Sklep Leśniczówka

Opinie łącznie (4728) Opinie (3087) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wyjątkowy smak, świeżość oraz wysoką jakość wyrobów, zarówno mięsnych jak i wędlin, doceniając nawiązania do domowych smaków i tradycji. Wielu klientów podkreśla, że produkty docierają schłodzone lub zamrożone nawet w trudnych warunkach pogodowych, co świadczy o odpowiednim zapakowaniu i zabezpieczeniu przesyłek – zwłaszcza dzięki styropianowym opakowaniom i wkładom chłodzącym. Szybkość realizacji i terminowość dostaw są niemal jednogłośnie oceniane bardzo pozytywnie. Obsługa klienta uzyskuje wysokie noty za życzliwość, elastyczność oraz szybkie i skuteczne rozwiązywanie problemów. Klienci doceniają także naturalność produktów i brak zbędnych konserwantów w składzie. Sporadycznie pojawiają się drobne uwagi krytyczne dotyczące jakości niektórych wyrobów oraz obecności konserwantów lub dodatków w wybranych produktach. Nieliczne przypadki dotyczą również problemów lub opóźnień w dostawie.

OpinieSklep Leśniczówka

Zestaw na prezent

Nie wypowiem się na temat smaku, bo zestaw zamawiałam na prezent na Dzień Taty, natomiast pod względem wizualnym jako podarunek jak najbardziej się nadaje. Wszystko ładnie zapakowane, z dbałością o detale, produkty sprawiają wrażenie jakościowych. Dodatkowo całość była solidnie zabezpieczona przed wysoką temperaturą boksem styropianowym i wkładami chłodzącymi, w związku z czym wędliny dotarły do mnie chłodne.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowna Pani, Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że nasz zestaw spełnił oczekiwania pod względem estetyki i jakości, a także dotarł w idealnym stanie. Pozdrawiamy
Bardzo polecam Leśniczówkę! Zamówione wyroby były świeże, smaczne i bardzo dobrej jakości. Szczególnie zachwycił mnie boczek – miał świetny smak i idealną dla mnie strukturę. Osobiście bardzo lubię bardziej tłuste wyroby, dlatego boczek okazał się moim faworytem. Pozostałe produkty były również bardzo dobre, choć dla mojego gustu raczej chude. Gdyby w ofercie pojawiło się więcej nieco tłustszych wyrobów, byłabym jeszcze bardziej zachwycona. Na pewno wrócę po kolejne zakupy!

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowna Pani, Dziękujemy za serdeczną opinię oraz docenienie jakości naszych wyrobów. Cieszymy się, że boczek spełnił Pani oczekiwania. Państwa sugestie są dla nas cenne i uwzględniamy je w dalszym rozwoju oferty. Pozdrawiamy
Nie ma nic lepszego jak polskie wyroby z dziczyzny wg staropolskich receptur -najzdrowsze i najlepsze.Polacy są genialni,wracajmy do ekologii!!!.Tak Pan Bóg zaplanował świat i tylko harmonia z przyrodą służy człowiekowi.Wielkie brawa dla Rodziny z Leśniczówki Gosciejowic, która podtrzymuje tradycje Przodków. niech Wam Pan Bóg błogosławi w tej szlachetnej pracy.Blogoslawionych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego dla całej szlachetnej ,polskiej Rodziny Teresa Jóźwikowska że Skierniewic

Opinia zamówienia smak i skład

Witam serdecznie, zamówiłem Ocena za smak (później będzie skład): Baleron tradycyjny z dzika ocena 5/5 Dworska z dzika 5/5 Dziki Słoik 5/5 Frankfurterki z sarny 4/5 Krakowska sucha z jelenia 250g 3/5 Pasztet pieczony z jelenia 2/5 Wiejska z dzika 250g 4/5 Żywiecka z dziczyzny 5/5 To były oceny za smak, niestety spory minus za substancje konserwujące azotyn sodu jest naprawdę niezdrowy i nie wiem po co to dodajecie. Ogólnie polecam
Pierwszy raz kupiłem mięso przez internet z dostawa do paczkomatu. Miałem obawy ale , raz kozie śmierć i najwyżej stracę. Paczka która przyszła rozwiała moje wszelkie wątpliwości. Mięso zapakowane perfekcyjnie i dotarło zamrożone. Ja kupiłem mięso gulaszowe i tu kolejne miłe zaskoczenie, żadne skrawki i resztki. Mięso chudziutkie i dokładnie takie jak w opisie sprzedającego. Śmiało i z czystym sumieniem mogę polecić Leśniczówkę jako sprzedawcę godnego polecenia. oby tak dalej.
Zamówiony towar dotarł do mnie szybko i bardzo ładnie zapakowany. Kiełbaski są bardzo smaczne, to moja opinia i koleżanki, z którą dzielę zamówienie. Zawsze mi mówi, że kiełbaski są rewelacyjne.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze kiełbaski spełniły Państwa oczekiwania i że zamówienie dotarło szybko i w dogodnym stanie. Dbamy o najwyższą jakość i satysfakcję klientów. Pozdrawiamy
Korzystam ze sklepu stacjonarnego od ponad 10 lat i przyszła okazja pierwszy raz zakupić przez Internet i powiem szczerze że się nie zawiodłem, aczkolwiek na miejscu zawsze można sobie wybrać wszytko samodzielnie. Polecam Z.P. Regpol

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Dziękujemy za opinię i za zaufanie przez tyle lat. Miło, że pierwszy zakup online też spełnił oczekiwania. Pozdrawiamy 🙂

Towar idealnie dopieszczony pod każdym względem

Wysyłka bardzo szybka, towar świetnie zapakowany. Pomimo upału około 30° na dworze produkty w środku były jeszcze chłodne ❤️ osoba obdarowana zachwycona odnośnie wyglądu samego boxa jak i smaku.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowni Państwo, Dziękujemy za przemiłe słowa oraz docenienie naszej dbałości o jakość i szybki czas realizacji zamówienia. Cieszymy się, że produkty spełniły Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy

Zdrowa żywność zdrowy człowiek

Doceniam naturalne wyroby, organiczne, nie fałszowane, bez modyfikacji genetycznych, zbędnej chemii o które trudno dziś w marketach. Dlatego cenię sobie wyroby z dziczyzny choć nie są tanie. Jak na drugie zamówienie wszystko ok, smakuje przednio, polecam leśniczówkę. Stanisław
Szybką wysyłka, na której mi zależało. Solidnie, bezpiecznie zapakowane i przede wszystkim produkty pyszne, świeże. Polecam, na pewno jeszcze zrobię nie raz zakupy w tym sklepie.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowni Państwo, Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię. Cieszymy się, że dostawa spełniła Państwa oczekiwania, a nasze produkty okazały się smaczne i świeże. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy zakup był satysfakcjonujący. Pozdrawiamy

Zamówienie przedświąteczne

Świetnej jakości kiełbasy, pasztet, smalec. Wszystkie produkty starannie zapakowane. Wysłane w odpowiednim czasie tak, aby nie były przechowywane niepotrzebnie w magazynach oraz dotarły świeże na czas. Miłym akcentem było dodanie papierowych torebek z logo firmy. Dodatkowo, obsługa pomocna i profesjonalna. Mimo trudnego okresu przedświątecznego, moja prośba została zanotowana i szybko zrealizowana. Bardzo to doceniam. Na pewno wrócę w przyszłości. Polecam.

Towar dobrze zabezpieczony do transportu

Mięsa jeszcze nie jadłam. Wrzuciłam do zamrażarki i właśnie jutro bede jeść burgery z jelenia. Dostawa bardzo sprawna. Obawialam sie kupic mrozone mięso z dostawa do paczkomatu, ale towar zabezpieczony był bardzo dobrze. Pudło ze styropianu, w środku lód. Mięso ani troche nie rozmroziło sie w transporcie. Na pewno jeszcze skorzystam.
Sklep internetowy działa bez problemów. Intuicyjny sposób wyboru i zamawiania produktów. Dowolne sposoby płatności i plus za możliwość wyboru daty dostawy.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowni Państwo, Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszy nas, że nasz sklep internetowy spełnia Państwa oczekiwania pod względem łatwości obsługi, szerokiego wyboru sposobów płatności oraz możliwości wyboru daty dostawy. Dokładamy wszelkich starań, aby zakupy były wygodne i satysfakcjonujące. Pozdrawiamy

Smaczne kiełbasy, choć z twardymi cząstkami

Czas dostawy bardzo dobry, poprawnie zapakowane zamówienie. Kiełbasa z dzika na grillu super, jednak w kiełbasie z jelenia sporo twardych cząstek. Plus za brak konserwantów

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowni Państwo, Dziękujemy za podzielenie się opinią oraz docenienie jakości dostawy i naturalnych składników naszych produktów. Cieszymy się, że kiełbasa z dzika spełniła Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy
Witam! REWELACJA tak smaczne to jeszcze nie było , boczek rozpływa się w ustach i pozostałe produkty OK. Tak trzymać . Życząc dalszych sukcesów serdecznie pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowny Panie/Pani, Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię oraz za docenienie smaku naszych produktów. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania i będziemy nadal starać się utrzymywać najwyższą jakość. Pozdrawiamy
Wędliny bardzo dobre, boczek niestety dostał się nam bardzo tłusty, niemal sama słonina więc troszkę szkoda. Niestety chrzan w słoiku dostałem płynny. Pierwszy raz się z czym takim spotkałem, to raczej płynny sos chrzanowy. Na kanapce nie ma jak tego położyć bo to po prostu woda. gdy odsączyłem wodę - zostało raptem pół słoika chrzanu (a nie odsączałem całkowicie). Dla mnie to dyskwalifikuje chrzan całkowicie. Poza tym bardzo słodki, nie wiem ile cukru jest dodane bo nie ma na etykiecie dokładnej informacji.
Najbardziej smakowała kaszanka, smalec z dzika, kiełbasa w słoiku, pasztet z dzika . Natomiast czegoś brakuje w pasztecie z sarny. Czegoś, co mają pozostałe "smakołyki". Muszę przyznać, że smaki są prawdziwie domowe. Pozdrawiam i myślę, że skorzystam jeszcze z Państwa propozycji. Pozdrawiam.
Jestem bardzo zadowolona z otrzymanej przesyłki.Wyroby są super,nie zdążyłam jeszcze wszystkiego spróbować ale to co jadłam z tej paczki są bezbłędne, prawdziwe mięso i niepowtarzalny smak Dziękuję bardzo,napewno wrócę powiecej.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowna Pani, Bardzo dziękujemy za miłe słowa i zaufanie do naszych produktów. Cieszymy się, że smak naszych wyrobów spełnił Pani oczekiwania. Zależy nam na najwyższej jakości i satysfakcji naszych klientów. Pozdrawiamy

mieso super, ale opakowanie niedopasowane do pogody

mieso super, dostawa w terminie, niestety przy obecnych upalach brak opakowania styropianowego spowodowal ze musialem wszystko od razu przerobic. ale sklep rozwiazal to dajac drobny gratis na przyszlosc, wiec generalnie ok

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowni Państwo, Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że mięso spełniło Państwa oczekiwania, a jednocześnie przepraszamy za niedogodności związane z opakowaniem. Dbamy o satysfakcję naszych klientów i doceniamy Państwa wyrozumiałość. Pozdrawiamy
Wszystko dobrze zapakowane paczka przyszła na czas .Wyroby też bardzo dobre ,ale z małym minusem mianowicie bardzo lubię smalec i ten z dzika jest super ,ale skwarki za mocno spalone i to wlaśnie jest ten minus .Pozdrawiam serdecznie i na pewno jeszcze wrócę do dalszych zakupów w waszej Leśniczówce

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowni Państwo, Dziękujemy za podzielenie się opinią i docenienie jakości naszych wyrobów oraz terminowości dostawy. Jednocześnie przepraszamy za niedogodności związane ze skwarkami – uwagi te są dla nas bardzo cenne. Pozdrawiamy