Opinie łącznie (724) Opinie (405) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 17 wrz 2024

montman.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień i szybką dostawę. Wielu klientów chwali zgodność produktów z opisem i zamówieniem. Dobrej jakości kontakt z obsługą sklepu jest doceniany przez klientów. Klienci wyrażają zadowolenie z atrakcyjnych cen oferowanych przez sklep. Kilka opinii zwraca uwagę na dobre zapakowanie przesyłek. Klienci często odnoszą się do jakości produktów, zwykle pozytywnie, ale pojawia się też krytyka w tym zakresie.

Opiniemontman.pl

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Szczególnie na plus ekspresowa realizacja.

WSZYSTKIM POLECAM

ZAMÓWIENIE WYSŁANE W EKSPRESOWYM TEMPIE ZAKUP ZGODNY Z OPISEM POLECAM TEN SKLEP W 100 PROCENTACH I NA PEWNO JESZCZE ZROBIĘ TAM ZAKUPY

Wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam.

Wszystko zgodne z zamówieniem . Bardzo szeroki zakres wyboru elementów . Szybka wysyłka .
Dyble montażowe zgodne z zamówieniem lecz jakość niestety pozostawia trochę kuleje same śruby 260 x 8 mm urywają się czasami przy dokręcaniu więc zastanawiam się czy kupując z konkurencji nie wyjdzie na to samo . Pozdrawiam
Znalazłem dokładnie to czego szukałem (komplet łączników do wiaty). Odpowiednia cena i świetna jakość. Bardzo miła rozmowa przez telefon. Natychmiastowa wysyłka. Mogę spokojnie polecić. Pozdrawiam ekipę
Towar który gdzie indziej jest nie osiągalny,szybka i profesjonalna dostawa.pozdrawiam
Super zapakowane materiały najwyższej jakości. Szybka wysyłka i miła aura.
Szybka realizacja bezproblemowa obsługa.
Szybko i dobrze zapakowane. Jest ok. Trzymajcie tak dalej
Dobry kontakt. Towar zgodny z opisem
Szybkość realizacji zamówienia
Wszystko zgodne z opisem choć lepiej by mieć więcej rysunków poglądowych. Ale polecam
Szybkość realizacji
Polecam, zgodnie z opisem i bardzo szybko zrealizowane
Bardzo krótki czas realizacji. Wszystko sprawnie. Towar dobrze zapakowany. Super!
Szybko tanio konkretnie

• +48881455188
  • montman.pl
  • sklep@montman.pl
  • Plewiska, POL

montman.pl

Sklep Metalowy Montman Polska posiada w swej ofercie ponad 5000 produktów z kategorii zamocowań: kołki rozporowe, kotwy stalowe oraz chemiczne, elementy mocowań do ogrodzeń, zawiasy i zamki do ogrodze...