plisso.pl

Opinie łącznie (221) Opinie (42) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci najczęściej podkreślają wysoką jakość produktów oraz ich zgodność z oczekiwaniami. Szybkość oraz dobre zabezpieczenie przesyłek są często chwalone przez klientów. Opinie o obsłudze są w większości pozytywne, z naciskiem na profesjonalizm i dobry kontakt. Klienci zazwyczaj uznają montaż za prosty. Funkcjonalność produktów oceniana jest generalnie dobrze. Pojawił się jeden rozbudowany negatywny komentarz dotyczący obsługi. Pojawiają się również uwagi dotyczące montażu inwazyjnego oraz braków instrukcji, a także zastrzeżenia do rozwiązań technicznych takich jak blokady czy magnesy.

Opinieplisso.pl

Świetne dopasowanie, wszytko bardzo dobrze działa. Sznurki związane na odpowiednią długość. Jeśli się wie co robić to założenie metodą nieinwazyjną trwa 3 minuty. Instrukcja mogłaby być w trochę większym formacie, reszta bez uwag.
Wrócić jak dawniej żeby można było na magnesy bo teraz to dramat nie trzymają sie rolety bardzo zły pomysł był z tym usuwaniem magnesikow
Szybka dostawa, plisy wysokiej jakości, jest to już kolejny mój zakup. Serdecznie polecam.
zobaczymy po rozłozeniu narazie nie sa rozłozone ale przyszly dobrze zabezpieczone w paczce
To nasze drugie zakupy w sklepie PLISSO i niestety, prawdopodobnie ostatnie. Po pierwszym zamówieniu byliśmy bardzo zadowoleni, ale tym razem spotkało nas sporo rozczarowań. Pomimo dopłaty za montaż bezinwazyjny otrzymaliśmy montaż inwazyjny. Dopiero po złożeniu reklamacji sklep dosłał brakujące elementy. Gdy wydawało się, że problem został rozwiązany, okazało się, że zamiast zamówionych wieszaków w kolorze antracytowym dostaliśmy jeden antracytowy i piętnaście ciemnoszarych. Po kontakcie ze sklepem dostaliśmy informację, że „antracyt może się różnić od antracytu”, jednak w praktyce różnica jest bardzo widoczna — szczególnie na antracytowych ramach okiennych. W jednym z okien musimy zamontować trzy szare i jeden antracytowy wieszak, co wygląda nieestetycznie. Plisy zanówione w sklepie PLISSO z pewnością nie należą do tanich opcji... Liczyliśmy na profesjonalną obsługę i większą dbałość o szczegóły. Niestety, tym razem mocno się zawiedliśmy.

Szybko i sprawnie, super jakość.
Wszystko ok. Jedynie blokowanie zaczepu do mocowania sprawia trudność
Materiał taki jak chcieliśmy SUNFIRA - przypomina firankę i przepuszcza dużo światła jednocześnie zapewniając intymność. W porównaniu do naszych plis brakuje nam tylko pewniejszej blokady plisy na zaczepie - co prawda nic się na razie nie dzieje, nie zsuwa się, ale nie ma chakterystycznego click-u jak się ją podsunie do samej góry.
Wszystko gra, dziękuję za uwzględnienie prośby o dłuższe pałąki do sterowania.
zgodne z zamówieniem
Dziekuje, świetny serwis i obsługa. Polecam bo jestem bardzo zadowolona.
jak zawsze wszystko pasuje i działa
Wszystko jak sie należy. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, towar bez uwag