Opinie łącznie (12 265) Opinie (3190) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 30 wrz 2020

browin.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówienia oraz sprawność dostawy, doceniając również terminowość i możliwość wysyłki za granicę. W większości są bardzo zadowoleni z jakości produktów, podkreślając ich solidność, skuteczność oraz zgodność z opisem. Bardzo dobrze oceniane jest zabezpieczenie produktów podczas wysyłki. Pozytywnie wyróżnia się także kontakt oraz pomoc ze strony obsługi, szczególnie w sytuacjach wymagających wsparcia czy zmian zamówienia. Klienci często podkreślają szeroki wybór i różnorodność oferty, a ceny produktów są najczęściej uznawane za atrakcyjne i adekwatne do jakości. Sporadycznie pojawiają się uwagi o uszkodzeniach produktów w transporcie oraz pojedyncze sugestie dotyczące możliwości wprowadzenia obniżek cen.

OpinieBROWIN

Błyskawiczna wysyłka do Irlandii i świetny asortyment!

Bardzo polecam ten sklep! Mają ogromny wybór produktów. Zamówiliśmy wielofunkcyjny zestaw z szynkowarem, koszyczkiem i garnkiem marki Browin oraz zapas przypraw. Wszystko dotarło super szybko, a dostawa do Irlandii przebiegła niezwykle sprawnie. Na pewno wrócimy po kolejne zakupy!

Firma godna zaufania

Jestem zadowolony ze skuteczności działania szlachetnych drożdży płynnych BURGUND. Saszetka drożdży zawiera składniki potrzebne drożdżom do ich prawidłowej i skutecznej pracy. Moim skromnym zdaniem jest to, że firma Browin zasługuje na miano Firmy Godnej Zaufania.
Drożdże bez koniecznośnci namnażania -gotowe do użycia (oszczędność czasu oraz uproszczenie procesu amatorskiej produkcji wina) . Możliwość uzyskania wyższej zawartości alkoholu w odniesieniu do drożdży naturalnych występujących na owocach w naszych sądach.

Bardzo dobre produkty i zaplecze informacyjne

Jeden z elementów zamówienia nie został dostarczony ale po wymianie mailowej wszystko zostało wyjaśnione i brakujący element został wysłany. Polecam zarówno produkty jak i usługi Browin.

Extremely satisfied with my order!

I recently ordered preserving jars and lids, and I couldn't be happier. Everything arrived super fast, packaged securely, and the products are of wonderful quality. Thank you very much for the excellent service!
Jedna z najlepszych firm na rynku i póki co nie znalazłam innej która wysyła produkty do Irlandii. Bardzo dobra, szeroka oferta. To już kolejne zamówienie które złożyliśmy i na pewno będziemy kontynuować współpracę. Byłoby 5 gwiazdek ale niestety jedna z butelek została potłuczona w transporcie.
Młynek do kawy, całkiem fajny za tę cenę. Mieli trochę wolno, ale jest dość cichy. Mieli równo. Kawa smakuje znacznie lepiej niż po mieleniu moim wysłużonym już 12-letnim młynkiem DeLonghi. Mam jeszcze ręczny młynek tej firmy. Też dobrze mieli, tylko trzeba się trochę nakręcić 😉

Wędzarnia elektryczna

Paczka dobrze zapakowana , wszystko zabezpieczone . Przesyłka przyszła kilka dni szybciej niż był termin - duży plus . Prosty montaż wędzarni i łatwe ustawienie parametrów do wędzenia . Polecam

Dobra jakość produktów

Paczka dotarła w terminie, solidnie spakowana. Wszystkie zakupione artykuły są zgodne z opisem i dobrej jakości. Polecam zakupy - zawsze jestem zadowolona.

Jak zwykle ok

Jak zwykle , wszystko ok- może z jednym malutkim nawet nie minusem a raczej niedopatrzeniem. Sprawa darmowej wysyłki do Niemiec, napisane że jest darmowa od 180pln- niestety nie jest zaznaczone że nie dotyczy wszystkich pakietów a tylko najmniejszych. Ale to detal- sama wysyłka i zabezpieczenie oraz kontakt z firmą bardzo dobre, więc polecam serdecznie.
Jeśli mam ocenić Brown to wszystko jest O.K. Jeśli chodzi o Orlen Paczka, to nie odpisują na maile. Ale może byli bardzo zajęci.
Profesjonalizm! Pełne informacje o produktach na stronie www, bardzo przydatne Realizacja zamówienia bez zarzutu:)
Sprawnie zrealizowane zamówienie. Przesyłka została dostarczona na drugi dzień. Jestem klientem sklepu od kilku lat i nigdy nie miałam zastrzeżeń.

+ Zamówienie kompletne. - Różnica między asortymentem na stronie producenta, a profilu sprzedażowym allegro.

+ Zamówienie kompletne, szybko nadane. - Cześć asortymentu nie dostępna na stronie browim, ale dostępna na allegro.
Zawsze kupuje w tej firmie, ale tym razem dostawa została opóźniona, informacja o braku mozliwosci dostarczenia do danego punktu przyszła tylko mailowo, po telefonie obiecano mi dostawę na konkretny dzien, niestety przesyłka dotarła dopiero po weekendzie, a przetwory musialem robić w weekend.
Super garnek , dobra jakość, super nadaje się do dań jednogarnkowych, jak również do piekarnika jako brytwana. Polecam
Wszystko super zapakowane. Jest to kolejny zakup i jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam!!!

ZAKRĘTKI fi 81/6, SŁOIKI

zakrętki do słoików fi 82/6 z klikiem super porządnie wykonane, Uniwersalny otwieracz 2 w 1 do słoików fi 66 i 82 - niestety ślizga się po zakrętce , nie będę korzystała
Prodcuts were as advertised. Was surprised by how fast the package arrived. Would reccomend.
bardzo szybka przesyłka po rozpakowaniu grill bardzo dobrze spakowany łatwy do złożenia same pozytywy z mojej strony

• +48422323230
  • browin.pl
  • salon@browin.pl
  • Łódź, POL

BROWIN

Artykuły do wyrobu domowego wina, piwa, wędlin, sera, do przetworów i wypieków, produkty do ogrodu i urządzenia pomiarowe to właśnie BROWIN ... bo domowe jest lepsze!

Wyświetl wszystkie profile