Klienci chwalą wysoką jakość oraz solidne wykonanie produktów, często podkreślają szybki i sprawny proces dostawy, a także pozytywnie oceniają kontakt ze sklepem i sprawność realizacji zamówień. Dodatkowo, komentarze na temat wyglądu produktów są zazwyczaj pozytywne, a zgodność towaru z opisem spotyka się z ogólnym zadowoleniem. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi dotyczące wykonania niektórych elementów produktów oraz detali wizualnych. Zdarzają się również przypadki rozbieżności między otrzymanym produktem a opisem oraz pojedyncze sytuacje związane z brakiem odpowiedniego podejścia do reklamacji.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieZabawki od RAI-BUD S.C.
Zabawka działa bez zarzutu.Dla zabawki +5,dla sklepu za obsługę +5,za szbką wysyłke. Krzysztof
Towar dobrej jakości zgodny z oczekiwaniami szybka dostawa
Produkt niezgodny z opisem
"Kolejka elektryczna metalowa na baterie Pequetren model: 600 / 450". Całość, wbrew opisowi umieszczonemu na stronie sklepu, została zrobiona z plastiku. Kolejka jest niestabilna i wypada z szyn na zakrętach. Dobry kontakt ze sklepem. Zwrot zabawki oraz środków bezproblemowy.
konik jest cudny-tylko ogonek mnie zasmuciłł.Szkoda że nie jest z długich włosó.Ta kita jest smutna.
Zabawka super spełnia oczekiwania, dziękuję
To jest mój pierwszy zakup więc jest za wczesnie na wiarygodną opinię
Polecam :)
xxx