Sklep Leśniczówka- Logo - Opinie

Sklep Leśniczówka

Opinie (3084) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4521)

Sklep Leśniczówka- Logo - Opinie

Sklep Leśniczówka

Opinie (3084) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4521)

Opinie na temat Sklep Leśniczówka są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo wysoko oceniają smak i jakość wyrobów, podkreślając ich naturalność, świeżość oraz wyraziste przyprawy. Wysoko oceniane są także naturalne składniki, brak konserwantów i sztucznych dodatków. Doceniana jest również wysoka jakość produktów, zgodność z opisem, szeroki wybór asortymentu oraz możliwość wyboru różnych mięs i wędlin. Klienci chwalą staranne i bezpieczne pakowanie, które zapewnia świeżość podczas transportu. Obsługa klienta jest określana jako profesjonalna, pomocna i elastyczna, a dostawa zazwyczaj realizowana jest szybko i punktualnie. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi o braku wyrazistości smaku lub nieodpowiadającym poziomie przyprawienia. Niektórzy klienci zwracają uwagę na obecność azotynów sodu w niektórych produktach. Zdarzają się również wyjątki w postaci opóźnień w dostawie czy problemów z dostępnością wybranych pozycji w asortymencie.

Opinie nt. sklepu sklep.lesniczowka.net

Nie ma nic lepszego jak polskie wyroby z dziczyzny wg staropolskich receptur -najzdrowsze i najlepsze.Polacy są genialni,wracajmy do ekologii!!!.Tak Pan Bóg zaplanował świat i tylko harmonia z przyrodą służy człowiekowi.Wielkie brawa dla Rodziny z Leśniczówki Gosciejowic, która podtrzymuje tradycje Przodków. niech Wam Pan Bóg błogosławi w tej szlachetnej pracy.Blogoslawionych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego dla całej szlachetnej ,polskiej Rodziny Teresa Jóźwikowska że Skierniewic

Opinia zamówienia smak i skład

Witam serdecznie, zamówiłem Ocena za smak (później będzie skład): Baleron tradycyjny z dzika ocena 5/5 Dworska z dzika 5/5 Dziki Słoik 5/5 Frankfurterki z sarny 4/5 Krakowska sucha z jelenia 250g 3/5 Pasztet pieczony z jelenia 2/5 Wiejska z dzika 250g 4/5 Żywiecka z dziczyzny 5/5 To były oceny za smak, niestety spory minus za substancje konserwujące azotyn sodu jest naprawdę niezdrowy i nie wiem po co to dodajecie. Ogólnie polecam
Pierwszy raz kupiłem mięso przez internet z dostawa do paczkomatu. Miałem obawy ale , raz kozie śmierć i najwyżej stracę. Paczka która przyszła rozwiała moje wszelkie wątpliwości. Mięso zapakowane perfekcyjnie i dotarło zamrożone. Ja kupiłem mięso gulaszowe i tu kolejne miłe zaskoczenie, żadne skrawki i resztki. Mięso chudziutkie i dokładnie takie jak w opisie sprzedającego. Śmiało i z czystym sumieniem mogę polecić Leśniczówkę jako sprzedawcę godnego polecenia. oby tak dalej.

Zdrowa żywność zdrowy człowiek

Doceniam naturalne wyroby, organiczne, nie fałszowane, bez modyfikacji genetycznych, zbędnej chemii o które trudno dziś w marketach. Dlatego cenię sobie wyroby z dziczyzny choć nie są tanie. Jak na drugie zamówienie wszystko ok, smakuje przednio, polecam leśniczówkę. Stanisław

Zamówienie przedświąteczne

Świetnej jakości kiełbasy, pasztet, smalec. Wszystkie produkty starannie zapakowane. Wysłane w odpowiednim czasie tak, aby nie były przechowywane niepotrzebnie w magazynach oraz dotarły świeże na czas. Miłym akcentem było dodanie papierowych torebek z logo firmy. Dodatkowo, obsługa pomocna i profesjonalna. Mimo trudnego okresu przedświątecznego, moja prośba została zanotowana i szybko zrealizowana. Bardzo to doceniam. Na pewno wrócę w przyszłości. Polecam.

Towar dobrze zabezpieczony do transportu

Mięsa jeszcze nie jadłam. Wrzuciłam do zamrażarki i właśnie jutro bede jeść burgery z jelenia. Dostawa bardzo sprawna. Obawialam sie kupic mrozone mięso z dostawa do paczkomatu, ale towar zabezpieczony był bardzo dobrze. Pudło ze styropianu, w środku lód. Mięso ani troche nie rozmroziło sie w transporcie. Na pewno jeszcze skorzystam.
Wędliny bardzo dobre, boczek niestety dostał się nam bardzo tłusty, niemal sama słonina więc troszkę szkoda. Niestety chrzan w słoiku dostałem płynny. Pierwszy raz się z czym takim spotkałem, to raczej płynny sos chrzanowy. Na kanapce nie ma jak tego położyć bo to po prostu woda. gdy odsączyłem wodę - zostało raptem pół słoika chrzanu (a nie odsączałem całkowicie). Dla mnie to dyskwalifikuje chrzan całkowicie. Poza tym bardzo słodki, nie wiem ile cukru jest dodane bo nie ma na etykiecie dokładnej informacji.
Najbardziej smakowała kaszanka, smalec z dzika, kiełbasa w słoiku, pasztet z dzika . Natomiast czegoś brakuje w pasztecie z sarny. Czegoś, co mają pozostałe "smakołyki". Muszę przyznać, że smaki są prawdziwie domowe. Pozdrawiam i myślę, że skorzystam jeszcze z Państwa propozycji. Pozdrawiam.
Jestem bardzo zadowolona z otrzymanej przesyłki.Wyroby są super,nie zdążyłam jeszcze wszystkiego spróbować ale to co jadłam z tej paczki są bezbłędne, prawdziwe mięso i niepowtarzalny smak Dziękuję bardzo,napewno wrócę powiecej.
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowna Pani, Bardzo dziękujemy za miłe słowa i zaufanie do naszych produktów. Cieszymy się, że smak naszych wyrobów spełnił Pani oczekiwania. Zależy nam na najwyższej jakości i satysfakcji naszych klientów. Pozdrawiamy
Wszystko dobrze zapakowane paczka przyszła na czas .Wyroby też bardzo dobre ,ale z małym minusem mianowicie bardzo lubię smalec i ten z dzika jest super ,ale skwarki za mocno spalone i to wlaśnie jest ten minus .Pozdrawiam serdecznie i na pewno jeszcze wrócę do dalszych zakupów w waszej Leśniczówce
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Dziękujemy za podzielenie się opinią i docenienie jakości naszych wyrobów oraz terminowości dostawy. Jednocześnie przepraszamy za niedogodności związane ze skwarkami – uwagi te są dla nas bardzo cenne. Pozdrawiamy
Szybka dostawa Zamówiony towar bezpiecznie zapakowany z datą przydatności do spożycia, kupowałem kilka krotnie zakupione wędliny bardzo dobre, smak bez zmian bardzo smaczne
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Cześć! Dzięki za miłe słowa i zaufanie! Cieszymy się, że nasze wędliny ciągle smakują wyśmienicie, a dostawa i pakowanie spełniają Twoje oczekiwania. Pozdrawiamy
Polecam baleron i parówki. Mięsa jeszcze nie robiłam, szukam dobrych przepisów. Dziękuję bardzo, mam nadzieję że wszystko będzie smaczne. Przesyłka przyszła szybko, bardzo dobrze zapakowane.
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Dziękujemy za miłe słowa oraz za polecenie naszych produktów. Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko i była odpowiednio zapakowana. Życzymy smacznych chwil z naszymi wyrobami. Pozdrawiamy

Szybka dostawa i pyszne jedzenie

Szybka dostawa, pyszne wędliny. Pierwszy raz spróbowałam zakupu wędlin przez internet i cieszę się, że wybrałam ten sklep bo wszystko odbyło się szybko, przesyłka dobrze zabezpieczona i zamówione szynki i kiełbasy super smaczne.
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasza szybka dostawa oraz jakość wędlin spełniły Państwa oczekiwania. Dążymy do zapewnienia najwyższej satysfakcji naszych klientów. Pozdrawiamy

Jak zawsze zadowolona

Jak zawsze zamówienie starannie zabezpieczone i spakowane. To już mój trzeci zakup i mam zamiar kontynuować. Kupuję mięso z dzika, z którego następnie robię smaczki (suszę) dla mojego psiaka alergika.
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowny Panie, Dziękujemy za kolejne zamówienie i przekazane słowa uznania. Cieszymy się, że nasze produkty spełniają Państwa oczekiwania oraz pomagają dbać o zdrowie psiaka. Starannie zabezpieczone przesyłki to dla nas priorytet. Pozdrawiamy
Super produkty,dobrze porcjowane i opakowane ,posiadają szczegółowe opisy produktu i jego skład oraz daty produkcji i przydatności do spożycia. Bardzo dobrze opakowane ,przesyłka terminowa.POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Dziękujemy za pozytywną opinię oraz za docenienie jakości naszych produktów, szczegółowych opisów oraz terminowej dostawy. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy

Polecam tę Firmę bo: ta Firma jest bardzo dobra

Polecam tę Firmę bo: - produkty pyszne - starannie przygotowane do przyrządzenia w domu - starannie opakowane - surowe mięsko zabezpieczone chłodzeniem - oddzielone produkty gotowe do spożycia od surowych - same zalety
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Dziękujemy za tak pozytywną opinię i docenienie jakości naszych produktów oraz dbałości o detal. Cieszymy się, że nasza staranność przekłada się na Państwa satysfakcję. Pozdrawiamy
Paczka została dostarczona w terminie w bardzo dobrym stanie wędliny świeżutkie, mięsa w głębokim zamrożeniu Widać, że pracują sami profesjonaliści. Jestem bardzo zadowolona i napewno będę Waszą stałą klijentką. Polecam

Pyszne wyroby z dziczyzny z Leśniczówki

Bardzo dobre wyroby tak pod względem smakowych. odpowiednio. próżniowo opakowane z dobrze dobrana recepturą. Dostarczone do odbiorcy zgodnie z ustalona datą. Zakupu dokonałem po raz kolejny i będę je kontynuował z uwagi na wysoką ich jakość. Moim zdaniem, salceson z dzika jest bardzo dobry ale za mało przyprawiony
Jakosc produktow z dziczyzny jest na bardzo wysokim poziomie. Zachecam do skosztowania. Ja kupuje juz ze 6 lat w lesniczowce- jemy mieso wylacznie z dziczyzny.
Odpowiedź ze sklepu Sklep Leśniczówka
Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i zaufanie, którym nas Państwo darzą przez te wszystkie lata. Cieszymy się, że nasza dziczyzna spełnia Państwa oczekiwania pod względem jakości. Pozdrawiamy
Znakomita obsługa!!! Bardzo zależało mi na czasie i Pani, która odebrała telefon, staneła na głowie, aby moje zamówienie dotarlo błyskawicznie (choć zamowień przed świętami było bardzo dużo). Serdecznie dziękuję! Pięne opakowanie i niesamowity smak wędlin i innych wyrobów zrobiły wspaniałe święta dla naszych bliskich.