Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Produkty określane są jako solidne, trwałe i wysokiej jakości, co spotyka się z uznaniem klientów. Klienci często podkreślają, że towar jest zgodny z opisem i spełnia ich oczekiwania. Obsługa sklepu jest opisywana jako miła, pomocna, profesjonalna i responsywna. Wielu klientów bez wahania poleca sklep i produkty innym kupującym.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieogrodidom24.pl
Jestem bardzo zadowolona z zakupu osłony technorattanowej na balkon. Produkt jest świetnej jakości, bardzo solidnie wykonany i prezentuje się rewelacyjnie. Idealnie pasuje wymiarem do balkonu i naprawdę odmienił jego wygląd.
Kontakt ze sklepem również wzorowy - obsługa bardzo miła, pomocna i niezwykle responsywna. Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo.
Z czystym sumieniem polecam ten sklep i produkt każdemu, kto szuka estetycznej osłony prywatyzującej.
Bardzo szybka realizacja zamówienia za pobraniem. Zamówiona mata świetnie wygląda - nawet lepiej niż na "zdjęciu" w ofercie sklepu. Jedyna uwaga dotyczy opakowania - karton i taśma klejąca z jednego końca były rozerwane. Szczęśliwie bez uszkodzenia maty i pogubienia się przez duży otwór w kartonie zapakowanych do środka luzem (sic!) tretytek mocujących matę.
Osłona z technoratanu
Zamówiłam osłonę na balkon z technoratanu koloru zielonego i przyznam szczerze, że to bardzo porządny i mocny produkt jestem mile zaskoczona jakością + precyzyjnie docięcie wymiaru. Bardzo dziękuję.
Wszystko przebiegło zgodnie z planem. Towar zgodnie z zamówieniem dostarczony przez firmę kurierską w czasie deklarowanym w korespondencji. Polecam zakupy w Państwa sklepie.
Dobry produkt , mata oczkowana, więc nie powinna się rwać, opaski zaciskowe w zestawie na plus , informacje o każdym etapie zamówienia też na plus .
Znakomity kontakt. Błyskawiczna realizacja. Produkt ok. Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam zdecydowanie !!!
Bardzo dobra jakość towaru
Bardzo szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem, dobrej jakości. Bardzo ładnie zapakowany, bardzo estetycznie
Dostarczony towar (osłona balkonowa Espa jasny brąz) jest zgodny z opisem i spełnił moje oczekiwania. Polecam!
Kupiłam juz wcześniej donice ratanowe Lechuza są bardzo fajne eleganckie i trwale po prostu super.Mam nadzieję że tym razem też będę zadowolona
Szybka realizacja zamówienia, wszystko zgodne . Miła obsługa godny polecenia sklep .
Usługa ekspresowa. Osłony technorattanowe bardzo ładne. Zamówiłam zielone. Jestem zadowolona.
Dobry wybór nawozów. Dostarczone kurierem szybko i sprawne. Polecam firmę.
Bardzo szybka dostawa , super towar...polecam..
Polecam wszystko zgodne z opisem
Bardzo dobra jakość i krótki czas oczekiwania.
Szybka dostawa zainteresowanie klientem
Osłona balkonowa solidna i gruba. Polecam
Super kontakt ze sprzedawcą, który słucha potrzeb klienta! Towar dobrej jakości. Polecam
Produkt dobre jakości. Szybka dostawa
Super produkt. Szybka dostawa