Ważny od: 20 cze 2024Ważny
Klienci są zachwyceni jakością i wyglądem biżuterii, często podkreślając jej piękno i staranne wykonanie. Wielu klientów docenia staranne, eleganckie i estetyczne opakowanie zakupionych produktów. Klienci bardzo często chwalą szybką, sprawną i bezproblemową dostawę zamówień. Klienci wyrażają pozytywne opinie na temat profesjonalizmu, miłego kontaktu i troskliwego podejścia do klienta. Klienci są zadowoleni z otrzymania produktu zgodnego z opisem i zdjęciami, co buduje ich zaufanie do sklepu.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieLUO.pl
To moje kolejne zamówienie , a dokładnie 3! Nie mogłam się obejść obojętnie i jest moja ! Naszyjnik z rodonitem z literką ! Wspaniała biżuteria ! Jestem zakochana ! I oczywiście wszystko na czas, miła i sprawna obsługa . Bardzo rzetelna . Cieszę się że na naszym Polskim Rynku jest coraz więcej takich firm. Piękne podejście do klienta z szacunkiem i zrozumieniem. Oceniam Was i Wasz towar 100 na 10 ♥️
Odpowiedź ze sklepu LUO.pl
Pani Alicjo, aż trudno o lepszą opinię! 💛 Trzecie zamówienie i takie słowa to dla nas ogromna radość. Cieszymy się, że naszyjnik z rodonitem skradł Pani serce, a jeszcze bardziej, że docenia Pani nie tylko naszą biżuterię, ale również podejście do klienta. Takie opinie naprawdę dają nam ogromną motywację do dalszej pracy. Dziękujemy za zaufanie i za to, że wraca Pani do LUO! ❤️
Coś niesamowitego! Bizuteria pokazała mi się w reklamie internetowej i skradła mi serce . Piękna biżuteria kolory pełne życia zestaw z masy perłowej ! Bardzo bardzo mi się podoba paczuszka pięknie nadana , szybka dostawa . Schludnie elegancko zapakowanie i ten zapach ! Dziękuję
Odpowiedź ze sklepu LUO.pl
Pani Alicjo, ogromnie dziękujemy za tak piękną opinię! 💛 Cieszymy się, że nasza biżuteria skradła Pani serce, a zestaw z masy perłowej tak bardzo się spodobał. Tym bardziej miło nam, że doceniła Pani również szybką dostawę, opakowanie i nawet jego zapach! 😊 Mamy nadzieję, że biżuteria będzie cieszyć jak najdłużej. Zapraszamy ponownie do LUO! ✨
Biżuteria zakupiona na prezent dla bliskiej osoby👌to był strzał w dziesiątkę ! Spodobała się tak samo jak mi! Dziękuję Wam bardzo za możliwości oraz za prezencik gratisik.
Odpowiedź ze sklepu LUO.pl
Pani Alicjo, bardzo dziękujemy za kolejną piękną opinię! 💛 Ogromnie się cieszymy, że prezent okazał się strzałem w dziesiątkę i spodobał się obdarowanej osobie. 😊 Niech biżuteria cieszy jak najdłużej, a gratis będzie miłym dodatkiem od nas! ✨ Dziękujemy za zaufanie!
Cudowne!
Przepiękne perły, od razu domówiłam bransoletkę do kompletu.
Edit: bransoletka dotarła i przyrzekam taki zestaw to najlepszy prezent urodzinowy jaki mogłam sobie sprawić 🥹
Śliczne!
Pięknie zapakowane!
Osoba obdarowana zachwycona drobiazgowością.
Do tego gratis. Świetna robota!
Odpowiedź ze sklepu LUO.pl
Pani Joanno, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! 💛 Ogromnie się cieszymy, że prezent zachwycił obdarowaną osobę, a opakowanie i gratis dopełniły całości. Dziękujemy za zaufanie! ✨
To już drugi naszyjnik ,który u Was kupiłam i nie żałuję.Zapakowany pięknie i ten liścik
Odpowiedź ze sklepu LUO.pl
Pani Bożeno, bardzo dziękujemy za kolejne zamówienie i tak miłą opinię! 💛 Ogromnie nas cieszy, że wróciła Pani do LUO po drugi naszyjnik i że doceniła Pani również sposób zapakowania oraz dołączony liścik. Niech naszyjnik pięknie się nosi! ✨
Pięknie wykonany naszyjnik i szybką realizacja! Super kontakt z klientem. Polecam z całego serca 😍
Odpowiedź ze sklepu LUO.pl
Pani Wiktorio, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! 💛 Cieszymy się, że naszyjnik się podoba, a szybka realizacja i kontakt również spełniły Pani oczekiwania. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie! ✨
Bransoletka prezentuje się pięknie! Mam nadzieję, że długo będzie mnie cieszyć
Odpowiedź ze sklepu LUO.pl
Pani Bogumiło, bardzo dziękujemy za piękną opinię! 💛 Cieszymy się, że bransoletka tak ładnie się prezentuje. Mamy nadzieję, że będzie cieszyć Panią przez długi czas i pięknie się nosić! ✨
Przepięknie wykonany naszyjnik, ładnie zapakowany. Szybka dostawa.
Odpowiedź ze sklepu LUO.pl
Pani Agnieszko, bardzo dziękujemy za piękną opinię! 💛 Cieszymy się, że naszyjnik zachwycił wykonaniem, a także że doceniła Pani sposób zapakowania i szybką dostawę. Niech pięknie się nosi! ✨
Zaskakujące subtelne opakowanie , które pokazuje, że klient jest ważny . Moje perełki są idealne na pewno pomyślę jeszcze o bransoletce 😘
Odpowiedź ze sklepu LUO.pl
Pani Wioletto, bardzo dziękujemy za tak ciepłą opinię! 💛 Ogromnie się cieszymy, że doceniła Pani zarówno perełki, jak i sposób ich zapakowania. Trzymamy kciuki, żeby już wkrótce dołączyła do nich również bransoletka. Do zobaczenia ponownie w LUO! ✨
Piekny łańcuszek i zawieszka polecam
Odpowiedź ze sklepu LUO.pl
Pani Edyto, bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i polecenie! 💛 Cieszymy się, że zarówno łańcuszek, jak i zawieszka przypadły Pani do gustu. Niech pięknie się noszą! ✨
Piękne i solidne wykonanie. Polecam!
Odpowiedź ze sklepu LUO.pl
Pani Joanno, bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i polecenie! 💛 Cieszymy się, że doceniła Pani piękne i solidne wykonanie naszej biżuterii. Niech pięknie się nosi! ✨
Piękna biżuteria
Odpowiedź ze sklepu LUO.pl
Pani Dominiko, bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i miłe słowa! 💛 Ogromnie się cieszymy, że nasza biżuteria przypadła Pani do gustu. Niech pięknie się nosi! ✨
Odpowiedź ze sklepu LUO.pl
Pani Aldono, bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i zaufanie! 💛 Cieszymy się, że zakupy w LUO spełniły Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie! ✨
Odpowiedź ze sklepu LUO.pl
Pani Doroto, dziękujemy za 5 gwiazdek i zaufanie! 💛 Cieszymy się, że zakupy w LUO spełniły Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie! ✨
Odpowiedź ze sklepu LUO.pl
Pani Mario, dziękujemy za 5 gwiazdek i zaufanie! 💛 Bardzo się cieszymy, że zakupy w LUO spełniły Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie! ✨
Przepiękny naszyjnik z perełek. Polecam
Odpowiedź ze sklepu LUO.pl
Pani Patrycjo, bardzo dziękujemy za piękną opinię i polecenie! 💛 Ogromnie się cieszymy, że naszyjnik z perełek tak bardzo przypadł Pani do gustu. Niech pięknie się nosi! ✨
- +48452878973
- www.luo.pl