plisso.pl- Logo - Opinie

plisso.pl
Opinie:

Opinie (15) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (163)

4,47
Dobry

znak jakości
Ważny

Obejmuje Ochronę Kupującego

Ważny od: 9 gru 2016
Znak jakości oznacza wiarygodnych sprzedawców internetowych.
plisso.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione
  • Zweryfikowana tożsamość
  • Szyfrowana transmisja danych
  • Przejrzysty proces składania zamówienia

Ochrona Kupującego Trusted Shops

Firma ta oferuje Ochronę Kupującego Trusted Shops do 10 000 zł. Dowiedz się, w jaki sposób zapewnia to bezpieczeństwo transakcji.

Naszym celem jest budowanie cyfrowego zaufania. Dowiedz się, jak działają opinie w Trusted Shops:

najbardziej pozytywna opinia

10 maj 2023
 Opinia zweryfikowana
Perfekcyjna obsługa od początku do końca. Szybki termin realizacji. Rady bezcenne. Montaż dość prosty. Cena za wybrany materiał dość wysoka ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Na razie (dzień 1) osiągnęliśmy oczekiwany efekt. Dziękujemy!

najbardziej krytyczna opinia

14 lip 2023
 Opinia zweryfikowana
Zagubione zamówienie . Na plus pani na infolinii . Czas oczekiwania 7 dni . Zamówienia brak . Po tym czasie info ze niewiadoma gdzie Jessa zamówienie i ze wysyłają nowe . Czekam 😌
Naszym celem jest budowanie cyfrowego zaufania. Dowiedz się, jak działają opinie w Trusted Shops:

Opinie nt. sklepu plisso.pl

Filtruj
 Sortuj  
Trafność
2 mar 2024
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
27 gru 2023
 Opinia zweryfikowana

Szybka dostawa, bardzo dobra jakosc i obsluga

Szybka dostawa, bardzo konkurencyjna cena, dobra komunikacja email (p. Karolina) oraz bardzo dobra jakosc. Roleta o szerokosci 3.2m - bezproblemowy montaz i funkcjonalności. POLECAM!
Zgłoś opinię
15 sty 2024
 Opinia zweryfikowana
dobra jakość listki żaluzji grube nie będą się zaginać na końcach jak moje poprzednie
Zgłoś opinię
10 maj 2023
 Opinia zweryfikowana
Perfekcyjna obsługa od początku do końca. Szybki termin realizacji. Rady bezcenne. Montaż dość prosty. Cena za wybrany materiał dość wysoka ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Na razie (dzień 1) osiągnęliśmy oczekiwany efekt. Dziękujemy!
Zgłoś opinię
6 maj 2023
 Opinia zweryfikowana

Bardzo dobra jakość

Plisa którą zamówiłam jest bardzo dobrej jakości! Jestem mile zaskoczona perfekcyjnością jeśli chodzi o wymiary. Zależało nam na wymiarach co do milimetra, i tak też było. Na pewno będę zmawiać więcej.
Zgłoś opinię
10 lip 2023
 Opinia zweryfikowana
W sumie ok Trzeba dokładnie czytać opis pomiarów i zamawiać zgodnie z wymiarami....
Zgłoś opinię
8 maj 2023
 Opinia zweryfikowana
Łatwość montażu i estetyka.
Zgłoś opinię
5 lip 2023
 Opinia zweryfikowana
roleta super
Zgłoś opinię
25 wrz 2023
 Opinia zweryfikowana
super
Zgłoś opinię
15 gru 2023
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
23 paź 2023
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
5 cze 2023
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
ŁG
29 kwi 2023
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię
14 lip 2023
 Opinia zweryfikowana
Zagubione zamówienie . Na plus pani na infolinii . Czas oczekiwania 7 dni . Zamówienia brak . Po tym czasie info ze niewiadoma gdzie Jessa zamówienie i ze wysyłają nowe . Czekam 😌
Zgłoś opinię
6 cze 2023
 Opinia zweryfikowana
Zgłoś opinię