Certyfikat dla plisso.pl

No. X7D047CCFC05C3FEAB251C9F40D47D51D
 

Certyfikat wydany dn.
09.12.2016 r.
Ważny do
08.12.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o plisso.pl



Bardzo dobry

4.91/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 7 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
plisso.pl ma 16 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
23.10.2018 r.
Data zamówienia
14.10.2018 r.
23.10.2018 r.
Dostawa w 3 dni, super kontakt. Plisy wymierzone idealnie i w stosunku do jakości bardzo dobra cena. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.10.2018 r.
Data zamówienia
11.10.2018 r.
19.10.2018 r.
Szybka realizacja, towar zgodny z zamówieniem.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
03.09.2018 r.
Data zamówienia
27.08.2018 r.
03.09.2018 r.
Wszystko super i kontakt i jakość. Dziękuję
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.09.2018 r.
Data zamówienia
25.08.2018 r.
02.09.2018 r.
bardzo szybka realizcja zamówienia, bardzo łatwy system zamawiania
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
19.08.2018 r.
Data zamówienia
12.08.2018 r.
19.08.2018 r.
Bardzo szybka realizacja, produkt zgodny z opisem, szybki montaż.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.03.2018 r.
Data zamówienia
01.03.2018 r.
09.03.2018 r.
Firma godna polecenia.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.12.2017 r.
Data zamówienia
28.11.2017 r.
18.12.2017 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

plisso.pl odpowiada: 29.12.2017 r.
Dziękujemy i pozdrawiamy Zespół Plisso.pl

plisso.pl opinie klientów

plisso.pl

Plisy oraz żaluzje w doskonałej cenie

plisso.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 09.12.2016 r.

Plisso.pl działa od 2015 roku jako bezpośredni dystrybutor żaluzji plisowanych firmy Vertex S.A. – producenta osłon okiennych, cieszącego się wieloletnim doświadczeniem na rynku osłonowym, sięgającym 1994 roku. Od czerwca 2016 oferta sklepu plisso poszerzyła się o nowe produkty – żaluzje wewnętrzne poziome aluminiowe i drewniane ISOTRA. Plisy ,,Plisso” to przede wszystkim nienaganna jakość komponentów oraz materiałów, z których są wykonywane. Tkaniny produkowane w Europie - spełniają wszelkie wymagane normy. Plisy stanowią bardzo praktyczny, a zarazem estetyczny element aranżacji. Mogą być stosowane do okien prostokątnych, okrągłych, owalnych oraz o nietypowych kształtach. Również na okna dachowe. Świetnie chronią przed nagrzaniem pomieszczenia na poddaszach. Rolety plisowane można ustawić według różnej konfiguracji – od góry, od dołu, czy według własnych potrzeb. Żaluzja Isotra jest rozwiązaniem w którym jako mechanizm do obsługi zastosowano łańcuszek. Dzięki swojej prostocie stanowi wraz z oknem zintegrowaną całość. Rozwiązanie to pozwala na montaż w systemach okien PCV jak i dachowych.Zaletą tego typu żaluzji jest prosty i szybki montaż. Dodatkowym atutem tego typu żaluzji są małe gabaryty oraz wysoka funkcjonalność. Dzięki obsłudze za pomocą łańcuszka koralikowego płynna regulacja pozycji lamel jeszcze nigdy nie była tak prosta. Zachęcamy do zapoznania się z naszą bogatą ofertą!

Kontakt
Bestwińska 25
43-502 Czechowice-Dziedzice
Polska
sklep@plisso.pl
plisso.pl
Sprzedawca
Vertex S.A.
Bestwińska 25
43-502 Czechowice-Dziedzice
Polska
Rejestr handlowy
Rejestr Przedsiębiorców KRS 0000288773
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Janusz Gibas
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z plisso.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.