BROWIN

Opinie łącznie (11 589) Opinie (3335) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość produktów, które są zgodne z opisem i spełniają ich oczekiwania. Doceniane są także atrakcyjne i konkurencyjne ceny, profesjonalna oraz uprzejma obsługa sklepu, a także szybka, sprawna dostawa. Dodatkowo, zamówienia są starannie i bezpiecznie zapakowane, co minimalizuje ryzyko uszkodzeń podczas transportu. Sporadycznie pojawiają się jednak uwagi dotyczące pomyłek adresowych lub opóźnień w dostawie.

OpinieBROWIN

Młynek do kawy, całkiem fajny za tę cenę. Mieli trochę wolno, ale jest dość cichy. Mieli równo. Kawa smakuje znacznie lepiej niż po mieleniu moim wysłużonym już 12-letnim młynkiem DeLonghi. Mam jeszcze ręczny młynek tej firmy. Też dobrze mieli, tylko trzeba się trochę nakręcić 😉

Jak zwykle ok

Jak zwykle , wszystko ok- może z jednym malutkim nawet nie minusem a raczej niedopatrzeniem. Sprawa darmowej wysyłki do Niemiec, napisane że jest darmowa od 180pln- niestety nie jest zaznaczone że nie dotyczy wszystkich pakietów a tylko najmniejszych. Ale to detal- sama wysyłka i zabezpieczenie oraz kontakt z firmą bardzo dobre, więc polecam serdecznie.
Dziękuję za pomoc w dostawie przesyłki, firma DPD zawiodła, ale wszystko skończyło się dobrze 😊. Jestem bardzo zadowolona z szynkowaru😊, już wypróbowany👌... będę polecała firmę Browin wszystkim 👍👍👍
Jestem zadowolona z rzetelności i szybkości dostawy. Mam uwagę do braku przysłania katalogu waszych produktów przy pierwszym zamówieniu. Wiem, że niektórzy je otrzymują. Ogólnie jest bardzo zadowolona z zakupionych produktów.
Bardzo proszę o zmianę telefonu do wysyłki na 720 811 630 . przy wysyłce podawany jest błędny 720 911 630. nie otrzymuje powiadomienia o dostawie. Ignacy Lorenc
Paczka dotarła, zapakowane było wzorcowo ,jestem w trakcie budowania wedzarni więc by napisać czy działa trzeba jeszcze poczekac z 2 tygodnie
Zestaw wygląda na solidny i porządny. Wyjdzie w praktyce bo jeszcze nie miałem możliwości używania ale jestem dobrych myśli . Wysyłka szybka i sprawna . Polecam

Wędzarnia i szynkowar

Pierwotnie zamówiłam inny zestaw ale po namyśle stwierdziłam, że jednak chcę go zmienić. Wszystko było już opłacone i po konsultacji telefonicznej, miła pani anulowała wcześniejsze zamówienie co pozwoliło mi na wprowadzenie zmian. Wszystko dotarło w terminie.
An sich gutes Küchenwerkzeug mit einem Schwachpunkt: das Thermometer. Verglichen mit 2 Digitalthermometern unterschiedlicher Hersteller zeigt das mitgelieferte im niedrigen Temperaturbereich ungefähr 5°C Abweichung, im höheren Bereich (70°C) 8°C. Man beendet also den Kochvorgang 8°C zu früh. Verarbeitung 7 aus 10, der Preis ist unschlagbar, das Set tut seine Arbeit.
Sprawna obsługa zamówienia, towar zgodny z opisem. Teraz tylko zamontuje i będzie test czy działa tak jak opisują. Towaru nie oceniam bo jeszcze nie zamontowałem, ale wygląda porządnie.
Wszystko zgodne z opisem i solidne a co najważniejsze bardo szybka wysyłka pomimo dokonania opłaty tradycyjnym przelewem
To już drugi szynkowar, pierwszy dla mnie drugi na prezent. Jestem bardzo zadowolona (moja rodzinka też). Polecam.
Super pakowanie! Obawiałem się, że coś może się potłuc w transporcie i ze względu na małe dziecko, otwierałem paczkę poza domem. Ku mojemu zaskoczeniu wszystkie słoiki przyszły bez najmniejszego uszczerbku. Od teraz ten sklep to będzie mój jedyny dostawca słoików :)

Moja opinia jest bardzo dobra.

Dzwoniłam do Waszej firmy z prośbą o informację o produkcie. Pani, która odebrała telefon była bardzo miła, doradziła mi odpowiedni produkt. Paczkę otrzymałam bardzo szybko. Jestem bardzo zadowolona. Rok temu złożyłam zamówienie i się nie zawiodłam. Produkt dobrej jakości. Dostarczano bardzo szybko. Aby tak dalej. Będę polecać Waszą firmę.

Zestaw WiFi dragon

Zestaw WiFi dragon super. Wedzarka zostala przerobiona na elektryczną z konwencjonalnej. Są tylko dwie male rzeczy ktore wedlug mnie moglby byc zmienione na przyszlosc. Dlugosc przewodu zasilajacego do pompki powietrza, uwazam ze powinien byc nieco dluzszy i dlugosc srub do mocowania podstawy generatora dymu, poniewaz u mnie scianka jest o grubosci 45mm a sruby sa 40 mm ale to drobiazg.
Bardzo dobra jest przyprawa dziadka Feliksa. Peklosól z witaminą c -wydaje się również bez zastrzeżeń. Jestem zachwycony waszym kalkulatorem peklowania-wędzonki wychodzą wyśmienite.
Wszystko OK . Po prostu przegapiłem waszą ofertę i wcześniej kupiłem u chińczyka. A jak by nie patrzeć , jestem polskim obywatelem i tu egzystuję .

Polecam BROWIN

Podoba mi się szybkość realizacji zamówienia jak również jakość produktów które otrzymałem.

Polecam zakupy w BROWIN

Przesyłka dostarczona szybko,wysłana po zaksiegowaniu wpłaty. Sklep godny polecenia. Napewno jeszcze skorzystam z bogatej oferty towarowej.

Bardzo dobra jakość produktow

Kazda partia drożdży ktora kupilem pracuje idealnie co nie jwst takie oczywiste. Polecam