Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówień oraz błyskawiczną dostawę. Wielu z nich pozytywnie ocenia profesjonalizm, uprzejmość oraz zaangażowanie personelu podczas obsługi. Doceniają także łatwość, szybkość i jakość kontaktu z firmą. Solidne, estetyczne i bezpieczne opakowanie produktów również spotyka się z uznaniem kupujących. Część klientów wyraża satysfakcję z korzystnych cen oferowanych przez usługodawcę. Klienci są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości otrzymywanych produktów, często podkreślając ich wygląd i certyfikaty. Dodatkowo czują się bezpiecznie dzięki ubezpieczonym transakcjom i bezproblemowej dostawie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemennicaeuropejska.pl
profesjonalizm i subtelność przy realizacji zamówienia.tempo dostaeczenia ,perfekcyjne.jako sktomna uwaga na przyszłość to przy takim zamówieniu,dołączyć można było bardziej eleganskie opakowanie,ale to może na przyszłość.dziękuję i pozdrawiam.kucharski krzysztof.lubin.
Panie Krzysztofie,
dziękujemy za wystawienie opinii i słowa uznania. Dokładamy wszelkich starań by zamówienia były dostarczane w najkrótszym możliwym czasie.
Dziękujemy, że doceniła Pani naszą pracę tak wysoką oceną. To dla nas ogromna motywacja do dalszego działania :)
Zespół Mennicy Europejskiej
Wszystko doskonale. Dobre opakowanie - ostatnio ładnie zabezpieczone wzmocnioną taśmą , dołączone certyfikaty, cena nieco niższa niż z innych źródeł.
Najlepsza Mennica z profesjonalną obsługą !!! Dobre ceny , złoto akredytowane z certyfikatami.
Najlepsza Mennica z profesjonalną obsługą !!! Dobre ceny, złoto akredytowane z certyfikatami. Jesteśmy bardzo zadowoleni z profesjonalnej obsługi. Kupowaliśmy w złoto w różnych miejscach ale Mennicę Europejską uważam do tej pory za najlepszą. Wszystko zostało nam dokładnie wyjaśnione. Transakcje są ubezpieczone co dało nam dodatkowe poczucie bezpieczeństwa. Widać ,że obsługa swoją pracę wykonuje z pasją. POLECAMY!
Odpowiedź ze sklepu mennicaeuropejska.pl
Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii i tak miłe słowa uznania. Swoja prace wykonujemy z pasją :) Ciągle dążymy do doskonałości i staramy się by obsługa była na najwyższym poziomie.
Zespół Mennicy Europejskiej
Gorąco polecam tego dostawcę. Terminowo. Zgodnie z opisem. Bardzo dobry kontakt. Pewny zakup i pewny dostawca!!!
Szybka dosrawa, kontakt telefoniczny i bardzo mila obsluga
POLECAM
Super sprawnie, terminowo i zgodnie z opisem. Polecam tego dostawcę.
Bardzo szybka realizacja zamówienia
Produkt dotarł dobrze zapakowany i szybciej niż się spodziewałem
Chcieliśmy podzielić się swoją opinią na temat tej firmy. Niedawno skorzystaliśmy z jej usług i jesteśmy bardzo zadowoleni. Zamówienie zostało szybciej zrealizowane i dostarczone niż deklarowano. Pani przyjmująca od nas zamówienie podeszła z dużym zaangażowaniem i profesjonalizmem przy wyborze komponentów. Etui wraz z dedykacją zostało pięknie wykonane. Zdecydowanie polecamy.
Odpowiedź ze sklepu mennicaeuropejska.pl
Dziękujemy serdecznie za tak miłe słowa i zaufanie! Cieszymy się, że byli Państwo zadowoleni zarówno z tempa realizacji zamówienia, jak i z obsługi oraz jakości wykonania. Zawsze staramy się podchodzić indywidualnie i z pełnym zaangażowaniem do każdego Klienta.
Niezwloczna dostawa zamówienia
Wszystko sprawnie i pewnie. Bardzo dobra informacja przedzakupowa, szybka wysyłka.
Podziękowanie
Jesteście Państwo tak szlachetni jak złoto, które można u Was kupić.
Bardzo dziękuję za piękne sztabki. W mojej opinii są to dzieła sztuki.
Wdzięczna klientka Krystyna
Pani Krystyno,
bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa. Cieszymy się ,że zakupione sztabki sprostały Pani oczekiwaniom. Zapraszamy ponownie.
Szybko dobrze i profesjonalnie