Opinie łącznie (52) Opinie (52) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 24 mar 2026

jubilerschubert.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczny czas realizacji i dostawy zamówień. Są zadowoleni z wysokiej jakości, piękna oraz zgodności biżuterii z opisem i zdjęciami. Chwalą także staranne, estetyczne i bezpieczne pakowanie produktów. Opinie o obsłudze są przeważnie pozytywne, podkreślając uprzejmość, profesjonalizm i pomocność personelu.

Opiniejubilerschubert.pl

Bardzo szybka realizacja zamówienia, a sam produkt tj. złoty naszyjnik z dwiema obrączkami super ! Podoba się żonie a to najważniejsze. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Pięknie dziękujemy za zaufanie i opinię! Cieszymy się, że ekspresowa realizacja spełniła Pana oczekiwania, a naszyjnik będzie służył i przynosił uśmiech każdego dnia, Zapraszamy ponownie!
Doskonała biżuteria to podstawa. Ponadto bardzo miła i pomocna obsługa po zakupie. Czas realizacji zamówienia udało się skrócić co sprawiło że prezent został podarowany na czas. Bardzo polecam
przedmiot zgodny z opisem, pięknie i starannie wykonany. Dostawa szybka i bez zastrzeżeń.

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Bardzo dziękujemy za świetną opinię! Cieszymy się, że realizacja zamówienia przebiegła bez zarzutu, a produkt cieszy oko. Zapraszamy do kolejnych zakupów!
R Z
Rafal Z.

Pierścionek z opalem

Bardzo ładny pierścionek z opalem. Córka bardzo zadowolona. Polecam wyrób i sklep
Biżuteria piękniejsza niż na zdjęciach, dostawa szybka wszystko przebiegło sprawnie gorąco polecam

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że biżuteria spełniła a nawet przewyższyła Pani oczekiwania oraz, że dostawa przebiegła sprawnie. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie!
Piękna bransoletka i starannie zapakowana przesyłka.Elegancja i szyk.

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Bardzo dziękujemy za opinię. Ogromnie się cieszymy, że bransoletka spełniła Pani oczekiwania a staranne opakowanie zostało docenione. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie!
Wszystko super dzięki Pani Anecie z biura obsługi klienta. 👍

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Serdecznie dziękujemy za tak miły komentarz. Cieszymy się, że obsługa ze strony Pani Anety spełniła Pana oczekiwania, a pierścionek przyniesie mnóstwo radości. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie!
Polecam produkt bardzo ładnie zapakowany wszystko ok
Produkt porządnie zapakowany, bardzo szybka wysyłka do paczkomatu. POLECAM.
Pełen profesjonalizm, doskonały kontakt, błyskawiczna wysyłka.

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że doceniła Pani nasz kontakt oraz szybką realizację zamówienia. Zapraszamy ponownie!

Sprawnie i na czas

Wszystko przebiegło sprawnie i na czas. Komplecik śliczny. Polecam:-)
Szybkość dostarczenia zamówienia. Zwracanie uwagi na ekologię.
Biżuteria piękna, obsługa błyskawiczna.

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że nasza biżuteria przypadła do gustu. Zapraszamy ponownie do zakupów!
Biżuteria śliczna, wysyłka błyskawiczna. Polecam

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Serdecznie dziękujemy za najwyższą ocenę! Miło nam, że doceniła Pani jakość naszej biżuterii oraz szybką realizację zamówienia. Zapraszamy ponownie!
Profesjonalnie, szybko, ładnie zapakowane

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię!. Milo nam, że doceniła Pani profesjonalną obsługę, szybką realizację zamówienia oraz staranne przygotowanie przesyłki. Zapraszamy ponownie!
Bardzo ładny pierścionek. Szybka dostawa. Polecam
Biżuteria piękna i pięknie zapakowana. Niestety, wraz z biżuterią zamówiłam płyn do jej czyszczenia, którego nie otrzymałam - za to tylko trzy gwiazdki.

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Pani Agato, dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że biżuteria się podoba. Bardzo przepraszamy za brak płynu do czyszczenia w przesyłce. Brakujący produkt oczywiście dosyłamy do Pani, aby mogła Pani w pełni cieszyć się zakupami.
Szybka wysyłka

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wysyłka dotarła szybko. Zapraszamy ponownie!
Wszystko było ok.

Odpowiedź ze sklepu jubilerschubert.pl

Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę! Miło nam, że jest Pani zadowolona z zakupu pierścionka. Do zobaczenia przy kolejnych zamówieniach!

jubilerschubert.pl

Wierzymy w to, że nasza biżuteria to coś więcej, niż tylko ozdoba na specjalne okazje. Chcemy wypełnić Twój dzień i Twoją codzienność drobnymi momentami czystej radości i przyjemności – kiedy czujesz ...