Ważny od: 18 gru 2018
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną, sprawną i terminową realizację zamówień oraz dostaw. Biżuteria i inne produkty są oceniane przez klientów jako piękne, eleganckie i zgodne z opisem. Wielu klientów podkreśla wysoką jakość, estetykę i staranność zapakowania zamówień. Obsługa sklepu jest oceniana jako miła, uprzejma, profesjonalna i pomocna. Klienci chwalą sprawny, szybki i bezproblemowy kontakt ze sklepem na każdym etapie realizacji zamówienia. Klienci doceniają zgodność otrzymanych produktów z opisem i zamówieniem oraz brak nieprzyjemnych niespodzianek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniejubimax.pl
Polecam sprzedawce w 100% 👌
Bardzo ładna bransoleta. Szybka dostawa. Dobrze zapakowana.
jubimax.pl
- +48666322484
- jubimax.pl
- sklep@jubimax.pl
- Elbląg, POL
jubimax.pl
Odkryj autoryzowany sklep, w którym znajdziesz tylko oryginalną biżuterię i zegarki z polskiej dystrybucji. Autoryzowany sprzedawca marek: Guess, Dallacqua, Tommy Hilfiger, Ti Sento Milano, Adriatica...