniem. Paczka przyszła solidnie zapakowana bez najmniejszego uszczerbku. Duży wybór produktów zachęca do częstszego odwiedzania sklepu. Polecam

Odpowiedź ze sklepu Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl

Gorąco dziękujemy za polecenie :)
Bardzo ladny kolor taki jak sobie wyobrazalam tylko szkoda ze nie sa szyte na wymiar
Zasłony świetnej jakości. Lekkie, cirnkie, a jednocześnie nie przepuszczaja zbyt dużo światła słonecznego. Wysyłka ekspresowa. Zapakowan perfekcyjnie.

Moje firanki

To nie był mój pierwszy zakup, wcześniej zamówiłam 2 firanki i 4 welurowe zasłony. Jestem zadowolona z zakupu wtedy i teraz również.Dziekuje
Szybka realizacja na plus. Można poprawić "czystość" zamawianego towaru. Na firanie było sporo luźnych i w niektórych miejscach wychodzących ze szwu nici.

Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl

Sprzedażą internetową zajmujemy się od 2011 roku. W ciągu tych 12 lat pracy uzyskaliśmy ugruntowaną pozycję na rynku. Nasz sklep z firanami i zasłonami codziennie poszerza swoją ofertę. Niezależnie o...