Certyfikat dla plisso.pl

No. X7D047CCFC05C3FEAB251C9F40D47D51D
 

Certyfikat wydany dn.
09.12.2016 r.
Ważny do
08.12.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o plisso.pl



Bardzo dobry

4.89/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 29 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
plisso.pl ma 40 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
10.08.2019 r.
Data zamówienia
03.08.2019 r.
10.08.2019 r.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Żaluzje plisso są łatwe w montażu i skutecznie zacieniają mój pokój.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.08.2019 r.
Data zamówienia
02.08.2019 r.
09.08.2019 r.
Bardzo fajne plisy. Wykonanie mega dobre. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.08.2019 r.
Data zamówienia
31.07.2019 r.
07.08.2019 r.
Jest ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.08.2019 r.
Data zamówienia
31.07.2019 r.
07.08.2019 r.
Atrakcyjna cena, bardzo dobra jakość plis, ekspresowa wysyłka, ale fatalny wybór firmy kurierskiej (kurierzy DPD nie wchodzą na teren prywatny, odbiór na środku ulicy)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
05.07.2019 r.
Data zamówienia
19.06.2019 r.
05.07.2019 r.
Towar OK. Kurier tylko spindolił, zamiast na adres - dostarczył na adres z faktury.
4.00
Dobry

Data publikacji
19.06.2019 r.
Data zamówienia
09.06.2019 r.
19.06.2019 r.
Jestem bardzo zadowolona z zamowionych plis. Kolor swietny, jakość dobra. Montaż prosty i dostawa ekspresowa. Super. Godne polecenia
5.00
Bardzo dobry

plisso.pl odpowiada: 27.06.2019 r.
Dziękujemy za miłe słowa.

Data publikacji
10.06.2019 r.
Data zamówienia
03.06.2019 r.
10.06.2019 r.
Polecam, zakupy udane. :)
5.00
Bardzo dobry

plisso.pl odpowiada: 27.06.2019 r.
Dziękujemy :)

Data publikacji
09.06.2019 r.
Data zamówienia
01.06.2019 r.
09.06.2019 r.
polecam super plissy.
5.00
Bardzo dobry

plisso.pl odpowiada: 27.06.2019 r.
Dziękujemy za pozytywną opinie.

Data publikacji
03.06.2019 r.
Data zamówienia
24.05.2019 r.
03.06.2019 r.
Zakup uważam za udany. Szybko, niskie ceny i dobra jakość. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.06.2019 r.
Data zamówienia
23.05.2019 r.
03.06.2019 r.
Świetny sklep. Polecam. Zakupiłam plisy do domu. Pliski pierwsza klasa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.05.2019 r.
Data zamówienia
19.05.2019 r.
27.05.2019 r.
Bardzo miła fachowa obsługa,plisy przesliczne .Bardzo dobra cena i jakosc
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.05.2019 r.
Data zamówienia
01.05.2019 r.
20.05.2019 r.
OK polecam
4.00
Dobry

Data publikacji
10.05.2019 r.
Data zamówienia
03.05.2019 r.
10.05.2019 r.
Towar wysokiej jakości pod względem materiału oraz wykonania, czas realizacji bardzo dobry. Ekstra sprawa te plisy, polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.04.2019 r.
Data zamówienia
08.04.2019 r.
15.04.2019 r.
Bardzo fajne plisy, dobra jakość, zakup udany - materiał porto pearl jest półprzepuszczajacy ale się super sprawdził: nie przepuszcza światła ekstra jasnej lampy za oknem i w końcu nic nie przeszkadza w spaniu
5.00
Bardzo dobry

plisso.pl odpowiada: 27.06.2019 r.
Dziękujemy za miłe słowa.

Data publikacji
05.04.2019 r.
Data zamówienia
18.03.2019 r.
05.04.2019 r.
Towar zgodny z zamówieniem, jestem zadowolony.
4.50
Bardzo dobry

Data publikacji
03.04.2019 r.
Data zamówienia
27.03.2019 r.
03.04.2019 r.
Mega konkretna firma szacunek świetna robota rolety piękne Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.03.2019 r.
Data zamówienia
21.03.2019 r.
28.03.2019 r.
wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.03.2019 r.
Data zamówienia
17.03.2019 r.
28.03.2019 r.
Witam sprzedawca jest godny polecenia. Naprawdę wiedzą po co są.
Brawo ,brawo.
Janek
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.03.2019 r.
Data zamówienia
13.03.2019 r.
21.03.2019 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.03.2019 r.
Data zamówienia
03.03.2019 r.
12.03.2019 r.
super, szybko i w rozsądnej cenie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.02.2019 r.
Data zamówienia
17.02.2019 r.
24.02.2019 r.
firma godna polecenia towar ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.02.2019 r.
Data zamówienia
12.02.2019 r.
20.02.2019 r.
Wszystko ok.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.02.2019 r.
Data zamówienia
02.02.2019 r.
11.02.2019 r.
Szybko tanio i dobra jakość
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.01.2019 r.
Data zamówienia
05.12.2018 r.
14.01.2019 r.
Bardzo dobrej jakosci materiał łatwy montaż jestem zadowolony
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.10.2018 r.
Data zamówienia
14.10.2018 r.
23.10.2018 r.
Dostawa w 3 dni, super kontakt. Plisy wymierzone idealnie i w stosunku do jakości bardzo dobra cena. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.10.2018 r.
Data zamówienia
11.10.2018 r.
19.10.2018 r.
Szybka realizacja, towar zgodny z zamówieniem.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
03.09.2018 r.
Data zamówienia
27.08.2018 r.
03.09.2018 r.
Wszystko super i kontakt i jakość. Dziękuję
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.09.2018 r.
Data zamówienia
25.08.2018 r.
02.09.2018 r.
bardzo szybka realizcja zamówienia, bardzo łatwy system zamawiania
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
19.08.2018 r.
Data zamówienia
12.08.2018 r.
19.08.2018 r.
Bardzo szybka realizacja, produkt zgodny z opisem, szybki montaż.
5.00
Bardzo dobry

plisso.pl opinie klientów

plisso.pl

Plisy oraz żaluzje w doskonałej cenie

plisso.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 09.12.2016 r.

Plisso.pl działa od 2015 roku jako bezpośredni dystrybutor żaluzji plisowanych firmy Vertex S.A. – producenta osłon okiennych, cieszącego się wieloletnim doświadczeniem na rynku osłonowym, sięgającym 1994 roku. Od czerwca 2016 oferta sklepu plisso poszerzyła się o nowe produkty – żaluzje wewnętrzne poziome aluminiowe i drewniane ISOTRA. Plisy ,,Plisso” to przede wszystkim nienaganna jakość komponentów oraz materiałów, z których są wykonywane. Tkaniny produkowane w Europie - spełniają wszelkie wymagane normy. Plisy stanowią bardzo praktyczny, a zarazem estetyczny element aranżacji. Mogą być stosowane do okien prostokątnych, okrągłych, owalnych oraz o nietypowych kształtach. Również na okna dachowe. Świetnie chronią przed nagrzaniem pomieszczenia na poddaszach. Rolety plisowane można ustawić według różnej konfiguracji – od góry, od dołu, czy według własnych potrzeb. Żaluzja Isotra jest rozwiązaniem w którym jako mechanizm do obsługi zastosowano łańcuszek. Dzięki swojej prostocie stanowi wraz z oknem zintegrowaną całość. Rozwiązanie to pozwala na montaż w systemach okien PCV jak i dachowych.Zaletą tego typu żaluzji jest prosty i szybki montaż. Dodatkowym atutem tego typu żaluzji są małe gabaryty oraz wysoka funkcjonalność. Dzięki obsłudze za pomocą łańcuszka koralikowego płynna regulacja pozycji lamel jeszcze nigdy nie była tak prosta. Zachęcamy do zapoznania się z naszą bogatą ofertą!

Kontakt
Bestwińska 25
43-502 Czechowice-Dziedzice
Polska
sklep@plisso.pl
plisso.pl
Sprzedawca
Vertex S.A.
Bestwińska 25
43-502 Czechowice-Dziedzice
Polska
Rejestr handlowy
Rejestr Przedsiębiorców KRS 0000288773
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Janusz Gibas
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z plisso.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.