larose.care

Opinie łącznie (5265) Opinie (951) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Dodatkowe próbki do zamówień są bardzo doceniane przez klientów i często pozytywnie komentowane. Obsługa klienta jest opisywana jako bardzo pomocna, życzliwa i profesjonalna. Klienci wielokrotnie podkreślają staranne, bezpieczne i estetyczne pakowanie przesyłek. Częste promocje i atrakcyjne ceny są doceniane i często wymieniane jako powody powrotu do sklepu. Produkty są chwalone za wysoką jakość i zgodność z opisem.

Opinielarose.care

Jak zawsze super!

Bezproblemowa i bardzo sprawna obsługa klienta (anulowanie błędnego zamówienia, błyskawiczna wysyłka paczki). Kosmetyki sprawiające mi dużą przyjemność - pielęgnacji koreańskiej używam od lat i nie wyobrażam sobie przestać. Jak dobrze, że jest LaRose z takim ich wyborem! Co można zrobić lepiej? Przyznam, że często jestem zawiedziona dokładanymi próbkami. Zawsze składam duże zamówienia, ok.1000-1200 zł - jeden losowy pakiecik próbek zdaje się nazbyt skromnym upominkiem, tym bardziej, że pamiętam jeszcze czasy, kiedy praktycznie do każdego zamówienia dokładany był któryś z mini zestawów Heimish i kilka, kilkanaście innych próbek. Wtedy rzeczywiście można było przetestować kosmetyki, rozdać dalej koleżankom i zachęcić je do świadomego zakupu na LaRose...

Odpowiedź ze sklepu larose.care

Kasiu, ogromnie dziękujemy za tak ciepłą, szczegółową opinię i wieloletnie zaufanie 💛 Bardzo się cieszymy, że doceniasz naszą obsługę, szybkie rozwiązywanie problemów oraz wybór kosmetyków. Dziękujemy również za cenną uwagę dotyczącą próbek – takie sugestie są dla nas bardzo wartościowe i pomagają nam rozwijać sklep. 😊 Mamy nadzieję, że wybrane kosmetyki będą doskonale służyć Twojej skórze i już nie możemy się doczekać kolejnych odwiedzin. Do zobaczenia ponownie! ✨🌸

Mega zadowolona :)

Jak zwykle jestem mega zadowolona. Dziękuję wszystkim pracownikom LaRose care. Dostawa w terminie dobrze zabezpieczona . Mile zaskoczona prezencikami, jeszcze raz dziękuję. Brawo Wy :) 😀😃

Odpowiedź ze sklepu larose.care

Agnieszko, ogromnie dziękujemy za tak ciepłą i pełną życzliwości opinię 💛 Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z zakupów, doceniłaś szybką dostawę, staranne zabezpieczenie przesyłki i nasze niespodzianki 😊 Takie słowa są dla całego zespołu LaRose.care największą motywacją! Mamy nadzieję, że wybrane kosmetyki będą doskonale służyć Twojej skórze i włosom ✨ Dziękujemy za zaufanie i z ogromną przyjemnością zapraszamy ponownie! 🌸
Bardzo dobre jakościowo kosmetyki , przystępna cena, szybka wysyłka. Póki co jestem bardzo zadowolona, myślę że wrócę po więcej ;)

Odpowiedź ze sklepu larose.care

Edyto, bardzo dziękujemy za tak ciepłą opinię 💛 Cieszymy się, że doceniasz jakość naszych kosmetyków, przystępne ceny i szybką wysyłkę 😊 Mamy nadzieję, że wybrane produkty będą świetnie służyć Twojej skórze i z radością powitamy Cię przy kolejnych zakupach ✨🌸

Polecam z całego serca

Szybka wysyłka, bardzo dobrze zapakowane tak aby nic się nie uszkodziło oraz bardzo miły dodatek w postaci próbek. Na pewno wypróbuję i wrócę na zakupy do tego sklepu.

Odpowiedź ze sklepu larose.care

Igo, ogromnie dziękujemy za tak ciepłą opinię 💛 Bardzo się cieszymy, że przesyłka dotarła szybko i bezpiecznie, a próbki okazały się miłym dodatkiem 😊 Mamy nadzieję, że serum pięknie zadba o nawilżenie i jędrność skóry ✨ Będzie nam bardzo miło gościć Cię ponownie!
Cenie sobie sklep za bogaty asortyment, atrakcyjne promocje i szybką wysyłkę

Odpowiedź ze sklepu larose.care

Izabelo, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Cieszymy się, że doceniasz nasz bogaty asortyment, atrakcyjne promocje i szybką wysyłkę 💛 Mamy nadzieję, że cień Blessed Moon pięknie uzupełni Twój makijaż i będzie sprawiał Ci wiele radości ✨ Zapraszamy ponownie! 🌸
Fantastycznie wypada wszystko na każdym poziomie realizacji zamówienia. POLECAM.
Świetne kosmetyki ,pomoc w wyborze szybka wysyłka i zawsze prezencik.Polecam

Odpowiedź ze sklepu larose.care

Agnieszko, bardzo dziękujemy za tak ciepłą opinię 😊 Cieszymy się, że doceniasz nasze kosmetyki, pomoc w wyborze, szybką wysyłkę i drobne upominki 💛 Mamy nadzieję, że wybrane produkty pięknie zadbają o nawilżenie, ujędrnienie i zdrowy blask Twojej skóry ✨ Zapraszamy ponownie! 🌸
Super zapachy ... jestem zadowolona i polecam
Bardzo szybka wysyłka, produkty zgodne z opisem. Długi termin ważności produktów.

Odpowiedź ze sklepu larose.care

Magdaleno, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Cieszymy się, że doceniłaś szybką wysyłkę, zgodność produktów z opisem i ich długi termin ważności 💛 Mamy nadzieję, że wybrane kosmetyki pięknie zadbają o nawilżenie, jędrność i zdrowy blask skóry ✨ Zapraszamy ponownie! 🌸
Wszystko zgodnie z opisem. Szybka dostawa. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu larose.care

Włodzimierzu, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Cieszymy się, że produkty spełniły Twoje oczekiwania i dotarły tak szybko 💛 Mamy nadzieję, że kosmetyki iUNIK pięknie zadbają o nawilżenie, ukojenie i wzmocnienie bariery ochronnej skóry ✨ Zapraszamy ponownie! 🌸

Super, polecam!

Super produkty, gratisy do zamówienia, szybka wysyłka. Same plusy, polecam.

Odpowiedź ze sklepu larose.care

Doroto, bardzo dziękujemy za tak ciepłą opinię i polecenie 💛 Cieszymy się, że nasze produkty, szybka wysyłka i gratisy sprawiły Ci tyle radości 😊 Mamy nadzieję, że wybrane kosmetyki pięknie ukoją skórę, zadbają o jej nawilżenie i pomogą w codziennej pielęgnacji ✨ Zapraszamy ponownie! 🌸

super

Polecam, konsultacja telefoniczna ułatwiła mi zakupy.

Odpowiedź ze sklepu larose.care

Elżbieto, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Cieszymy się, że konsultacja telefoniczna okazała się pomocna i ułatwiła zakupy 💛 Mamy nadzieję, że krem BB będzie świetnie się sprawdzał, zapewniając piękne, naturalne wykończenie makijażu ✨ Zapraszamy ponownie! 🌸
Szybo i sprawnie otrzymalam moje zamowienie. Dziekuje .Polecam

Odpowiedź ze sklepu larose.care

Renato, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Cieszymy się, że zamówienie dotarło do Ciebie szybko i sprawnie, a nasze produkty spełniły Twoje oczekiwania 💛 Mamy nadzieję, że płatki pod oczy pięknie odświeżą skórę, dodadzą jej nawilżenia i zapewnią wypoczęty wygląd ✨ Zapraszamy ponownie! 🌸
Bardzo szybka wysyłka Miłe zaskoczenie w postaci próbek kosmetyków Dobrze zapakowana przesyłka Polecam ten sklep

Odpowiedź ze sklepu larose.care

Małgorzato, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię 💛 Cieszymy się, że szybka wysyłka, próbki i staranne pakowanie zrobiły dobre wrażenie 😊 Mamy nadzieję, że krem BB będzie świetnie się sprawdzał i zapewni piękny, naturalny efekt ✨ Zapraszamy ponownie!
Moja ulubiona drogeria internetowa z koreańską pielęgnacją☺️szybka wysyłka i ta ilość próbek☺️🥰uwielbiam

Odpowiedź ze sklepu larose.care

Anno, ogromnie dziękujemy za tak ciepłe słowa 💛 Bardzo się cieszymy, że nasza drogeria i koreańska pielęgnacja sprawiają Ci tyle radości 😊 Mamy nadzieję, że wybrane kosmetyki pięknie zadbają o nawilżenie, regenerację i zdrowy blask skóry ✨ Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!
Towar dobrej jakości! Szybka dostawa, świetny kontakt. Polecam

Odpowiedź ze sklepu larose.care

Katarzyno, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Cieszymy się, że doceniłaś jakość produktów, szybką dostawę i kontakt z naszym zespołem 💛 Mamy nadzieję, że wybrane kosmetyki pięknie zadbają o oczyszczenie, nawilżenie i rozświetlenie skóry ✨ Zapraszamy ponownie! 🌸
Jak zwykle wspaniale.
Wspaniale zapakowany produkt , oraz dodatkowo próbki kosmetyków 👌

Odpowiedź ze sklepu larose.care

Mileno, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię 😊 Cieszymy się, że doceniłaś staranne pakowanie i dodatkowe próbki 💛 Mamy nadzieję, że maska pod oczy pięknie zadba o regenerację, nawilżenie i świeży wygląd skóry ✨ Zapraszamy ponownie! 🌸