Klienci są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości lamp solnych oraz przypraw, często podkreślając ich piękno i estetykę. Wielu klientów chwali bardzo szybką realizację zamówienia i ekspresową dostawę. Większość użytkowników docenia solidne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Pozytywnie oceniany jest również kontakt ze sklepem i komunikacja z obsługą. Lampy solne są często wymieniane jako produkty mające pozytywny wpływ na atmosferę w domu i samopoczucie, także dzieci. Sporadycznie pojawiają się zastrzeżenia dotyczące pakowania przesyłek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieOgrody solne – sklep solny: lampy, sól himalajska, kłodawska
Jestem zachwycona
Odpowiedź ze sklepu Ogrody solne – sklep solny: lampy, sól himalajska, kłodawska
Piękna lampka
Lampy solne
Bardzo dobra jakość produktów
- +48669997776
- ogrodysolne.pl
- sklep@ogrodysolne.pl
- Niedomice, POL
Jesteśmy zespołem pasjonatów, którzy od kilku lat zajmują się dystrybucją produktów solnych z soli himalajskiej na rynek polski. Nasza oferta skupia się na szerokim wyborze lamp i świeczników, które p...