drzewkaowocowe24.pl

Opinie łącznie  (10 079)Opinie (2975) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą staranne i profesjonalne zabezpieczenie roślin do transportu, co minimalizuje uszkodzenia podczas dostawy. Opinie klientów są bardzo pozytywne na temat wysokiej jakości, zdrowia i wyglądu sadzonek oraz ich zgodności z opisem. Wielu klientów podkreśla szybką realizację zamówienia i ekspresową dostawę. Rośliny dobrze się przyjmują po posadzeniu i szybko zaczynają rosnąć lub kwitnąć. Klienci doceniają profesjonalną, miłą i sprawną obsługę oraz łatwy kontakt ze sklepem, szczególnie w sytuacjach wymagających wsparcia. Dodatkowo pozytywnie odbierane jest dodawanie gratisowych roślin i dołączanie instrukcji sadzenia lub pielęgnacji do zamówień. Sporadycznie pojawiają się uwagi o opóźnieniach w realizacji zamówienia.

Opiniedrzewkaowocowe24.pl

w oczekiwaniu na pierwsze owoce :)

Hej. Dziękuję za dostawę. Miałem trochę obawy, że drzewka nie przyjdą na piątek i będą musiały czekać gdzieś w bezdusznym magazynie kurierskim ale okazało się, że DrzewkaOwocowe24.pl mają ogarnięte wszystkie opcje wysyłek i paczka dotarła w sobotę. Zdążyłem wcześniej przygotować dołki, zamówić ziemię i posadziłem nowe drzewka w dniu dostawy. Dziś mam już pewność, że się przyjęły więc dziękuję i polecam firmę. Duży wybór również starych odmian, paczka świetnie zabezpieczona. Teraz tylko podlewać. Najlepszego!
Zamówiłem trzy różne drzewka wiśni . Przysłali mi piękne zdrowe okazy . Jestem bardzo sceptyczny do wystawiania opinii . Po 3- ch dniach stwierdziłem- one wszystkie się przyjeły, piekne pąki rozkwitać zaczeły . Moim zdaniem , tak uważam - kupowałem na jarmarkach i w super marketach --""""" zachęcam do kupowania w tej szkółce to jest klasa 1- warto . Zamówiłem jeszcze węgierke,czereśnie ,borówki i jagody kamczackie . Mirek.
Zamówiłam sporo drzewek i trochę się obawiałam, w jakim stanie dotrą, ale zupełnie niepotrzebnie. Wszystko było bardzo dobrze zapakowane, każda sadzonka zabezpieczona i przyszła w świetnej kondycji. Drzewka zdrowe, mocne i zgodne z zamówieniem. Szybka wysyłka i pełen profesjonalizm. Duży plus za staranne przygotowanie paczki i szybką wysyłkę. Fajnie trafić na firmę, która naprawdę dba o klienta. Zdecydowanie polecam!
Wszystkie drzewka i krzewy, które zamawiałem a zamawiałem dwa razy , ze względu na brak i musiałem czekać- przyjęły się . Były dobrze zapakowane i w dobrej kondycji bez żadnych uszkodzeń . Na swoim przykładzie mogę powiedzieć że warto robić zakupy sadzonek w tej szkółce. Zwlekałem z napisaniem opinii , czekałem aż się poprzyjmują . Jak na razie jestem zadowolony z zakupu. Mirek
Superuszka. Tak ja wasza firma obsłużyła nas od pierwszego telefonu do dostawy sadzonek drzew jest naprawdę ekstra. Mogą inni się uczyć od was obsługi klienta. 10/10 Brawo firma. Mieszkam w Austii i wierujcie mi,że naprawdę ekselentnie to wyszło. Jeszcze jak wszystkie sadzonki przyjmą się,to rok następny będzie większym zamówieniem. Bardzo dziękujemy

Super drzewka

Ostatnie zamówienie czereśni Burlat oraz czereśni Rainier przerosło moje oczekiwania . Drzewka dostałem na prawdę duże i dobrze zbudowane . System korzeniowy bardzo rozwinięty , drzewka po tygodniu od wsadzenia wypuściły pąki . Jestem mega zadowolony z obsługi zamówienia i samych drzewek . Super sklep . Polecam

Polecam Szkółkę roślin owocowych DrzewkaOwocowe24.pl

W 2019 r. kupiłem w Waszej szkółce drzewka owocowe i byłem zadowolony z jakości drzewek i dostawy. Obecnie potrzebowałem uzupełnić nasadzenia na działce, więc ponownie kupiłem drzewka w Waszej szkółce. Po kilku dniach od wsadzenia do gruntu ruszyła wegetacja, czyli wszystko jest w porządku. Dziękuję. Z poważaniem A.M.
Drzewka owocowe mojego dzieciństwa w sadzie Dziadka.Malinówka , papierówka,kosztela-nazwy jabłoni przypomniały mi smak tych owoców i dzięki Państwu , mogłem sprawić sobie przyjemność posadzenia tych drzewek w przydomowym ogródku,i poczuć się jak 60 lat temu w lubelskim sadzie . Dziękuję i pozdrawiam serdecznie!
Daję cztery gwiazdki z jednego powodu. Drzewka bardzo ładne i mają ładną bryłę korzeniową. Jedyna wada to że wysyłka odbywa się tak że moje drzewka cały weekend leżały w magazynie firmy kurierskiej a korzenie nie były za dobrze zabezpieczone, trociny które miały je zabezpieczać przed wyschnięciem były praktycznie suche, mam nadzieję że nic im nie będzie i że przyjmą się te drzewka bo są bardzo ładne

profesjonalnie zabezpieczona przesyłka

Sadzonka spędziła weekend w magazynach firmy kurierskiej i dotarła dopiero w poniedziałek. Dlatego obawiałem się o jej kondycję, jednak wszystko było porządku, przesyłka profesjonalnie zabezpieczona. Drzewko miało dużo korzeni i nie powinno być problemów z przyjęciem się. Mam nadzieję, ze tym stwierdzeniem nie zapeszam :)
Bardzo profesjonalna firma,drzewka świetnie zabezpieczone i zapakowane,korzenie nie przesuszone,bardzo ładne sadzonki i nawet dostałam gratisową jedną sadzonkę czereśni za którą bardzo dziękuję.To mój już drugi zakup w tym sezonie ale wcześniej już tu kupowałam i nie zawiodłam się.Pozdrawiam i dziękuję.
Zamówienie spakowane bardzo profesjonalnie w dwa mocne pudełka sklejone w jedną paczkę. Z ośmiu zamówionych roślin jedna (jarząb burka) nie dostarczona (brak reakcji na maila w tej sprawie). Porzeczka czarna i aronia śliwolistna- ładne zdrowe sadzonki; jagoda kamczacka - nieco wymęczona; porzeczka czerwona - suche gałązki u których zazieleniły się trzy pączki, MINI brzoskwinia Honey Red -kikut gałązki, morela ApriGold zasuszona korona odbija z pnia; brzoskwinia Honey Gold - sadzonka bez doniczki z ładnym systemem korzeniowym, rozwiniętą koroną zaczynającą się zielenić.

Kupowałam drzewka owocowe na innych stronach, tym razem skusiłam się na ofertę drzewkaowocowe24.pl. Jestem bardzo zadowolona z drzewek, które przyszły, są bardzo duże w porównaniu do konkurencji i wszystkie mają pąki. A kupiłam między innymi 7 szt jabłonek, czereśnie i wiśnie. Gorąco polecam.

Witam

Jestem miło zaskoczony jakością przysłanych mi roślin a szczególnie zabezpieczeniem do transportu drzewka bardzo dobrze zapakowane co mnie przekonało żeby zamówić następne. Więcej będę mógł powiedzieć jak się przyjmą bo jest dopiero kilka dni od posadzenia Będę polecał dziękuję i pozdrawiam Robert
Super Polecam wszystko szybko sprawnie i oczywiście wszystko było ok po otrzymaniu przesyłki zero jakich kolwiek rozczarowań ale wręcz przeciwnie miała niespodzianka napewno jeszcze skorzystam naprawdę Firma jak dla moich doświadczeń naprawę super i godna polecenia w 100% Polecam
Rośliny dotarły zdrowe i w bardzo dobrej kondycji. Były starannie zapakowane, dzięki czemu nic nie zostało uszkodzone podczas transportu. Wszystkie pięknie się przyjęły. Jestem bardzo zadowolony/-a z zakupu i polecam sprzedawcę.

Frajda z ubogacenia ogrodu

Drzewka dotarły bardzo szybko, były świetnie zapakowane i w bardzo dobrym stanie. Już rosną dalej na swoim nowym miejscu u nas w ogrodzie. Cieszę się myśląc o tym jak będą wyglądały i owocowały za kilka lat. Dziękuję całej ekipie drzewkaowocowe24 za waszą pracę.
B C
Beata C.
Niestety niektóre z truskawek powypadały z pojemniczków i z ziemi ....mam nadzieję że to nie spowodowało ich uszkodzenia ( są już przesadzone do nowych donic). Co do drzewek trochę inaczej wyobrażałam je sobie jako kolumnowe ale zobaczymy co z nich wyrośnie :)
Zamówienie całkowicie zgodne. Rośliny piękne i bardzo dobrze zapakowane. Oczekiwanie na paczkę trochę dłuższe niż standardowo, ale to zrozumiałe przy dużej ilości zamówień zwłaszcza w sezonie wiosennym. Napewno zrobię u Państwa niejedno zamówienie. Polecam gorąco
Sadzonki malin otrzymalam blyskawicznie. Byly bardzo dobrze zabezpieczone, pudelko odpowiednio oznaczone. Kazda sadzonka wilgotna, nie przesuszony system korzeniowy. Juz posadzilam i czekam na efekty. Dziekuje Sprzedawcy