27 lis 2023
Witam Bardzo Serdecznie . Od dawna korzystam z Państwa urządzeń i są po prostu świetne ! Jestem bardzo zadowolona z ostatniego zakupu - nowość ZESTAW - SZYNKOWAR z płaszczem wodnym - to znakomity sposób na robienie wyrobów we własnym domu .Garnek i urządzenie w jednym , to strzał w 10 kę . Mniej miejsca do przechowania , a jednocześnie pełny komplet w przygotowaniu potrawy nawet w niewielkiej kuchni .Rewelacyjne rozwiązanie , bardzo dziękuję za udany zakup Państwa urządzenia . Małgorzata .
Kociołek wygląda rewelacyjnie ale... jeśli chodzi o zamykanie jest niestety tragedia. Jedna śruba przy zakręcaniu bardzo ładnie wchodzi na rant baniaka a druga już niestety poza kociołek. I jak tu teraz go zakręcić? Samemu trzeba coś przerabiać. Ale za to cena spoko. I jak widać cena adekwatna do jakosci
Zamowilam miedzy innymi sloiki. Pomimo tego ze paczka pokonala okolo 1000 kilometrow i kurier rzucil paczke na prog domu (nawet nie zadzwonil do drzwi i nie sprawdzil czy ktos jest w domu), sloiki NIE potlukly sie. Czyli byly swietnie zapakowane. Gratuluje i dziekuje :)
Zycze Panstwu wielu sukcesow, oraz tylko uczciwych i wyplacalnych klientow!
Szczesc Boze!
27 sie 2024
Szybki czas dostawy, paczka porządnie zapakowana. Niestety jedna z butelek była dość mocno porysowana, a inna matowa od środka (chyba jakaś wada fabryczna)
22 sie 2024
Szybko przyszło, wszystko zgodnie z zamówieniem i dobrze zapakowane. Szkło nietknięte, opakowania produktów nie pogniecione.
17 sie 2024
Wszystko zgodne z opisem, błyskawiczna przesyłka, nic tylko polecać innym zakupowiczom. Dziękuję i pozdrawiam.
1 wrz 2024
Wszystko spoko, zgodnie z zamówieniem. Mogło by być troszkę szybciej ale ogólnie pozytywnie.
Szybkie zrealizowanie zamówienia. Firmę Browin znam od dawna i jestem zadowolona z zakupów.
25 sie 2024
Wszystko zgodnie z zamówieniem . Przesyłka bardzo szybko była u mnie. Nie mam zastrzeżeń.