Sklep Leśniczówka

5217 – łączna liczba opinii od 10 lip 2024

Ważny od: 10 lip 2024
sklep.lesniczowka.net spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają wyjątkowy, naturalny i domowy smak wyrobów, często podkreślając świeżość produktów oraz brak sztucznych dodatków. Wysoka jakość mięsa i wyrobów, staranne i bezpieczne zapakowanie, zwłaszcza zabezpieczenia termiczne, spotykają się z dużym uznaniem. Obsługa klienta jest określana jako profesjonalna, szybka i pomocna, a szybka, terminowa i sprawna dostawa – nawet w trudnych warunkach pogodowych – zachęca do kolejnych zakupów. Pojedyncze uwagi krytyczne dotyczą doprawienia lub konsystencji niektórych produktów, a sporadycznie pojawiają się również zastrzeżenia do składu.

OpinieSklep Leśniczówka

Wszystkie wyroby były bardzo dobrej jakości choć nie wszystko przypadło mi do gustu ,będe próbował pozostałych produktów z państwa sklepu żeby wybrać coś dla siebie. Z przyjemnością polecę państwa produkty innym osobą są naprawdę bardzo dobre z mojego zamówienia bardzo mi smakowały pasztetowa, parówki ,kaszanka,

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Dziękujemy za podzielenie się opinią i cieszymy się, że nasze wyroby spełniły Państwa oczekiwania. Doceniamy polecenie naszych produktów innym osobom. Pozdrawiamy
Ocena celująca dla obsługi klienta. Kolejny zakup (kilkanaście razy w tym sklepie), tym razem wersja grillowa, Duża ilość towaru spowodowała , iż wysłano mi w 2 kartonach termicznych. Kurier załadował paczki do 2 różnych skrzynek. Odebrałem tylko jedną (nie zauważyłem 2 smsa). Zgłosiłem niezgodność zamówienia i otrzymanego towaru w sklepie. Odpowiedz otrzymałem błyskawicznie (info: wysłano w 2 paczkach, podano linki do śledzenia paczek) i już po kilku minutach jechałem po 2 paczkę. Jako krytyk jakości towaru i obsługi nie mam uwag, jako pochlebca dużo bym musiał pisać.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowny Panie, Dziękujemy za ponowne skorzystanie z naszych usług oraz miłe słowa dotyczące obsługi klienta. Cieszymy się, że mogliśmy szybko i sprawnie rozwiązać sytuację, dbając o Pańską satysfakcję. Pozdrawiamy
Smakowały mi wyroby m inn kabanosy, kiełbasy , boczek z dzika dosyć mocno słony, natomiast kaszanka biała, niestety po podgrzaniu rozsypywała się , i brak wyrazistych ziół, Nie chcę uczyć , mogę tylko porównać do kaszanki białej jaką kupuję , a producentem jest mały zakład w Wapienicy koło Bielska-Białej. Myślę, że tłuszcz jest lepiszczem, kasza ciut za twarda, ona też skleja całość. To tylko moje spostrzeżenia, ale na pewno będę zamawiał jeszcze u Was. Pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowni Państwo, Dziękujemy za podzielenie się szczegółowymi spostrzeżeniami dotyczącymi naszych wyrobów. Cieszymy się, że kabanosy i kiełbasy spełniły oczekiwania, a jednocześnie doceniamy konstruktywną opinię o kaszance – jest dla nas cenną wskazówką do dalszego doskonalenia produktów. Zapewniamy, że dokładamy wszelkich starań, aby oferować wyroby najwyższej jakości, które odpowiadają różnorodnym gustom. Pozdrawiamy

Zestaw na prezent

Nie wypowiem się na temat smaku, bo zestaw zamawiałam na prezent na Dzień Taty, natomiast pod względem wizualnym jako podarunek jak najbardziej się nadaje. Wszystko ładnie zapakowane, z dbałością o detale, produkty sprawiają wrażenie jakościowych. Dodatkowo całość była solidnie zabezpieczona przed wysoką temperaturą boksem styropianowym i wkładami chłodzącymi, w związku z czym wędliny dotarły do mnie chłodne.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowna Pani, Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że nasz zestaw spełnił oczekiwania pod względem estetyki i jakości, a także dotarł w idealnym stanie. Pozdrawiamy
Bardzo polecam Leśniczówkę! Zamówione wyroby były świeże, smaczne i bardzo dobrej jakości. Szczególnie zachwycił mnie boczek – miał świetny smak i idealną dla mnie strukturę. Osobiście bardzo lubię bardziej tłuste wyroby, dlatego boczek okazał się moim faworytem. Pozostałe produkty były również bardzo dobre, choć dla mojego gustu raczej chude. Gdyby w ofercie pojawiło się więcej nieco tłustszych wyrobów, byłabym jeszcze bardziej zachwycona. Na pewno wrócę po kolejne zakupy!

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowna Pani, Dziękujemy za serdeczną opinię oraz docenienie jakości naszych wyrobów. Cieszymy się, że boczek spełnił Pani oczekiwania. Państwa sugestie są dla nas cenne i uwzględniamy je w dalszym rozwoju oferty. Pozdrawiamy

Wspaniałości

Ogromny asortyment pysznych wyrobów z najzdrowszego mięsa. Przesyłka dobrze zapakowana, wędliny przyjechały zgodnie z umówionym terminem i w bardzo dobrym stanie. Pozostaje tylko się delektować smakiem przepysznych wędlin. Polecam gorąco!!

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Dziękujemy za miłe słowa i docenienie jakości naszych wyrobów oraz terminowości dostawy. Cieszymy się, że smak naszych produktów przyniósł Panu/Pani satysfakcję. Pozdrawiamy
Jakość produktów doskonała. Zresztą najlepsza recenzją jest moje kolejne zamówienie do Państwa. Przestałem kupować wędliny na Placu itp i kupuje tylko u Państwa. Mam nadzieję że Państwo utrzymacie jakość swoich wyrobów bez konserwantów a ja będę Klientem na lata.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Dziękujemy za wyrażenie swojego zaufania oraz ciepłe słowa o jakości naszych produktów. Dokładamy wszelkich starań, aby sprostać oczekiwaniom naszych klientów, zachowując najwyższe standardy. Pozdrawiamy
Dzien dobry.Wszystko szybko sprawnie zgodnie z zamowieniem.WEDLINY BARDZO DOBRE POLECAM.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Dzień dobry Bardzo dziękujemy za miłą opinię. Cieszymy się, że nasze wędliny spełniły Państwa oczekiwania i doceniamy polecenie naszej marki. Zawsze dokładamy starań, aby dostarczać produkty najwyższej jakości szybko i sprawnie. Pozdrawiamy

Ocena

Logistyka działa perfekcyjnie, paczka bardzo dobrze spakowana i zabezpieczona przed zepsuciem. Karczek z dzika pyszny i delikatny. Zawód, co do wędlin gdyż według składu do znalezienia dodatki, które stosuje się w produkcjach masowych, jak cukier itp.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowni Państwo, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że logistyka oraz jakość karczku z dzika spełniły Państwa oczekiwania. Doceniamy każdy komentarz, który pomaga nam rozwijać ofertę. Pozdrawiamy

bardzo szybka dostawa, pyszne

bardzo szybka dostawa, porządnie zapakowane towary, wszystko dotarło na miejsce schłodzone nawet w największe upały. Wyśmienite wyroby, szczególnie bardzo smaczne kiełbasy i oczywiście rewelacyjne hamburgery z jelenia. Gorąco polecam!

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią. Cieszymy się, że nasze wyroby oraz szybka i staranna dostawa spełniły Państwa oczekiwania. Państwa zadowolenie jest dla nas najważniejsze. Pozdrawiamy
W końcu Klient otrzymuje produkt z prawdziwym mięsem dziczyzny a nie pseudo wyglądającą & pachnącą bez smakową masą a czego ...no właśnie!!! Takie wiktuały spokojnie można podać na wystawny stół aby delektować się smakiem i miło biesiadować.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że nasze produkty z dziczyzny spełniają Państwa oczekiwania i mogą towarzyszyć wykwintnym chwilom przy stole. Pozdrawiamy

Świetne wyroby.

Dzień dobry. Zrobiłem zamówienie na wyroby z dziczyzny przez internet. Paczka profesjonalnie zapakowana przyszla w dwa dni. Wszystkie wyroby były bardz dobrze zapakowane i zabezpieczone. Mogę tylko napisać w samych pozytywnych słowach. Wszystko bardz smaczne ! Polecam gorąco. Zenon.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Dzień dobry, Dziękujemy za tak miłe słowa oraz pozytywną opinię o naszych wyrobach z dziczyzny. Cieszy nas, że dostawa oraz jakość produktów spełniły Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy
PRODUKTY ZOSTALY STARANNIE I RZETELNIE ZAPAKOWANE Z MILYM PRZESLANIEM OD TATIANY!!! POZATYM PRODUKTY ZA BARDZO SMACZNE I WYSOKIEJ JAKOSCI .bARDZO SIE CIESZE ZE ZNALAZLAM TAKI SKLEP!!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE EWELINA

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowna Pani, Serdecznie dziękujemy za miłe słowa oraz docenienie jakości naszych produktów i staranności w pakowaniu. Cieszymy się, że nasz sklep spełnił Pani oczekiwania. Pozdrawiamy
Produkty smaczne, te które próbowałam, choć szynka tradycyjna z dzika zbyt twarda i mokra. Kiełbasy i pasztet z jelenia oraz frankfurterki z sarny smaczne. Produkty dobrze zabezpieczone dotarły szybko. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że docenili Państwo smak naszych wyrobów oraz sprawną dostawę. Pozdrawiamy

Doskonala dbalosc o klienta

Natychmiastowa reakcja na prosbe o punktualna dostawe, propozycja szybszej wysylki, dbalosc o potrzeby klienta - super! No i towar przyszedl w swietnym stanie, mieso bylo jeszcze zamrozone na kosc. Wedliny pyszne.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Szanowni Państwo, Dziękujemy za docenienie naszej szybkiej reakcji oraz dbałości o potrzeby klienta. Cieszymy się, że dostawa i jakość naszych wyrobów spełniły Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy
Nie ma nic lepszego jak polskie wyroby z dziczyzny wg staropolskich receptur -najzdrowsze i najlepsze.Polacy są genialni,wracajmy do ekologii!!!.Tak Pan Bóg zaplanował świat i tylko harmonia z przyrodą służy człowiekowi.Wielkie brawa dla Rodziny z Leśniczówki Gosciejowic, która podtrzymuje tradycje Przodków. niech Wam Pan Bóg błogosławi w tej szlachetnej pracy.Blogoslawionych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego dla całej szlachetnej ,polskiej Rodziny Teresa Jóźwikowska że Skierniewic
Kielbasa z jelenia jest bardzo dobra. Natis do kełbasy z dzika mam takie zastrzeżenie, że w nieh są bardzo duze kawałki słoniny. W smaku jest bardzo dobra.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że smak naszych wyrobów spełnił Państwa oczekiwania, a jednocześnie doceniamy uwagi. Pozdrawiamy

Dla koneserów dziczyzny

Wspaniałe produkty urozmaicone smakowo ilość wystarczająca do degustacji polecam serdecznie i dziękuję za możliwość skorzystania z waszej firmy

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Dziękujemy za miłe słowa i docenienie różnorodności naszych produktów. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy

Dostawa w terminie. Wszystko dobrze zapakowane i zabezpieczone, wędliny były schłodzone a mięso zmrożone. Zarówno pasztety jak i wędliny pyszne. Z pewnością będę stałym klientem.

Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka

Dziękujemy za wyrażenie pozytywnej opinii. Cieszymy się, że dostawa, jakość produktów oraz ich odpowiednie przechowywanie spełniły Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy
Pierwszy raz kupiłem mięso przez internet z dostawa do paczkomatu. Miałem obawy ale , raz kozie śmierć i najwyżej stracę. Paczka która przyszła rozwiała moje wszelkie wątpliwości. Mięso zapakowane perfekcyjnie i dotarło zamrożone. Ja kupiłem mięso gulaszowe i tu kolejne miłe zaskoczenie, żadne skrawki i resztki. Mięso chudziutkie i dokładnie takie jak w opisie sprzedającego. Śmiało i z czystym sumieniem mogę polecić Leśniczówkę jako sprzedawcę godnego polecenia. oby tak dalej.

W Leśniczówce od blisko 40 lat kultywujemy tradycję i sprawdzone receptury produkcji wędlin z dziczyzny. Tworzymy wyroby, których znakiem szczególnym jest jakość i smak. Patrzymy w przyszłość czerpią...