Opinie łącznie (100) Opinie (100) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 28 sie 2025

parczewskiesmaki.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość produktów, szczególnie wędlin, podkreślając ich świeżość, tradycyjny i domowy charakter oraz autentyczny smak. Doceniane są także profesjonalne opakowanie przesyłek oraz szybka i terminowa dostawa. Opinie o pierogach są w większości bardzo pozytywne. Wśród uwag pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia dotyczące zawartości tłuszczu lub dodatków w wyrobach, a także oczekiwania na jeszcze wierniejsze odwzorowanie tradycyjnych smaków. Niektórym klientom przeszkadza intensywność przypraw lub proporcje farszu do ciasta w pierogach, a także sporadycznie zgłaszane są uwagi dotyczące kosztów wysyłki.

Opinieparczewskiesmaki.pl

Wędliny genialne, smaczne, nie za słone (większość, wędlin z innych firm jest za słonych dla mnie), szybka i sprawna dostawa, dobre zabezpieczenie paczki. Wędliny tak smaczne (zamówiłam szynkę , schab, kiełbasę, boczek i baleron), że zamawiam następne. Zdecydowanie polecam.
Pierogi wszystkie bardzo smaczne nie trzeba ich gotować w wodzie tylko lekko podsmażyć na maśle klarownym. Wszystko dobrze do smaku zdobione nic dodać

Pierwsze zamówienie

Jak na pierwsze zamówienie różnych wyrobów z Waszej spiżarni, to jesteśmi zadowoleni ze smaków wyrobów. Będziemy w dalszym ciągu zamawiać. Pozdrowienia dla załogi!
Wędliny malo slone,malo dosmakowane,mielonka byla bardzo tłusta musiałam zdjąć kawałki tluszczu ,nie można bylo wziąć do ręki żeby ukroić bo smalec oblepiał rękę. Jadłam prawdziwe wędzone Wędliny,więc wiem jaki to smak,niestety u Was tego nie znalazłam choć miałam nadzieję ze po tych zachwytach nareszcie zjem ze smakiem.Niestety więcej nie kupię.

Odpowiedź ze sklepu parczewskiesmaki.pl

Dzień dobry, Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że nasze wyroby nie spełniły Pani oczekiwań. Nasze wędliny produkujemy tradycyjnymi metodami, bez dodatku emulgatorów, stabilizatorów i innych substancji technologicznych stosowanych do wiązania tłuszczu. Z tego względu w przypadku mielonki część naturalnego tłuszczu może oddzielać się od mięsa, co jest cechą wyrobów wytwarzanych według tradycyjnych receptur. Jeśli chodzi o ilość soli i intensywność przypraw, staramy się zachować naturalny smak mięsa, jednak rozumiemy, że oczekiwania klientów w tym zakresie bywają różne. Dziękujemy za przekazane uwagi- są dla nas cenną wskazówką.
Wyroby bardzo dobre w smaku, dobrej jakości. Nie wszystkiego jeszcze skosztowaliśmy ale po tym co zostało zdegustowane jest 100 na 100. Przesyłka spakowana profesjonalnie i szybko dostarczona. Polecam bo warto.
Polecam, wszystko smaczne
Bardzo dobry wybór
👍👌
Dostawa zrealizowana prawie co do godziny 😀. Jakość super, cała rodzina się zachwycała. Będą kolejne zamówienia, polecam.

Super !

Wszystko super zapakowane , smaczne, i na czas, 🤗👍 Pozdrawiam .
Bardzo dobre produkty. Pierogi, wędliny, krokiety. Wszystko dobrze zapakowane dostarczone na czas

Paczka z super smacznymi wędlinami…

Paczka z super smacznymi wędlinami przyszła na czas,zabezpieczona ,i zapkowana bardzo starannie. Polecam sprzedawcę i wyroby.
Wędlina pyszna, wysokiej jakości. Kiełbasa firmowa najlepsza :)
Wszystko ok prucz polędwicy myślałam,że będzie to baleron lub szynka. Polędwicy nie lubię.
Pierogi są rewelacyjne, postaram się jeszcze raz skorzystać z oferty!

parczewskiesmaki.pl

Parczewskie Smaki – naturalnie, lokalnie, z sercem. W naszych produktach odnajdziesz smak dzieciństwa, świąt i niedzielnych obiadów. Tworzymy z myślą o tym, żeby każdy kęs przenosił Cię w miejsce, kt...